Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Δικαστης Πολυζωιδης

Σήμερα ο αγαπητός ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, Άκης Αντώνιου στο www.astrognosi.com στο ημερήσιο σχόλιο του, Astroprofile tou ΔΝΤ, ανάρτησε και αυτό σας το αφιερώνω.

Το σχόλιο του Φίλου Άκη,

ΝΤΡΟΠΗ : Δηλαδη ποσο θα πρεπει να μας ξεφτιλισουν οι Τουρκοι για να αντιδρασουμε? Οι τουρκοι εκαναν νηοψια (ελεγχο σε πλοιο) σε ελληνικά χωρικά υδατα ενώ Τουρκική κορβετα εφτασε μεχρι το Σουνιο. Πως δεν κατεβηκαν στο καβούρι που εχει και ωραια καντινα να φανε καμια λακερδα , καμια ποικιλια να λαδωσει το αντερο τους…. Δηλαδη που πρεπει να δεσει καβο τουρκικο πλοιο …στον Παρθενωνα ή στην Πλατεια Αμερικης? Ωρες ωρες νοιωθω ντροπη που πεταξα 18μηνες από την ζωη μου για να υπηρετησω Χιο και Κυπρο. Αφου ρε παιδια δεν θα κανουμε κατι γιατι δεν μας στελνετε ένα σεφ να μας κανει εκπαιδευση 2-3 μερες σε τουρκικα φαγητα να τελειωνουμε. Ολοι αυτοι που μας κυβερνουν θα επρεπε να ντρεπονται. Αλλα εάν ειχαν τσιπα επανω τους θα ελεγαν τοσα ψεματα στο ονομα της Δημοκρατιας. Σας παραθετω παρακατωενα βιντεο με τον αειμνηστο Νικο Κουρκουλο που υποδυειται τον δικαστη Πολυζωιδη. Δειτε ερμηνεια αλλα κυριως ακουστε τα λογια. Είναι πιο επικαιρα από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα