Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Η γνωστή αστρολόγος, Άσση Μπήλιου "άνοιξε την καρδιά"



Τρίτη, 30 Μαρτίου 2010





Στα 15 μου έμαθε ότι είναι υιοθετημένη




Το αποκάλυψε η ίδια η Άσση Μπήλιου




Η γνωστή αστρολόγος, Άσση Μπήλιου "άνοιξε την καρδιά" της και αποκάλυψε ότι είναι υιοθετημένη, γεγονός που έμαθε σε ηλικία 15 ετών.


"Λίγα χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα μου, κάπου στα 15, η μητέρα μου μου αποκάλυψε ότι με είχαν υιοθετήσει όταν ήμουν τριών ημερών. Αυτή είναι μία είδηση πολύ δύσκολη για ένα παιδί".Όταν σε δίνει κάποιος τριών ημερών, το πρώτο δώρο που σου κάνει η ζωή είναι η προδοσία.

Η Άσση Μπήλιου συνέχισε λέγοντας: "Αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να μάθω το γιατί. Απο την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι ήμουν υιοθετημένη ένιωσα ότι δεν υπάρχουν άλλοι γονείς για μένα, πέρα από τους ανθρώπους που με μεγάλωσαν. Το ότι με είχε μία γυναίκα στην κοιλιά της για εννέα μήνες, καλώς ή κακώς, δεν την κάνει μητέρα... Σαν παιδί ψάχνεις μέσα σου κάποια ελαφρυντικά. Αυτά τα ελαφρυντικά έψαχνα και εγώ. Έμαθα λοιπόν το γιατί αλλά αποδείχτηκε και αυτό απογοητευτικό. Είπα, τότε, στον εαυτό μου... δεν βαριέσαι και προχώρησα".
Πηγή: People


_________________




Αση Μπήλιου: "Είμαι υιοθετημένη"!


από το περιοδικό Λοιπόν, 30/3/2010 1:11:36 μμ















Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Άση Μπήλιου, η οποία για πρώτη φορά μίλησε για την ζωή της. Αν και η αστρολόγος είναι από τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά πρόσωπα, που ξεχώρισε από την πρώτη μέρα που εμφανίσθηκε στον «Όμορφο κόσμο το πρωί»και οι περισσότεροι με προσοχή ακούμε τις προβλέψεις της, μέχρι τώρα δεν ξέραμε πολλά πράγματα για εκείνη.

Το μόνο που γνωρίζαμε είναι η άρνηση της να παντρευτεί τον επί χρόνια σύντροφό της, κάνοντας έξαλλη την
Ελένη Μενεγάκη. Ειδικά, όταν η δεύτερη ζούσε ευτυχισμένες στιγμές έγγαμου βίου, δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η αστρολόγος της είχε τέτοια άρνηση στον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Η γνωστή αστρολόγος, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει για τη ζωή της, αποκαλύπτοντας ότι είναι υιοθετημένη! Και μάλιστα έμαθε την αλήθεια όταν ήταν 15 χρονών.

Όπως εξηγεί η ίδια στο περιοδικό People, δεν έζησε μία γαλήνια οικογενειακή ζωή, αφού έχασε τους γονείς της σε πολύ μικρή ηλικία. Ο πατέρας της πέθανε όταν εκείνη ήταν μόλις
9 χρονών, ενώ λίγα χρόνια αργότερα ήρθε η αποκάλυψη μίας αλήθειας που την συγκλόνισε... ήταν υιοθετημένη! Τέσσερα χρόνια αργότερα κι ενώ ακόμη δεν είχε χωρέσει ο νους της την είδηση της υιοθεσίας, χάνει και τη μητέρα της.

Η Μπήλιου δεν θέλησε ποτέ να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που έμαθε την αλήθεια, ένιωσε ότι δεν υπάρχουν άλλοι γονείς για εκείνη.
«Όταν μια γυναίκα, μόλις τρεις μέρες αφού σε γέννησε, σε δίνει σε άλλους ανθρώπους, τότε το πρώτο δώρο που σου κάνει η ζωή, είναι η προδοσία»λέει χαρακτηριστικά. Παραδέχεται, όμως, ότι έψαξε να βρει το «γιατί» την έδωσαν και η απάντηση που πήρε ήταν απογοητευτική. Η Άση μίλησε και τις επαγγελματικές της δυσκολίες, όταν την έδιωξαν από το ραδιόφωνο, ενώ ο Δίας ήταν στον Τοξότη!!! Έτσι, στράφηκε στην αστρολογία και τελικά ήταν η καλύτερη επιλογή που έχει κάνει. «Πρέπει να ζούμε ότι μας συμβαίνει απλά, χωρίς να φτάνουμε στα άκρα. Δεν χρειάζεται να φτάνουμε σε υπερβολές, αφού ούτε το καλό ούτε το κακό κρατάνε για πάντα. Η ζωή κάνει κύκλους, το θέμα είναι να μη μένουμε κολλημένοι», συμβουλεύει στο τέλος της συνέντευξης της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα