Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

2010 Mai 31, at Eastern Mediterranean time line of events, all times gmt -3.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Η Χανίν Zoυάμπι, μέλος τoυ Ισραηλινού κoινοβουλίου...

...που επιβαίνει στο Στόλο της Ελευθερίας, είπε στο Αλ-Τζαζίρα ότι οι ακτιβιστές σκοπεύουν να φτάσουν στη Γάζα,...


02:22 Φωτογραφία από τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Ισραηλινό προξενείο στην Κωσταντινούπολη

ανεξάρτητα από τα σχέδια που θέλουν να τους σταματήσουν.

«Εάν οι Ισραηλινοί σκοπεύουν να μας σταματήσουν, αυτό θα είναι μια μεγάλη διπλωματική και πολιτική κρίση γι’ αυτούς», είπε η Ζουάμπι. «Εχουμε 50 χώρες που συμμετέχουν στην αποστολή και στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα στο Ισραήλ: η διεθνής κοινότητα δεν αποδέχεται την πολιορκία της Γάζας».

ΠΗΓΗ:
/http://www.shiptogaza.gr

__________

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Οι φασίστες σιωνιστές έχουν κλείσει τα πλoία για Γάζα



00:04 Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ισραηλινής κυβέρνησης δήλωσε πριν λίγο: Το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να σταματήσει το Στόλο αγνοώντας το τίμημα. Χαρακτήρισε όλους τους επιβάτες υποστηρικτές της "τρομοκρατικής" Χαμάς.

Τα σιωνιστικά καθάρματα προκαλούν.


00:40 Νεότερη είδηση από το Ισραήλ. Αλλα...


τρία πολεμικά σκάφη αναχώρησαν. Δεν διευκρινίστηκε αν αναχώρησαν από τη Χάιφα ή από άλλο λιμάνι.


01:12 Οπως μετέδωσε το Αλ-τζαζίρα, χιλιάδες άτομα έχουν κλείσει τους δρόμους γύρω από το ισραηλινό προξενείο στην Ισταμπούλ. Απαιτούν να φτάσουν τα πλοία ασφαλή στη Γάζα.

01:16 Aυτή τη στιγμή το Αλ-τζαζίρα μεταδίδει ότι εκατοντάδες παλαιστίνιοι έχουν κατέβει στο λιμάνι της Γάζας, ανεμίζοντας τεράστιες σημαίες. Περιμένουν το Στόλο της Ελευθερίας.

01:22 Στο Mavi Marmara ο κόσμος παραμένει με τα σωσίβια και κάποιοι φορούν αντιασφυξιογόνες μάσκες. Δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν εύκολα το πλοίο τους. Το κομβόι έχει σφίξει το σχησματισμό του και τα πιο μικρά επιβατηγά πλοία(Σφενδόνη και Challenger 1) έχουν πλευρίσει το μεγάλο τούρκικο.Ο Στόλος της Ελευθερίας συνεχίζει για τη Γάζα.

____________

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

03:09 Eπικoινωνία με τo ναύτη Mιχάλη Γρηγoρόπουλο, ώρα 3:00

Εδώ και ώρα οι Σιωνιστές έχουν πάψει να μας παρενοχλούν. Εχουν μείνει πίσω μας και δεν έχουν δοκιμάσει να επικοινωνήσουν στον ασύρματο.Εχουμε κόψει ταχύτητα για να φτάσουμε στην πιο επικίνδυνη περιοχή μέρα.Συνεχίζουμε κανονικά την πορεία μας προς τη Γάζα. Γύρω στις 4 με 5 τα χαράματα εκτιμούμε ότι θα είναι μια κρίσιμη ώρα.

Το ηθικό είναι ακμαιότατο.

Χαιρετισμούς σε όλους από τη γέφυρα της «Ελεύθερης Μεσογείου».

ΠΗΓΗ:
http://www.shiptogaza.gr/
________

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

"Nεότερα από Γάζα"

05:29 Αιματηρή επίθεση των Σιωνιστών στο Στόλο της Ελευθερίας!

Στις 4:50 ο σιωνιστικός στρατός έκανε επίθεση με ελικόπτερα και φουσκωτά ενάντια στο Στόλο της Ελευθερίας.

Με χρήση πραγματικών πυρών κατέλαβε πρώτα το τουρκικό επιβατηγό. Στη συνέχεια επιτέθηκαν στη Σφενδόνη και στα δυο τουρκικά φορτηγά, τα οποία επίσης κατέλαβαν. Η Ελεύθερη Μεσόγειος συνέχισε την πορεία της. Κάλεσαν το σκάφος να παραδοθεί και πλήρωμα και επιβάτες αρνήθηκαν. Φουσκωτά με άνδρες των σιωνιστικών ενόπλων δυνάμεων κατευθύνονται προς το ελληνικό σκάφος. Υπάρχουν διάφορες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τις οποίες δεν μπορούμε να αναπαράγουμε πριν τις επιβεβαιώσουμε.

05:30 Συνέχεια της προηγούμενης είδησης. Η «Ελεύθερη Μεσόγειος» είναι το μόνο πλοίο που δεν έχει καταληφθεί. Αρνείται να υπακούσει στις εντολές του Ισραηλινού ναυτικού και δηλώνει πως περιμένει οδηγίες από την ελληνική κυβέρνηση.

ΠΗΓΗ:
http://www.shiptogaza.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα