Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

"Πόλεμος" δηλώσεων σεισμολόγων κ' Τσελέντης: «Περιμένω να με συλλάβουν»

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=110792



Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Τσελέντης: «Περιμένω να με συλλάβουν»


Εγώ είμαι στο γραφείο μου και περιμένω να με συλλάβουνε, είπε πριν λίγο ειρωνικά ο Τσελέντης στην Τσαπανίδου. Επίσης ανέφερε πως πιστεύει ότι όλα αυτά γίνονται
γιατί μπήκε στα χωράφια της οικογένειας Παπαζάχου. Καλά κρατεί η κόντρα των σεισμολόγων.

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

"Πόλεμος" δηλώσεων σεισμολόγων


Παρέμβαση του εισαγγελέα με αφορμή τις δηλώσεις του καθηγητή σεισμολογίας Άκη Τσελέντη, περί επικείμενου σεισμού μεγέθους 6 Ρίχτερ στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, ζήτησε ο καθηγητής γεωφυσικής Κωνσταντίνος Παπαζάχος.

Ο κ. Παπαζάχος άφησε αιχμές σε βάρος του συναδέλφου του κάνοντας λόγο για διασπορά ειδήσεων και για ανεύθυνη συμπεριφορά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο Άκης Τσελέντης, είπε πως ουδέποτε είπε ότι θα κάνει σεισμό και πως εκείνο που είπε είναι πως με δεδομένο το βεβαρημένο της περιοχής πρέπει να έχουμε το νου μας για τις επόμενες 10 με 15 ημέρες. Απέδωσε ευθύνες για τον θόρυβο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έριξαν λάδι στη φωτιά προκειμένου να κάνουν νούμερα.

Δεν
έχει κατατεθεί κανένα έγγραφο και αν είχε γίνει αυτό θα συγκαλούσαμε την επιτροπή εκτίμησης για να το εξετάσουμε δήλωσε ο Διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Κώστας Μακρόπουλος.

skai

Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

Καθησυχάζει τον κόσμο στη Σκόπελο ο Δήμαρχος του νησιού


Πανικός επικράτησε στην Σκόπελο ύστερα απο τις δηλώσεις σεισμολόγου ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι ενδέχεται να σημειωθεί σεισμός στη Θαλάσσια περιοχή των Σποράδων την τρέχουσα εβδομάδα.

Πανικός και αναστάτωση έχει προκληθεί στο νησί της Σκοπέλου όπου οι κάτοικοι αναζητούνε πληροφορίες από τις Δημοτικές Αρχές του νησιού.

Η αναστάτωση είναι τόσο μεγάλη, όπου όσοι κάτοικοι του νησιού έχουν συγγενείς στην χερσαία Ελλάδα, ήδη έχουν προστρέξει να φιλοξενηθούν σε συγγενικά σπίτια.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ Χρήστος Βασιλούδης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο δήμαρχος τόνισε «Ύστερα από τις δηλώσεις του σεισμολόγου κ. Τσελέντη όντως υπήρξε αναστάτωση στο νησί όπου από την πλευρά μας ενημερώσαμε τον κόσμο του νησιού. Το τελεσίγραφο του κ. Τσελέντη έχει εκπνεύσει. Θέλω να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι υπάρχει ίχνος πανικού. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με την Πολιτική Προστασία και το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, οι οποίοι με διαβεβαιώνουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για επικείμενο σεισμό. Θα ήθελα να απευθύνω έκκληση ώστε να τα βρούνε μεταξύ τους οι σεισμολόγοι και να μην βάζουν στη μέση τον λαό.»

trikalanews

________________


Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2010

"Σεισμός στη Θεσσαλονίκη;"

"σεισμός στην θεσσαλονικη πριν από 5 λεπτά στην περιοχη των αμπελοκήπων"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα