Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΤΥΧΗ ΑΓΑΘΗ στο νεογέννητο Αετό , Στον Πιλότο, το πλήρωμα και σε όλη την Αεροπορία μας

Γεννητούρια στα 2.000 πόδια ύψος και σε πτήση Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας!

Ο μικρός δεν μπορούσε να περιμένει και γεννήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης αεροδιακομιδής της Πολεμικής Αεροπορίας σε ελικόπτερο Super Puma.

Για τα γεννητούρια στον αέρα σίγουρα θα έχουν να λένε οι γονείς του. Σήμερα στις 5:30 τα ξημερώματα μέσω του ΕΚΑΒ ζητήθηκε από την Πολεμική Αεροπορία η αεροδιακομιδή μιας τριαντατριάχρονης εγκύου από τη Σίφνο με προορισμό την Ελευσίνα.

Ελικόπτερο Super Puma απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάσης Ελευσίνας και έφτασε στη Σίφνο όπου και παρέλαβε την έγκυο. Απογειώθηκε στις 07:18 με κατεύθυνση την Ελευσίνα.

Ο μικρός, όμως, φαίνεται ότι δεν μπορούσε να... περιμένει. Ετσι κατά τη διάρκεια της διαδρομής το ελικόπτερο, άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο νοσοκομείο: στη Σύρο.

Περίπου 8 ναυτικά μίλια, νότια της Σύρου και σε ύψος 2000 πόδια γεννήθηκε, μέσα στο ελικόπτερο! Ο συνοδός γιατρός του ΕΚΑΒ και η μαία έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Στις 07:38 το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σύρου και η μητέρα μαζί με το νεογνό διακομίστηκαν στο τοπικό νοσοκομείο.

Η 384 Μοίρα Έρευνας-Διάσωσης καλωσόρισε το νεογνό σαν επίτιμο μέλος της, ενώ ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου, θα γίνει ο «ανάδοχος» του βρέφους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα