Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Δικαιώθηκε ο Κωστέτσος



Δικαιώθηκε ο Κωστέτσος
Πέμπτη, 04 Μάρτιος 2010 17:56
Απο το panoramapress.gr

kostetsos_

julia-alexandratou-2

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

(κατηγορία: Star System)

Όταν πέρυσι ο Βασίλειος Κωστέτσος δήλωνε στο κεντρικό ειδήσεων του Star και στον Αιμίλιο Λάτσιο ότι η Τζούλια Αλεξανδρατου είναι η πορνοστάρ της Ελλάδας, οι περισσότεροι είχαν ‘πέσει' πάνω του και τον κατηγορούσαν.

Σήμερα, μία μέρα μετά την κυκλοφορία της ροζ ταινίας της τραγουδίστριας-μοντέλου-πορνοστάρ, ο σχεδιαστής μόδας μπορεί να νιώθει δικαιωμένος.

Είναι γνωστό πως οι δυο τους μετά την διακοπή της συνεργασίας τους δεν έχουν κρατήσει καθόλου καλές σχέσεις, ενώ ο ένας κατηγορούσε τον άλλον σε κάθε ευκαιρία.

Βλέποντας λοιπόν ο Βασίλειος την συμπεριφορά της Τζούλιας είτε με το να ξαπλώνει στα πατώματα και να τραγουδάει είτε με το να κωλοτρίβεται στους χορευτές είτε με το να κυκλοφορεί με φορέματα που δεν έκρυβαν απολύτως τίποτα είτε με το να φιλιέται με άλλες γυναίκες είτε, είτε, είτε, είτε... κατάλαβε ότι το να γίνει πρωταγωνίστρια σε πορνό ταινία θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει.

Αλήθεια γιατί όμως όλοι σοκαρίστηκαν με την κυκλοφορία της ταινίας; Κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα γινόταν κάποτε; Έκανε μπαμ -όπως λέμε- από μακριά....

Ήταν η απόλυτη πραγματοποίηση της παροιμίας «Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι».

Όταν φτάνεις να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που έχουν υπάρξει προαγωγοί και νταβατζήδες, μόνο «κρυφό καμάρι» δεν είναι...

Σε ένα σύντομο γκάλοπ που έκανα σε ανθρώπους του χώρου αλλά και σε ανθρώπους από το περιβάλλον μου που δεν έχουν κάποια σχέση με όλα αυτά το συμπέρασμα ήταν ένα: Η Τζούλια θα έχει κακό και σύντομο τέλος...

Ας επέμβει κάποιος ειδικός πριν να είναι αργά... Ας πει κάποιος σ' αυτούς τους γονείς που έχασαν πλέον και οι ίδιοι το παιχνίδι και τον μπούσουλα -και κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι οι κύριοι υπαίτιοι αυτής της κατάστασης- ότι η Τζούλια ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ...

S.O.S.

(κατηγορία: Star System)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα