Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Βίκυ Παγιατάκη: "Υπομονή μέχρι τον Ιούλιο του 2010"

Βίκυ Παγιατάκη: "Υπομονή μέχρι τον Ιούλιο του 2010"

ΑΠΟ ΤΟ WOMENONLY.GR

Λοιπόν, 16/7/2009 11:04:33 πμ
Από την ΕΛΣΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ


Η γνωστή αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη μιλάει στο ΛΟΙΠΟΝ για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, αλλά και μετά τις επιτυχημένες της προβλέψεις για τις ευρωεκλογές «δίνει» τα ικά της αποτελέσματα για τους κερδισμένους και τους χαμένους των επόμενων εκλογών. Στο «Astra & Όραμα» του Ιανουαρίου η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη είχε κάνει τις προβλέψεις της όσον αφορά τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις για το νέο έτος. Όταν τις διαβάσαμε τότε, κάποιες μας φάνηκαν απίθανες, όπως η ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, αλλά και όλα τα γκάλοπ είχαν αντίθετη άποψη. Κι όμως, λίγους μήνες αργότερα οι προβλέψεις της επαληθεύτηκαν. Συναντήσαμε την κ. Παγιατάκη στα γραφεία του «Astra & Όραμα» και μπήκαμε στον πειρασμό να τη ρωτήσουμε τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και πώς επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις της. Δεν θα χάναμε την ευκαιρία, βέβαια, να μάθουμε τι θα γίνει και στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

Στις προβλέψεις σας που δημοσιεύτηκαν στο τεύχος Ιανουαρίου του 2009, οι οποίες είχαν γραφτεί από εσάς το Νοέμβριο του 2008, πέσατε μέσα σε όλα. Τι προβλέπετε από εδώ και πέρα για τις εξελίξεις στην κυβέρνηση;

«Αστρολογικά ο Κρόνος μέχρι το Νοέμβριο του 2009 (αλλά και από τον Απρίλιο του 2010 μέχρι τον Ιούλιο του 2010) θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και δεδομένου ότι ο Κώστας Καραμανλής ανήκει σε αυτό το ζώδιο έχει δεχθεί όλη την αρνητική επίδραση. Συνήθως όταν ο Κρόνος μας επηρεάζει, θα πρέπει να πολλαπλασιάζουμε τις προσπάθειές μας, γιατί οι περισσότερες θα πάνε στράφι. Φαίνεται ότι το timing ανάμεσα σε αυτά που συμβαίνουν και αυτά που θα πρέπει να κάνει ο κ. Καραμανλής είναι σχεδόν πάντα λανθασμένο. Κρόνος σημαίνει χρόνος και όποιος δεν αποκωδικοποιεί στο σωστό χρόνο τα μηνύματα, έχει απώλειες. Πολλοί άνθρωποι μου λένε -και συνήθως αυτοί ανήκουν στα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος), που απεχθάνονται τις αλλαγές Μα τι θα γίνει; Έτσι θα πάει η ζωή μου;... Συνήθως αργοπορούν τις ριζικές αλλαγές και τα προβλήματα μιας εποχής επιβαρύνουν την επόμενη και της επόμενης τη μεθεπόμενη κ.ο.κ.

Ο κ. Καραμανλής δεν πήρε τολμηρές και δραστικές αποφάσεις στο σωστό χρόνο κάθε φορά. Βέβαια, Κρόνος σημαίνει και συγκυρίες - πέρα από το άτομο - που μπορεί να παίξουν επιβαρυντικό ρόλο, εν προκειμένω είχαμε την παγκόσμια οικονομική κρίση».

Αν κάνει εκλογές μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, θα τις κερδίσει;

«Θα έλεγα "όχι". Το διάστημα αυτό, από το Νοέμβριο του 2009 έως και τις 6 Απριλίου 2010, μπορεί να δώσει μια ανάσα στον κ. Καραμανλή, αλλά το ωροσκόπιο του κ. Παπανδρέου μέχρι τον Ιανουάριο του 2010 και ιδιαίτερα από το Νοέμβριο του 2009 έως και τον Ιανουάριο του 2010 δείχνει ότι ανοίγει το βήμα του και βρίσκεται πολύ μπροστά από τον κ. Καραμανλή. Εδώ θα πρέπει να σου πω ότι βλέπω ένα κρίσιμο διάστημα, που αρχίζει από τις 11 Ιουλίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου για τον κ. Καραμανλή, τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Αλαβάνο και πιστεύω ότι μέσα σε αυτό το διάστημα θα -ψηθούν- σημαντικές πολιτικές εξελίξεις, οι οποίες θα προσδιορίσουν ακόμη περισσότερο το χρόνο των εκλογών».

Γράφατε στο «Astra & Όραμα» του Ιανουαρίου 2009 σε κείμενα που δόθηκαν από εσάς το Νοέμβριο του 2008 για τον κ. Αλαβάνο ότι θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι δεν θα δεχόταν σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ. Μόλις ακούσαμε ότι παραιτήθηκε, είπαμε: «Κυρία Παγιατάκη, εδώ σας πιάσαμε». Πριν αλέκτορα φωνήσαι, όμως, το πήρε πίσω. Λέτε... για να μη σας διαψεύσει;

«Το ωροσκόπιο του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει διασπαστικές και αποσπαστικές τάσεις από το φθινόπωρο και μετά. Και όπως έχω γράψει στο τεύχος του Ιανουαρίου για τον κ. Τσίπρα, από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2010 βγαίνει περισσότερο εκείνος μπροστά, αλλά το ωροσκόπιό του δεν δείχνει και ιδιαίτερη ευελιξία. Κι αυτό θα τον βοηθούσε με τις διαφορετικές ομάδες μέσα στο κόμμα του. Τα νεύρα του δοκιμάζονται από τις 16 Οκτωβρίου 2009 έως τις 6 Ιουνίου 2010».

Εντυπωσιαστήκαμε με την περίπτωση Καρατζαφέρη, που γράφατε «Μάλλον πρόθυμος εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για συνεργασία με τον κ. Καραμανλή, αλλά ο Κρόνος του κ. Καραμανλή χτυπάει τον Ήλιο του. Έτσι, ο κ. Καραμανλής θα αμφισβητήσει και θα σνομπάρει τον κ. Καρατζαφέρη και, φυσικά, δεν θα δεχθεί την πρόταση». Από πού το συμπεράνατε αυτό;
«Έβλεπα συγκρίνοντας τα ωροσκόπιά τους τον Κρόνο του κ. Καραμανλή να χτυπάει το ζώδιο του κ. Καρατζαφέρη και σκέφτηκα ότι δεν θα αποδεχθεί την πρόταση, παρότι θα του ήταν χρήσιμος».

Και τι άλλο προβλέπετε για τις πολιτικές εξελίξεις;

«Περισσότερα θα διαβάσετε στο Astra & Όραμα , όπου θα βρείτε αναλυτικές προβλέψεις για όλες τις εξελίξεις».

Εντάξει, θα θέλαμε ωστόσο να μας πείτε αν η χώρα μας θα βγει αλώβητη από την οικονομική κρίση.

«Η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από τα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Υδροχόου. Βλέπετε, δεν ανακηρύχθηκε ολόκληρη και μονομιάς αυτόνομο κράτος. Ασφαλώς και θα την επηρεάσει αρκετά η παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά προσωπικά δεν προβλέπω ότι θα επέλθει οικονομική καταστροφή και κατάρρευση, ούτε ότι θα αποβληθούμε από το ευρώ λόγω οικονομικού χρέους. Με Ποσειδώνα-Ήλιο στο ωροσκόπιό της... ζήτω η παραοικονομία! Μάλλον θα τα καταφέρουμε, αλλά με πάρα πολλές δυσκολίες μέχρι τον Ιούλιο του 2010, που για μένα θα είναι και η πιο έντονη πίεση παγκοσμίως».

Το κουτί της ΠανδώραςΚι όπως είχε προβλέψει η κ. Παγιατάκη το 2008 για το 2009, κάθε άλλο παρά μια ευκόλη χρονιά θα είναι. Τίποτα δεν πρόκειται να προσφερθεί, αν δεν έχει προηγηθεί σκληρή δουλειά. «Μάλλον θα υποχρεωθούμε να ζήσουμε... σπαρτιάτικα, χωρίς τα περιττά, που κάνουν πιο όμορφη τη ζωή μας. Λακωνικά, λοιπόν, θα έλεγα ότι το γνωστό σκάσε και σκάβε θα επαληθευτεί σε όλο του το μεγαλείο. Συστηματικότητα, εργατικότητα και όχι αυθορμητισμοί, λοιπόν, ιδιαίτερα όταν αυτοί έχουν οικονομικό κόστος. Το 2009 απαιτεί επιμελείς προσπάθειες παντού και αφοσίωση στους στόχους σας. Όπως αντιλαμβάνεστε, πουθενά δεν επιτρέπονται οι ριψοκίνδυνες αποφάσεις, οι ανευθυνότητες, τα πολλά καλαμπούρια ή καραγκιοζιλίκια. Ο τζίτζικας οφείλει να... λουφάξει και να μιμηθεί έστω και λίγο τον εργατικό μέρμηγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα