Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Τζούλια Αλεξανδράτου – Αστρολογικό προφίλ με ξεσαλωτικό en face.





Εδώ και πολύ καιρό είχα διαπίστωση, από παρατηρήσεις, ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου θα μας εντυπωσίαζε και μάλιστα αρνητικά. Δεν έχω αστρολογική gossip στήλη και δεν με ενδιέφερε να την γνωστοποιήσω. Από τους χάρτες που ανεβάζω είμαι σίγουρος ότι και στο μέλλον θα μας εντυπωσιάσει, πιθανόν με πολύ αρνητικό, ενδεχόμενα και δυσάρεστο, τρόπο. Τέλος να ευχαριστώ τους ΑστροΣυμμορίτες για την αδεια Αναδημοσίευσης της ερμηνείας του Αστρολογικού της χαρτη .


Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010
Τζούλια Αλεξανδράτου – Αστρολογικό προφίλ με ξεσαλωτικό en face.


Στα καλλιστεία του έτους 2002 εμφανίστηκε ένα δροσερό κορίτσι ασυνήθιστης ομορφιάς για τα Ελληνικά δεδομένα, με πικάντικο πρόσωπο και αστραφτερό θρασύ βλέμμα.
Το όνομά της "Τζούλια Αλεξανδράτου".Πριν λίγους μήνες είχε κλείσει τα 16 της χρόνια, αποσπώντας τον τίτλο της Miss Young λόγω ηλικίας, ή λόγω της απαξιωτικής της συμπεριφοράς.
Εκτοτε της έκατσε το στέμμα στο μυαλό και άρχισε να το φλερτάρει με κάθε τρόπο. Η προσπάθεια εντυπωσιασμού έγινε με γρήγορα βήματα, όχι μόνο από τα πανύψηλα πόδια της αλλά από την παρόρμηση, που την έκανε σήμερα να μοιάζει με αποχρωματισμένο μαιντανό, κάνοντας τα πάντα για να προσέξουμε την αλλαγή στο πόστο της λαικής αγοράς της.
Τίποτα δεν θυμίζει το φρέσκο και πανέμορφο κορίτσι που πρωτοείδαμε, εμπλεκόμενη σε μία ατέλειωτη σειρά ευτράπελων. Η κόντρα με τον «Λαζόπουλο» που της πρότεινε (δικαίως) να μη σφουγγαρίζει τα πατώματα τραγουδώντας, το τραγούδι του "Καρβέλα" «Χονολουλού» και το περίφημο video clip με το οποίο έγινε σάλος καταλήγοντας με μηνύσεις στα δικαστήρια, η καυστικότατη κόντρα με την «Αντζελα Δημητρίου», η σχέση της με τον «Ψωμόπουλο» και τώρα το καυτό βιντεάκι, που συνοδεύει τις δηλώσεις της με άλλο καλύτερο δικής της παραγωγής.

Ο βομβαρδισμός από τα κανάλια με τη Τζούλια πρώτο θέμα και προσκεκλημένη συνομιλήτρια ανυπόφορων παρουσιαστών, έχει καταντήσει ένα θέαμα, που το θλιβερό του στοιχείο ξεπερνά την αντιαισθητική και χαμηλή εικόνα.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου γεννήθηκε στις 24/11/1985 γύρω στις 8.30 το πρωί. Τοξότης με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Κριό.Ενας προκλητικός συνδυασμός που αν δεν συνδυάσεις σωστά την πρόκληση, σε προκαλεί απαιτητικά αυτή, να συνδυαστείς.
Με ακριβέστατη επιρροή Ηλιου – Κρόνου στον Τοξότη στον 12ο οίκο, στην περίπτωση της Τζούλιας η όψη αυτή δείχνει να έχασε το δρόμο της και αντί να τη σοβαρεύει, την περιορίζει σε αβασάνιστες μεθοδικές ανοησίες, ή λειτουργεί ως άμυνα, με κίνδυνο φυλάκισης του εαυτού της (12ος οίκος) και πιθανότητά έγκλισεώς του.

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Τοξότη ξέφυγε επίσης εκτός πορείας συμπαρασύροντας και το εξάγωνο Δία – Ερμή.Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο θέμα που επικεντρώνεται στις καλές όψεις του Ερμή, διαβεβαιώνοντας πως μόνο χαζή δεν είναι ακόμα και αν δυσκολεύεται να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη πρόταση, όμως αυτό δεν συνέβαινε πάντα και υπάρχει λόγος.

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού γίνεται πάνω στον ωροσκόπο, δίνοντάς της μία εκκεντρικότητα η οποία διογκώνεται σε κάθε μέσο αυτοπροβολής της, χωρίς καμία διάκριση.Εδώ εισχωρεί η τάση της να δοκιμάζει ακραία πράγματα στη ζωή της, αρχίζοντας από το εξωτερικό κομμάτι της εμφάνισης, έως το εσωτερικό.Πλασάρεται ως ανεξάρτητη και απαλλαγμένη από ταμπού, όλα αυτά όμως με μία χαρακτηριστική νευρικότητα δίνοντας την αίσθηση του αλλοπρόσαλλου.

Η Σελήνη από τον Κριό σε τρίγωνο με Ουρανό, ντύνει το προκλητικό της ταμπεραμέντο, ενώ την ωθεί σε επιθετικές συμπεριφορές, που γρήγορα αποδυναμώνονται.Το ότι κάνει πάντα το δικό της χωρίς να ακούει, επιδεικνύοντας τεράστια αυτοπεποίθηση, είναι ένα μεγάλο κομμάτι του ωροσκοπίου της και της θέσης αυτής της Σελήνης. Η έστω μακρινή αντίθεση της Σελήνης με τον Αρη, φέρνει εντάσεις, τσακωμούς, εμπάθειες και συνεχή μπλεξίματα, αλλά και ψυχολογικές διακυμάνσεις αφού κυβερνά τον 8ο οίκο της.

Ο Αρης στο μεσουράνημα σε τρίγωνο με Δία και σε ακριβέστατο εξάγωνο με Ουρανό, έρχονται να την καθησυχάσουν πως είναι χορηγοί στη φαινομενική τουλάχιστον απερισκεψία της και το αντίτιμο αυτής της χορηγίας είναι αυτό που ίσως θα πληρώσει ακριβά.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έχει απόλυτη σχέση με το σεξουαλικό της κομμάτι, που τη βλέπουμε να οδηγείται στα όρια της πορνείας, με το Δία σε τετράγωνο να το διογκώνει, μετατρέποντας αυτό το σεξουαλικό κομμάτι σε μία αχαλίνωτη υπερβολή.Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως η Αφροδίτη κυβερνά τον 10ο οίκο της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης, καθώς και τον 5ο οίκο, χόμπυ, έρωτες και να κατανοήσουμε τον τρόπο που επιλέγει να προβληθεί, που δεν είναι άλλος από το σεξ σε κάθε του παραλλαγή. Η αυτοπεποίθηση της Σελήνης της κοντράρεται συνέχεια με την ανασφάλεια που φέρνει ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο και ουσιαστικά γίνεται ένα προβληματικό άτομο με εσωτερικές συγκρούσεις και εξωτερικές διαμάχες.

Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής, δεν εκλογικεύει τα δρώμενα με την Τοξοτίσια φιλοσοφική πειθαρχία, χρησιμοποιώντας τα προτερήματα του τονισμένου ζωδίου της, μόνο σαν ελαττώματα που την εκθέτουν.

Ο γωνιακός Ποσειδώνας σε τρίγωνο με τη Σελήνη είναι η καλλιτεχνική της μανία, η οποία παραμένει μέχρι στιγμής μόνο μανία με το αδιαπέραστο της εικόνας και το μετριότατο φωνητικό μέρος (είμαστε επιεικείς).

Εκείνο που έχουμε να πούμε για ότι και αν ισχύει, είναι όχι άλλη Τζούλια σερβιρισμένη σαν ξεμαλλιασμένη Γερμανίδα που τη βίασαν οι Ναζί!

Aστρολογίζoυν οι Αστρο - Συμμορίτες στις 13:03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα