Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

οταν οι φιλοι μου ξερουν ... ειμαι περηφανος

Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

Τα οικονομικο-πολιτικά γεγονότα στην Ελλάδα αστρολογικά και οι Διο - Πλουτώνειες διαπλοκές



Έχουμε αναφερθεί κατ’ επανάληψη από αυτόν εδώ το χώρο στο τετράγωνο Δία- Πλούτωνα και ιδίως στην τρομερά σημαντική σημασία του στο ωροσκόπιο της Ελλάδας.

Έχουμε τονίσει τη σχέση του με την οικονομική διαφθορά και το παρακράτος, που είναι τα βασικά αίτια των προβλημάτων της χώρας από την αρχή του Ελληνικού κράτους.

Ανεξάρτητα από το ωροσκόπιο που θα χρησιμοποιήσει κανείς, δηλαδή είτε πάρει αυτό του πρωτοκόλλου του Λονδίνου (1830), είτε της μεταπολίτευσης είτε οποιοδήποτε άλλο, θα καταλήξει σε ένα αντικειμενικό συμπέρασμα:

"Στο ότι η οι πρώτες μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριού, Ζυγού, Αιγόκερου, Καρκίνου) είναι εξαιρετικής σημασίας για την Ελλάδα και η εκάστοτε ενεργοποίησή τους προκαλεί μεγάλα γεγονότα, που επηρεάζουν την πορεία της χώρας βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα"!

Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ιστορίας।


Αυτή η ενεργοποίηση που συμβαίνει και στις μέρες μας περιγράφει τέλεια το τοπίο και δείχνει ξεκάθαρα το παιχνίδι που παίζεται.


Το Ταυ τετράγωνο μεταξύ Κρόνου-Ουρανού και Πλούτωνα ενεργοποιεί αυτές τις μοίρες των παρορμητικών και το γενέθλιο τετράγωνο Δία –Πλούτωνα της Ελλάδας.

Ταυτόχρονα ο Κρόνος από διέλευση τετραγωνίζει τη Σελήνη της χώρας (που αντιπροσωπεύει το λαό) και δείχνει ξεκάθαρα την καταπίεση που αυτός υφίσταται.

Στο ωροσκόπιο της έγκρισης του δανείου από την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ (2/5/2010), βλέπουμε τον ωροσκόπο στο Σκορπιό και τη σύνοδο Σελήνης-Πλούτωνα πάνω ακριβώς στο Δία της Ελλάδας.

Ήλιος-Άρης- ωροσκόπος χτυπούν με Ταυ τετράγωνο την αντίθεση ‘Ηλιου – Κρόνου της χώρας κάνοντας την κυβέρνηση ανίκανη να αντιδράσει και δέσμια των συμφερόντων μεγάλων δυνάμεων, δηλαδή της Γερμανίας και των Αμερικάνων κερδοσκόπων εν προκειμένω।


Στο ερώτημα αν η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα γενικότερα, ξεπουλάνε τη χώρα από ανικανότητα και βλακεία ή από διαφθορά δεν θα θέλαμε να απαντήσουμε αστρολογικά.

Μπορείτε όμως να διαβάσετε ένα άρθρο από την Ελευθεροτυπία που βρήκαμε στο φιλικό μας ιστολόγιο της «Ουρανίτσας Οφιούχου» με τίτλο «μοιραίοι και άβουλοι αντάμα», που ουσιαστικά απηχεί τις ξεκάθαρες απόψεις του μεγάλου Αμερικανού Οικονομολόγου «Max Keiser», ο οποίος δεν είναι κάποιος καθηγητής ή θεωρητικός της οικονομίας αλλά παλιός χρηματιστής της Wall Street. Δηλαδή ένας πολύ έμπειρος γνώστης των αγορών!

http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=03/05/2010&id=157891

Καθώς επίσης να δείτε τη συνέντευξη του Keiser στον Κ. Χαρδαβέλα από τοhttp://bananiagr.wordpress.com


http://bananiagr.wordpress.com/2010/05/09/%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%BF-max-keiser-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B4/

Αυτό για να δει κανείς πως υπάρχουν και (λίγοι) δημοσιογράφοι που δεν τρώνε μία ώρα εκπομπής ασχολούμενοι με το αν το σγουρομάλλικο αγόρι με το laptop, έβγαλε επιχείλειο έρπη από το …άγχος!


Τα αστρολογικά δεδομένα λοιπόν, είναι σαφέστατα και μιλούν ξεκάθαρα για σχέδιο οικονομικού πολέμου που απειλεί όμως την ίδια την ανεξαρτησία της χώρας!


Το ξένο αλλά και το … ιθαγενές τραπεζικό σύστημα προδίδεται και περιγράφεται μοναδικά στο ίδιο το ωροσκόπιο της έγκρισης του δανείου, από τον Πλούτωνα (κυβερνήτη του ωροσκόπου) σε σύνοδο με τη Σελήνη στο 2ο οίκο, ενώ Κρόνος και Ουρανός σχηματίζουν Ταυ-τετράγωνο με αυτή από τον 11ο και 5ο(αντίστοιχα) οίκους της κερδοσκοπίας.

Αστρολογικά (και όχι μόνο) η χώρα έχει μπει σε έναν νέο μακροχρόνιο κύκλο με πολύ αβέβαια αποτελέσματα.

Τώρα βλέπουμε μόνο την αρχή της αρχής του κύκλου।


Νομίζουμε πως μέσα στους επόμενους 10 μήνες περίπου, θα γίνει η πρώτη από τις εκρήξεις που αφορούν το τραπεζικό σύστημα που θα τιναχτεί κυριολεκτικά στον αέρα, αφού τα … Διο- Πλουτώνεια μυστικά που κρύβει είναι πέρα από κάθε φαντασία।


Σημαντικές ημερομηνίες είναι τα μέσα του καλοκαιριού (2010), ο Σεπτέμβρης (2010)και ο Φεβρουάριος του 2011.

Σύντομα, όταν ο Κρόνος προχωρήσει στο Ζυγό και στον 6ο οίκο της Ελλάδας, θα διαφανούν άμεσα τα προβλήματα στο εργασιακό, ενώ οι χάρτες solar arc για τις χρονιές 2013, 2014, 2015 φαίνονται σαν κακόγουστο αστείο αφού η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου ενεργοποιείται από τους ίδιους πλανήτες τοποθετημένους αντίστροφα και το …διαβολικό τετράγωνο Δία – Πλούτωνα ενεργοποιείται από πρόοδο αυτή τη φορά, αφού οι δύο πλανήτες έρχονται απέναντι από τις γενέθλιες θέσεις τους!


Ο Ιούλιος του 2013 θα είναι καθοριστικής σημασίας.

Γι αυτό αναφερθήκαμε στην αρχή της αρχής ενός φαύλου κύκλου, όπου αναρωτιέται κανείς αν πίσω από την ψυχολογία της μάζας κινεί τη νήματα ένα ανθρώπινο σχέδιο και κατά πόσο ένα αντίστοιχα ανθρώπινο σχέδιο, μπορεί να δώσει μια διέξοδο।


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα