Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2009

Απαντηση σε μια ερωτηση

Απο το http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?num=1242940096 ενα μελος του φορουμ μου εκανε μια ερωτηση.

και η απαντηση μου:
είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια τάση να υπάρχουν συνεχείς μικροί σεισμοί και επί το πλείστον επιφανειακοί, που κάνουν και ζημία., - αυτοί οι μικροί , επιφανειακοί, άρχισαν μετά το σεισμό στην Ιταλία.
στην http://www.zougla.gr/news.php?id=41533 το διαδίδει πολύ ο Τριανταφυλοπουλος.
αν το δούμε με προσοχή, είναι πιθανόν, μέχρι το τέλος της διαδρομής του Ηλιου από το ζώδιο του Καρκινου να έχουμε μια "καλή" επίσκεψη. ελπίζω να είναι υποθαλάσσιος μετάξι Κρήτης και Πελοποννήσου, -Κύθηρα, και να δώσει μικρές δονήσεις στα Επτάνησα και υποθαλάσσιες. οι αλκυονίδες και ο κορινθιακός, έδωσε κάποια σημάδια. εάν υπάρχουν οι ενδείξεις, όπως και στην Ιταλία, δηλαδή σε συγκεκριμένη περιοχή να επιμένει η δραστηριότητα τότε ελπίζουμε να είναι σειρά μικρών σεισμών. αν υπάρχει διασπορά και γίνει μεγάλος θα γίνει σε άλλο σημείο. σε νέο επίκεντρο από όπου έχουν γίνει το τελευταίο καιρό. και όλα μέχρι στιγμής δείχνουν για υποθαλάσσιο. να το κάνω πιο απλό, το δυτικό τμήμα του τόξου του Αιγαίου δείχνει ότι θα κάνει σεισμό και αυτός είναι ικανός να γίνει κάτω από την Κρήτη υποθαλάσσια η κοντά στην Ρόδο, και στα νησιά - Κάρπαθο ;-που είναι μετάξι Κρήτης και ρόδου. αν γίνει στην ξηρά πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε θύματα, ελπίδα μας είναι να είναι υποθαλάσσιος.
Επίσης να πω και ότι η Ιαπωνία έχει τέτοιες ενδείξεις, για ισχυρό υποθαλάσσιο, στα ανοικτά και ελπίζω να μην γίνουν στη Σαχαλίνη, αλλά έχει και για δυτικά της Osaka, και όχι υποθαλάσσιο σε αυτήν την περίπτωση. Επίσης, με ανησυχεί και η Κωνσταντινούπολη, οι ακτές της Μικρός Ασίας. Και λίγο πιο μέσα.
Γενικά, πρέπει να ξέρεις κάτι. Εντάξει μπορούμε να πούμε και να δούμε ένα σεισμό αστρολογικά. Οπός έκανε ο Βούλγαρος που ήθελε να γίνει ντε και καλά στο Χασκοβο και συγκεκριμένη ώρα. Τελικά στο χασκοβο δεν έγινε τίποτα, υπάρχον όμως σεισμοί τον 6 r, όπως προέβλεπε σε όλον τον πλανήτη. Τον έφαγε η μανία του για το Χασκοβο. Και να σου πω και κάτι τελευταίο, για τον εντοπισμό του τόπου, είναι να κόβεις φλέβες. Άλλωστε, αυτό δε το μπορεί και κανένας ξένος. Και αν θέλεις μπορείς να μπεις στο http://http://www.youtube.com/bardopoulosκαι να δεις το τρειλερ των 3:13 λεπτών από την συνέντευξη του Robert Hand το 2000 στο αστρομυκονος που είχε κάνει ο Θωμάς Γαζής.

Με τσίγκλησες κανονικά, καλά θα σου πω εγώ μετά

Προσθήκη στις 5/6ου/2009-06-05Όσοι θέλουν να δουν τα αποτελέσματα από τις παρακάτω προβλέψεις μπορούν να επισκεφτούν την http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?num=1243521702;start=all (περί σεισμών) και να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις και επαληθεύσεις από την ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα