Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Απίστευτο! Ο Ε.Βενιζέλος θυμήθηκε τις έννοιες "πατριωτισμός" και "εθνικά θέματα"!

Και ξαφνικά στο ΠΑΣΟΚ θυμήθηκαν τα ... εθνικά θέματα και τον πατριωτισμό, μόνο που επειδή τα έχουν ξεχάσει χρόνια πολλά, δεν τα πολυκαταφέρνουν και μπλέκουν έννοιες, γεγονότα και καταστάσεις.

Έτσι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός του, κάτι είπε για την ημερομηνία των εκλογών που την έμπλεξε με την ... Σύνοδο του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στο Σικάγο των ΗΠΑ στις 20 Μαίου και στην ατζέντα της οποίας συμπεριλαμβάνεται και το θέμα της ΠΓΔΜ και δήλωσε ότι «Αυτό μας ασκεί μια "πίεση" που μας κάνει να σκεφθούμε την ημερομηνία των εκλογών».

Το θέλει να πει ο ... ποιητής δεν μας το διευκρίνησε. Μήπως ότι πρέπει να αναβληθούν οι εκλογές επειδή θα συζητηθεί στις 20 μαίου το θέμα της ΠΓΔΜ (που μάλλον δεν θα συζητηθεί από την στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ελληνική στάση...);

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στα εθνικά ζητήματα, λέγοντας πως «έχουμε εγκλωβιστεί» γεωγραφικά στο «Αιγαίο» και νομικά στην «υφαλοκρηπίδα», ενώ θα έπρεπε να συζητάμε γεωγραφικά για ανατολική και νοτιοανατολική Μεσόγειο και τη θέση της Ελλάδας, και νομικά για θαλάσσιες ζώνες.

«Διεξάγεται ένα λαθρεμπόριο πατριωτισμού που αποκρύπτει την αδράνεια των τελευταίων δέκα ετών τουλάχιστον για αυτά τα ζητήματα» ανέφερε, τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Από την "στάση εμπορίου" Βαγγέλη, καλύτερο το ... "λαθρεμπόριο". Όσο για τον πατριωτισμό είναι μία έννοια με την οποία το ΠΑΣΟΚ έχει λάβει οριστικά διαζύγιο από τότε που πέθανε ο Ανδρέας και ήρθαν οι "εκσυγχρονιστές" αρχικά και μετά οι "μεταρρυθμιστές".

Αλλά και έτσι να είναι, εσύ τι έκανες ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, για να μην υπάρξει "αδράνεια στο τομέα του πατριωτισμού", αυτά τα δέκα χρόνια; Ή καλύτερα να μην θυμηθούμε τι έκανες γιατί θα κλάψουμε (ή θα γελάσουμε;)...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

... στο ζωδιακό κύκλο

η Γη κ' η Σεληνη τωρα