Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Όταν οι Άνθρωποι αγαπάνε την Αστρολογία …

Όπως αυτό εδώ το εξαίρετο editorial από το Astrology.gr Του Αγαπητού μας Γιάννη Ριζόπουλου . Τα λόγια είναι περιττά, αναδημοσιεύω με εικόνα, κείμενο, λινκ. Και επειδή σαν αγόρι και εγώ «ζηλεύω» ανεβάζω και τα αλλά λινκ όπου τα έχω βρει πιο «πρόχειρα»· δυστυχώς. Οι ενδείξεις είναι για επιτυχία, σύμφωνα πάντα με την εμπεριστατωμένη μελέτη των έγκυρων αστρολόγων. Όσοι έχετε οπτικές αποδείξεις και από τα αλλά δυο με χαρά να τις αναδημοσιεύσουμε, αρκεί να μας τις στείλετε.

Οι Πλανήτες πάντα λένε Αλήθεια, και η Ιστορία πάντα κάνει κύκλους το ίδιο και οι πλανήτες.

Αστρολογικό τριήμερο

Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2012 11:58

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος

Όταν ο Ουρανός έχει ...κέφια, χαίρονται και οι απανταχού θιασώτες της Αστρολογίας! Έτσι λοιπόν και αυτό το τριήμερο κάτω από την επιρροή του Mister Strangelove (κάνει μια σύνοδο με τον Ερμή και ένα "κρυφό" τετράγωνο με την Αφροδίτη) έχουν προγραμματιστεί τρεις εκδηλώσεις, δύο στην Αθήνα και μια στην Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την Αστρολογία.

Την Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 17:00, ο σύλλογος "Πάμε Αστρολογία" διοργανώνει μια εκδήλωση με θέμα την συναστρία και τις σχέσεις, στον πολυχώρο Black Duck (Χρήστου Λαδά 9).

Το θέμα θα εισηγηθούν η Εβίτα Ζαχαριαδου, η Αναστασία Στράτου-Ιωαννίδου, η Σμάρω Σωτηράκη και ο γράφων, με την διάθεση φυσικά να συζητηθούν όλες οι απορίες και κάθε "καυτή" λεπτομέρεια γύρω από τον έρωτα, την φιλία, τον γάμο και τις συνεργασίες γενικότερα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, εδω, εδω, εδω,

Την ίδια ημέρα στην Θεσσαλονίκη, στο καφέ μπαρ "Παρτιζάν" (Βαλαωρίτου 29) και (νέα) ώρα 17:00, ο Βασίλης Παπαδολιάς θα παρουσιάσει το πρώτο τεύχος της Αστρολογικής επιθεώρησης "New Age Astrology", πρόθυμος επίσης να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις γύρω από την σύγχρονη Αστρολογία με το ...μάλλον διψασμένο κοινό της πόλης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, εδω ;,

Τέλος την Δευτέρα 5/3 στις 19:30, έχει προγραμματιστεί μια ακόμη εκδήλωση με θέμα τις σχέσεις (Αστρολογία και Έρωτας) στο Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται οι ομιλητές. Το παράδοξο μάλιστα είναι ότι στην αφίσα της εκδήλωσης οι διοργανωτές χρησιμοποιούν το logo του "2012 Έτος Αστρολογίας", αυτό που υπήρχε στο Συνέδριο που διοργάνωσε το "Πάμε Αστρολογία" τον περασμένο Νοέμβριο. Καλοσύνη τους!

Είσοδος 10 ευρώ ,εδω ,εδω ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα