Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

"Μπράβο στον κυβερνήτη της πτήσης 265 της ΟΑ στις 21 Απριλίου"

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010

"Μπράβο στον κυνερνήτη της πτήσης 265 της ΟΑ στις 21 Απριλίου"


"Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα γεγονός που συνέβη στη διάρκεια ενός ταξιδιού μου. Πετούσα με την Ολυμπιακή για Λονδίνο στις 21/4/2010 με την πτήση ΟΑ 265. Καθόμουν στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου και λίγο πιο μπροστά από μένα καθόταν μια κυρία έγκυος. Περίπου 2 ώρες μετά την απογείωση η μητέρα της κάλεσε την προϊσταμένη για να της πει ότι έσπασαν τα νερά της κόρης της. Αμέσως εκείνη ενημέρωσε τον Κυβερνήτη, ο οποίος έκανε αναγγελία για το αν υπάρχει γιατρός στο ...
αεροπλάνο. Ευτυχώς υπήρχε ένας γιατρός και μαζί του ήρθε μπροστά και μια φοιτήτρια Νοσηλευτικής για να βοηθήσει. Ξάπλωσαν την έγκυο και προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν, ενώ ο σύζυγός της ενημέρωνε τον γιατρό για το ιδιαίτερο της εγκυμοσύνης της. Το έμβρυο είχε πρόβλημα με την καρδιά και του είχε τοποθετηθεί μπαλονάκι, το οποίο όμως έπρεπε να αφαιρεθεί πριν τον τοκετό. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαιναν στην Αγγλία. Υπήρξε μια συνεχής ενημέρωση και επικοινωνία με τον Κυβερνήτη, ο οποίος από ότι κατάλαβα είχε καταφέρει να μιλήσει με τον γιατρό της οικογένειας στο Λονδίνο. Ενώ εγώ εκτιμούσα ότι θα προσγειωθούμε σε κάποιο κοντινό αεροδρόμιο, τελικά προσγειωθήκαμε στο Heathrow πολύ πιο γρήγορα από την προβλεπόμενη ώρα!! Σχεδόν σε 45 λεπτά, ενώ κανονικά είχαμε ακόμα περίπου 1,5 ώρα πτήσης! Εκεί περίμενε ασθενοφόρο και με το που άνοιξε η πόρτα μπήκαν νοσηλευτές και την παρέλαβαν.
Στο σημείο αυτό θέλω να συγχαρώ το πλήρωμα της πτήσης 265 για την ετοιμότητά του, την ψυχραιμία του αλλά και την ανθρωπιά που επέδειξε στην έγκυο και την οικογένεια της. Σε όλη τη διάρκεια της πτήσης μέχρι την προσγείωση η προϊσταμένη μαζί με μια άλλη κοπέλα του πληρώματος ήταν συνεχώς δίπλα τους και συνεργάστηκαν άψογα με τον γιατρό, προσπαθώντας να τους καθησυχάσουν και να τους συμπαρασταθούν. Επίσης, μου έκανε μεγάλη αίσθηση η κίνηση του Κυβερνήτη να επικοινωνήσει με τον γιατρό στην Αγγλία, του οποίου η συνεργασία ήταν καταλυτική.
Έχοντας συγκινηθεί από το γεγονός επικοινώνησα με την Ολυμπιακή θέλοντας να ενημερωθώ για την εξέλιξη της υγείας της εγκύου. Με ευγένεια με παρέπεμψαν στο αρμόδιο τμήμα, το οποίο με ενημέρωσε ότι μητέρα και βρέφος είναι μια χαρά. Τους εύχομαι και εγώ μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο…"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα