Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Τρεις νεκροί, "ξύπνησαν" την ΕΣΗΕΑ, που απεργούσε!


Πριν από λίγα λεπτά, "έσπασε" η - εξ αρχής παράλογη- απεργία των δημοσιογράφων! Δυστυχώς, ο θάνατος τριών ανθρώπων, που έκαναν το "εγκλημα" να πάνε σήμερα το πρωί στή δουλειά τους, σε κεντρικό υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Σταδίου, έγινε η αφορμή για να επιστρέψουμε στις θέσεις μας! Εκεί που από το πρωί, ΟΦΕΙΛΑΜΕ να είμαστε!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι 3 άτυχοι νέοι, εργάζονταν στον πρώτο όροφο του κτιρίου, όταν ξέσπασε φωτιά από ρήψη μολότωφ. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, ανέβηκαν στον τρίτο. Η σκάλα λειτούργησε σαν "καμινάδα" και ο πυκνός καπνός τους οδήγησε στον θάνατο! Οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ( 16.15) δεν υπήρχε καμμία επίσημη ανακοίνωση για το θάνατο των τριών ανθρώπων!

Η είδηση και οι εικόνες του φλεγόμενου κτιρίου, κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου! Όλοι μιλουν για την μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών. Περισσότεροι από 150.000 έλληνες, συμμετείχαν στη μεγαλειώδη πορεια, εκφράζοντας την αντίδραση στα άδικα και ληστρικά μέτρα της κυβέρνησης!

Μια οργανωμένη πορεία με ένταση, όγκο και παλμό, με διαδηλωτές κάθε ηλικίας που ξεχύθηκαν από το πρωί τους δρόμους της Αθήνας. Το σύνθημα ένα : "να μην πληρώσει ο λαός τα σπασμένα της κρίσης".

Και μαζί με αυτό έξυπνα συνθήματα, ενδεικτικά του τι νιώθει αυτές τις ώρες ο ελληνικός λαός : "Αναθέμα σε ρε χοντρέ, της πιο μεγάλης ήττας, που φόρτωσες στην πλάτη μας, το γιο της Μαργαρίτας".

Κι ύστερα, ήρθαν - όπως πάντα- οι "γνωστοί - άγνωστοι" ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! Που σκοτώνουν εν ψυχρώ εδώ και δεκαετίες αθώους διαδηλωτές, οι οποίοι θέλουν να εκφράσουν την αγανακτησή και την οργή τους! Γιατί τέτοιοι άνθρωποι ήταν σήμερα στην πορεία!

Και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το αμφισβητήσει, υποστηρίζοντας ότι 150.000 αγανακτισμένοι και απελπισμένοι άνθρωποι, ήταν "κακοποιά στοιχεία, που προκάλεσαν επεισόδια!". Ήταν έλληνες που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σηκώθηκαν από τον καναπέ τους!

Η μεγάλη αγωνία μου αυτην την ώρα είναι μία: τι γίνεται από εδώ και πέρα; Η οργή είναι μεγάλη και το ποτάμι ορμητικό! Μόλις ενημερώθηκα για πυρκαγιά στο Υπουργείο Οικονομικών! Γιατί κάτι μου λέει ότι το μόνο που θα καεί εκεί μέσα, είναι φάκελοι με στοιχεία μεγαλοφοροφυγάδων;

Κώστας Χαρδαβέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα