Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος θα παρουσιάσει την ιδρυτική πράξη του κόμματος στο Δ

Αποκλειστική είδηση έδωσε σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος στον ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Όπως αποκάλυψε ο κ. Καμμένος έχει ήδη αποφασίσει η ιδρυτική πράξη του κόμματος του «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και οι βασικές αρχές θα παρουσιαστούν αναλυτικά στο Δίστομο.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος η απόφασή του έχει συμβολική αξία και δείχνει προφανώς την σπουδαιότητα και την προτεραιότητα που δείχνουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» στην αποπληρωμή των Γερμανικών δανείων.

Παράλληλα,το σχετικό κείμενο αναμένεται να δοθεί εντός των επόμενων ημέρων και στο Διαδίκτυο αλλά και τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως θα επισκεφθεί όσες περισσότερες περιοχές της χώρας γίνεται ώστε να βρεθεί κοντά στους πολίτες και πρόσθεσε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να στηρίξει την οικονομική του λειτουργία στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος έχει εκφράσει και στο παρελθόν την άποψή του για τα θύματα του Διστόμου.

«Είμαστε στην Bουλή των Ελλήνων και θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που δέχεται να ορίζει η γερμανίδα καγκελάριος στρατιωτικό διοικητή τον κ. Φούχτερ! Ο κ.Φούχτερ θα είναι ο κολλητός της κας Μέρκελ που θα ελέγχει την χώρα μου! Την πατρίδα μου!», είχε υποστηρίξει πριν λίγες ημέρες από το βήμα της Βουλής.

Και συνέχισε: «Εδώ υπάρχει ελληνική σημαία. Να πάτε στο Δίστομο και να πείτε στους κατοίκους του και στους απογόνους των σφαγιασθέντων ότι βάλαμε τον Γερμανό Φούχτερ ως υφυπουργό».

απο εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα