Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

συλλέγοντας ειδήσεις για τις μέρες αυτές,

Η Ρωσία στέλνει παρατηρητές στις εκλογές της 6ης Μαΐου! - Υπόνοιες για νοθεία;

Με μία κίνηση που πρακτικά ισοδυναμεί με έγερση αμφιβολιών της αξιοπιστίας του τρόπου διεξαγωγής και εγκυρότητας των αποτελεσμάτων των εκλογών της 6ης Μαϊου, η Ρωσία με αίτημά της στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ζήτησε την αποστολή ... ομάδας Ρώσων παρατηρητών στην Ελλάδα προκειμένου να καταγράψουν τυχόν "παρασπονδίες" στην έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων!

Και το ερώτημα που τίθεται άμεσα είναι "Έχει η Μόσχα πληροφορίες που να θέτουν ζήτημα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος της 6ης Μαΐου";

Η ρωσική θέση όπως διατυπώθηκε από πηγή της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα όταν ερωτήθηκε σχετικά από το defencenet.gr είναι ότι "Δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Στέλνουμε παρατηρητές σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είχαμε στείλει παρατηρητές και στην Ελλάδα στις περιφερειακές εκλογές του 2010. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Η Ελλάδα θέλουμε να είναι φιλική χώρα", αλλά πίσω από την ευγενή διπλωματική διατύπωση, το γεγονός είναι ότι υπάρχει θέμα.

Και υπάρχει θέμα όχι μόνο του «παγώματος» των ελληνορωσικών σχέσεων από το 2009 που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας η κυβέρνηση Παπανδρέου, αλλά και λόγω των πρόσφατων δηλώσεων του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργού και «προπηλακισθέντα» από την Χρυσή Αυγή, Πέτρου Ευθυμίου, Έλληνα εκπροσώπου στον ΟΑΣΕ.

Όταν ο Π.Ευθυμίου με δηλώσεις του την επαύριο των ρωσικών εκλογών αμφισβητούσε την εγκυρότητα του αποτελέσματος (!) θα ήταν ανόητο να πιστεύει κάποιος ότι δεν θα υπήρχαν ρωσικά αντίποινα στην αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας της Ρωσίας από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Το ρωσικό αίτημα το οποίο κατατέθηκε από την οργάνωση, μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης, «Centre for Monitoring Democratic Processes «Quorum» η οποία ζητεί τη σχετική διαπίστευση έτσι ώστε οι Παρατηρητές του, να μπορούν να παρακολουθήσουν επιτοπίως τη διεξαγωγή των εκλογών.

Το αίτημα είναι καθ’ όλα νόμιμο, στο πλαίσιο της αρχής της αμοιβαιότητας και είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση Παπαδήμου να το αποδεχθεί.

Kυβερνητική πηγή στην Μόσχα με την οποία επικοινώνησε το defencenet.gr, ανέφερε ότι «Δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για επιχείρηση αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στην Ελλάδα. Αλλά θέλουμε να γνωρίζουμε από «πρώτο χέρι» το τι θα συμβεί στην ελληνική εκλογική διαδικασία. Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες για τον φίλο ελληνικό λαό».

Πάντως ερωτηματικά σε ότι αφορά την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας εγείρονται αυτόματα από την άρνηση της κυβέρνησης Παπαδήμου να τοποθετήσει υπηρεσιακούς υπουργούς Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, όπως εθιμικά γίνεται σε όλες τις γενικές εκλογές.

Το υπουργείο Εσωτερικών είναι αρμόδιο για την διεξαγωγή των εκλογών και την έκδοση των αποτελεσμάτων και ο υπουργός Τάσος Γιαννίτσης, μόλις πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε μαζικές ελληνοποιήσεις Αλβανών, όπως δημοσίευσε αλβανική εφημερίδα, μαζί με τα ονόματα των «ελληνοποιηθέντων» Αλβανών και αποκάλυψε στην Ελλάδα το defencenet.gr.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Κάποιοι έχουν αποφασίσει να παίξουν με την φωτιά και να επιχειρήσουν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα το βράδυ της 6ης Μαΐου προς όφελος των δύο μεγάλων κομμάτων, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, φυσικά; Και την διατήρηση στην εξουσία των μνημονιακών κυβερνήσεων;

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___

Ο τρόμος του Γ.Παπανδρέου μπροστά στον Π.Καμμένο

Ένα πανάκριβο δώρο έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στον Πάνο Καμμένο: Του επιτέθηκε μετωπικά και σε προσωπικό επίπεδο αποκαλώντας τον μάλιστα, "τέρας"!

Και όταν σε έναν πολιτικό του επιτίθεται σε προεκλογική περίοδο, ένας άλλος πολιτικός όπως Γ.Παπανδρέου ο οποίος στην ψυχή του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως κόμματος, θεωρείται κάτι μεταξύ "προδότη και ξεπουλημένου", τότε μόνο όφελος μπορεί να έχει ο Πάνος Καμμένο ο οποίος πλεόν αναδεικνύεται στη μοναδική προσωπικότητα του κεντροδεξιού χώρου που έχει τολμήσει να αντιπαρατεθεί με οξύ τρόπο στο καθεστώς Παπανδρέου.

Έτσι λοιπόν το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χρησιμοποιεί «ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας», ενώ απευθύνεται στη ΝΔ στην οποία λέει «να χαίρεται το τέρας που δημιούργησε».

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου αναφέρει τα εξής:
«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου, ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνομωσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.

Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου "απατεώνα" και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο "εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο".

Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.

Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι «αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ».

Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας.

Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.

Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε Προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Στην συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, R. Zoellick, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει: «Μόλις συναντήθηκα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας

Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να υπάρξει στήριξη προς την Ελλάδα και να μην καταρρεύσει η χώρα. Έδωσε πραγματική μάχη, σε αντίθεση με την τότε παράταξη του κ. Καμμένου, τον ίδιον και όλη την κυβέρνηση Καραμανλή, που φυγομάχησαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε σκληρά στην ΕΕ, για το πακέτο στήριξης που έσωσε τη χώρα και τους πολίτες από την βέβαιη χρεοκοπία το Μάιο του 2010.

Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο Έλληνας πολίτης.

Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Ο Ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν.

Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά.

Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα πλέον, αποτελεί και αυτή θύμα του και θύμα της δημαγωγίας του.

Αλλά δεν μπορεί ούτε η Ελλάδα ούτε ο Ελληνικός λαός, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, να είναι θύμα της δημαγωγίας. Το μέλλον του τόπου υπηρετείται μόνο με την αλήθεια».

Tι σημαίνει αυτή η επίθεση; Φοβάται ο Γ.Παπανδρέου. και δεν φοβάται σε πολιτικό επίπεδο. Φοβάται γι'αυτά που έρχονται για τον ίδιο και τον αδελφό του.,.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr.

____

George Soros: «Η Ευρωζώνη μοιάζει με την ΕΣΣΔ στις παραμονές της κατάρρευσης»

Για τον μεγαλοεπενδυτή Τζόρτζ Σόρος, η κρίση στην Ευρωζώνη μοιάζει με τους παράγοντες που οδήγησαν στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

«Η Ευρώπη μοιάζει με την Σοβιετική Ένωση, υπό την έννοια ότι η κρίση του ευρώ έχει την δυνατότητα να καταστρέψει, να υπονομεύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση,» δήλωσε. «Με την βαθιά κοινωνική, οικονομική και ηθική κρίση στην οποία έχει περιπέσει η Ευρώπη, εμφανίζει μια ανάλογη διαδικασία διάλυσης».

Ο Τζ. Σόρος, που είναι ουγγρικής καταγωγής, ανέφερε τις εκτιμήσεις του κατά την διάρκεια διάλεξης στην Βουδαπέστη.

Ανάλογα σχόλια είχε κάνει την περασμένη εβδομάδα στην Δανία, όταν είπε ότι η κρίση στην Ευρωζώνη «δεν έχει λήξει ακόμη και οδεύει σε λάθος κατεύθυνση.»

Είχε επίσης δηλώσει στις αρχές Απριλίου ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δύσκολα θα επιβιώσει από την κρίση της Ευρωζώνης, αν δεν γίνει πιο ορθολογική η γερμανική πολιτική. «Οι γερμανικές αρχές, και ειδικά η κεντρική τράπεζα Bundesbank και το συνταγματικό δικαστήριο είναι «αποφασισμένες μέχρι θανάτου» να επιβάλλουν νόμους που έχει αποδειχθεί ότι δεν αποδίδουν.»

Ο πρόεδρος της Bundesbank Γιένς Βάϊντμαν από την πλευρά του, χαρακτήρισε γελοίους τους ισχυρισμούς του Σόρος, ότι δηλαδή η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας προετοιμάζεται για έξοδο από το ευρώ.

«Αυτό είναι γελοίο», δήλωσε σε συνέντευξη του στο Bloomberg ο Βάϊντμαν.

«Αυτό που κάνουμε, είναι να διατηρούμε το μηχανισμό σταθερότητας της νομισματικής ένωσης. Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι η νομισματική ένωση μπορεί να επιβιώσει, μόνο αν το ευρώ παραμείνει ένα σταθερό νόμισμα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Bundesbank.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα