Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

New Age Astrology

Όπως γράψαμε σε παλιότερη ανακοίνωση μας, ορμώμενοι από το εξαιρετικό editorial του Αγαπητού μας Γιάννη Ριζόπουλου στο Astrology.gr, πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διήμερο τρεις διαφορετικές Αστρολογικές εκδηλώσεις, οι Δυο στην Αθηνά, και η τρίτη στην Όμορφη Συμπρωτεύουσα και Νύμφη του Θερμαϊκού ξελογιάστρα Θεσσαλονίκη.

Την Τύχη· αγαθή, είχε ο Βασίλης Παπαδολιάς, να πραγματοποίηση την Παρουσία του πρώτου Τεύχους του συνδρομητικού περιοδικού με τίτλο New Age Astrology, το οποίο από ό,τι γνωρίζω είναι γραμμένο στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Με χαρά για μένα ο Συγγραφέας και εμπνευστής της έκδοσης μου έδωσε την άδεια, προφορική, για μερικές φωτογραφίες ώστε να τις αναδημοσιεύσουμε. Πήρα το θάρρος και επέλεξα ακόμα δυο. Από τις φωτογραφίες, δυστυχώς δεν γνωρίζω όλα τα ονόματα των εικονιζόμενων, κατάλαβα ότι και ο νεοϊδρυθείς σύλλογος Φίλοι Αστρολογίας Θεσσαλονίκης, έδωσε δυναμικά το Παρών και την στήριξη του και καλό υποδέχτηκε την παρουσίαση το αγαπητού μας Βασίλη.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο http://books.newageastrology.gr/ ή στο http://www.newageastrology.gr.

Ένα preview του συνδρομητικού περιοδικού είναι εδώ το εξώφυλλο από το πρώτο τεύχος του Age Astrology
κατά την παρουσίαση του περιοδικού, στα αριστερά ο Πέτρος Ελευθεριάδης και στα δεξιά ο Βασίλης Παπαδολίας


στη μέση της εικόνας πάνω ο Βασίλης Παπαδολιάς
Αστρολογικοί φιλοι από την Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα