Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Βίκη Παγιατάκη: "Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ"


Λοιπόν, 3/5/2010

Από την ΕΛΣΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

Τελικά, θα πτωχεύσουμε ως χώρα; Θα μπορέσουμε να βγούμε αλώβητοι από την οικονομική λαίλαπα που μας μαστίζει; Και αν ναι, τι κόστος θα έχει αυτό στην τσέπη του καθένα από μας; Τα χειρότερα πέρασαν ή είναι μπροστά μας; Στα ερωτήματα αυτά μας απαντά η Βίκη Παγιατάκη, που για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε. Γιατί όχι μόνο είχε προβλέψει την οικονομική κρίση, αλλά και όλα όσα αυτή έχει προκαλέσει.

Κυρία Παγιατάκη, στο ΛΟΙΠΟΝ (24 Σεπτεμβρίου 2009) και το «Αstra & Όραμα» (Ιανουάριος 2010) είχατε πει ότι το πιο δρα?ατικό διάστημα για την οικονομία μας είναι μέχρι τον Ιούλιο του 2010.

«Βέβαια. Και εκτός από αυτό είχα πει ότι το διάστημα έως 21 Ιουλίου 2010 είναι το πιο δύσκολο για τον κ. Παπανδρέου, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον κ. Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτό όμως δεν αφορά μόνο την οικονομία. Θα υπάρξουν και άλλες καταστάσεις και γεγονότα».

Χαρακτηριστικά, είχατε πει ότι θα... ασπρίσουν τα μαλλιά του Γ. Παπακωσταντίνου και ότι αν ήξερε τι τον περίμενε, ίσως και να είχε αρνηθεί τη θέση.

«Το αν έχουν ασπρίσει τα μαλλιά δεν το ξέρω μέχει άλλωστε χρόνο μέχρι τον Ιούλιομ, αλλά η ψυχή του έχει σίγουρα μαυρίσει. Έχει πολλά να ακούσει και η Πανσέληνος στις 28 Απριλίου μόνο καλά δεν του φέρνει».

Μας είχατε πει επίσης ότι η λέξη «χρεοκοπήσαμε» δεν θα ειπωθεί επίσημα.

«Aυτό το ξαναλέω και, αν θυμάστε, είχα πει ότι τον Έλληνα θα τον σώσει η παραοικονομία. Αυτή δηλαδή που καταστρέφει το κράτος, εκτός από τις κλεψιές και τις αλόγιστες σπατάλες παντού».

Τώρα;

«Τώρα θα αρχίσει το αντίστροφο. Θα ευημερήσουν οι αριθ?οί και θα σφιχτούν οι άνθρωποι».

Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρουμε;

«Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά αυτή η κυβέρνηση θα πρέπει να βελτιωθεί μέσα από αλλαγές. Έχει βγει μέσα σε Πανσέληνο και αυτό σημαίνει αναποτελεσματικότητα, ασυνεννοησία και απειρία. Χρειάζεται έμπειρα πρόσωπα σε τομείς-κλειδιά. Ας το δει ο πρωθυπουργός από 25 Απριλίου έως 20 Μαΐου».

Είναι καλό διάστημα αυτό;

«Είναι το καλύτερο γιαυτόν μέχρι τις 21 Ιουλίου. Αν δεν κάνει διορθωτικές κινήσεις μέχρι τις 28 Ιουλίου, θα υποφέρει και θα υποφέρουμε κι εμείς περισσότερο».

Ποτέ μπορεί να ανακάμψει η Ελλάδα, αν κάνουμε αυτά που χρειάζονται.

«Μια πρώτη μικρή ανάσα θα πάρουμε στο α΄ εξάμηνο του 2011. Ή μάλλον καλύτερα από τις 12 Ιουνίου 2012 έως τις 5 Οκτωβρίου 2012. Αν τότε δεν έχουμε σημειώσει την πρόοδο που απαιτείται, από τις 6 Οκτωβρίου 2012 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2014 θα μαρτυρήσουμε... Το διάστημα που είναι εξαιρετικά δύσκολο για την Ελλάδα είναι από το τέλος Ιουνίου 2013 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2014. Μην ψηφίσετε τότε κανέναν που θα σας υπόσχεται παροχές. Θα είναι ψέμα».

Θα ήταν καλύτερα να βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση;

«Σε καμία περίπτωση. Θα ήταν καθαρή αυτοκτονία, για πολλούς λόγους. H Eλλάδα υπέγραψε τη συμφωνία σύνδεσης με την Ευρώπη τον Ιούλιο του 1961, που ο Δίας ευκαιρία, εμπλουτισμός, ανάταση, σιγουριά ήταν στο ζώδιό της. Σκεφτείτε πόσα χρήματα εκταμιεύσαμε από εκεί, άσχετο αν τα σπαταλήσαμε και τα έφαγαν και οι επιτήδειοι. Θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα ?ιδιαίτερα από τον Οκτώβριο 2012 έως το Δεκέμβριο 2014 για να παραμείνουμε μέσα».

To ευρώ θα δεχτεί πλήγματα;

«Ναι, έως τον Οκτώβριο του 2012, καθότι Αιγόκερως».

Είχατε πει στο ΛΟΙΠΟΝ στις 24/9/2009 ότι αυτές οι εκλογές θα φέρουν πιο γρήγορα εκλογές. Το πιστεύετε ακόμα;

«Πιο πολύ από ποτέ. Άλλωστε, το πολιτικό σκηνικό δεν θα μείνει ίδιο έως τις αρχές του 2011».

Με το χέρι στην καρδιά πιστεύετε ότι θα επακολουθήσει κοινωνική αναταραχή και θα γκρεμιστούν όλα;

«Ο Έλληνας είναι αρκετά ευέλικτος και προσαρμοστικός. Φτάνει έως τον Ιούλιο να καταπίνουμε την αγανάκτησή μας, έστω και με κόπο, και να αναλογιστούμε ο καθένας μας πόσο έχει συμβάλει σε αυτό που πάθαμε. Ακόμα, να αφήσουμε τις... μαγκιές του τύπου μόταν οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια, εμείς χτίζαμε Παρθενώνες. Τώρα δεν πρέπει να επικαλούμαστε τους προγόνους μας, αλλά να τους ανταγωνιστούμε με την υπευθυνότητα που θα επιδείξουμε. Η Σελήνη της Ελλάδας που δείχνει το λαό στον Τοξότη, τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Κριό δείχνει ένα λαό ψυχωμένο, με βαθιά αποθέματα δύναμης».

Τα χρήματα τελικά τι θα γίνει, θα τα πάρουμε;

«Από τις 25 Απριλίου έως τις 24 Μαΐου παίρνουμε χρήματα, αλλά σε αυτό το διάστημα μπορεί να βρεθούν και πόροι οικονομικοί μέσα από την Ελλάδα, από τις κινήσεις που θα γίνουν».

2 σχόλια:

_ είπε...

H Σελήνη της Ελλάδας στον Τοξότη ; μπαρντόν ;

John Bardopoulos είπε...

Δημητρη, κοιτα, το κοριτσι εχει κανει προοδους, αν σκεφτεις οτο εμαθε το πως κινητε η progresed Σεληνη με το συστημα τoυ Solar arc. ειναι πραγματι μεγαλη προοδος, σημερα συγκεκριμενα ειναι στις 17τοξοτη 30' . και αναφερομαι στην κινηση απο το γενεθλιο του λονδινου.

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα