Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Κανένας μετασεισμός του 4,5 στην Κρήτη; Μήπως είναι προσεισμός;






Όπως είναι γνωστό στις 1.51 τα ξημερώματα 21 Μαρτίου 67 χιλιόμετρα βόρεια από τα Χανιά είχαμε ένα σεισμό της τάξης των 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (4,6 το δίνουν από την Ευρώπη).

Το περίεργο είναι πως ένα τέτοιο γεγονός, θα έπρεπε ως φυσιολογική εξέλιξη να συνοδεύεται από αρκετούς μετασεισμούς μικρότερης έντασης, όσο όμως και να έχουμε ψάξει στους γύρω σεισμογράφους δεν έχουμε βρει κάτι άξιο λόγου.




Δείτε λοιπόν παρακάτω, τι καταγράφουν οι σεισμογράφοι της περιοχής από την ώρα που έχει καταγραφεί η δόνηση των 4,5 βαθμών και για έκπληξη δείτε τι καταγράφει ο... τελευταίος εν ενεργεία σεισμογράφος του νησιού της Σαντορίνης όπως και το Φασματόμετρο του Haarp που τις τελευταίες ώρες κάνει κυριολεκτικά πάρτι !



Ο Σεισμογράφος του Βάμου έχει σταματήσει να λειτουργεί από τις 13.05 χθες 20 Μαρτίου ενώ μεγάλο site τον είχε ως ντοκουμέντο για τον σεισμό που έγινε στη 1.51.


Ο Σεισμογράφος στα Χανιά είναι σε πλήρη ηρεμία.





Ο Σεισμογράφος της Μήλου όσο περνάει η ώρα καταγράφει κάποια γεγονότα όχι και τόσο μεγάλα εκτός από ένα στις 11.11 της τάξης του 2,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έναν στις 13.02 της τάξης του 2.8 της κλίμακας Ρίχτερ.

Δείτε παρακάτω στο Φασματόμετρο του HAARP τι κατέγραφε πριν λίγο


Και προσέξτε πως έχει αρχίσει να φορτώνει από δεξιά προς αριστερά.



Ενώ για το τέλος δείτε τον σεισμογράφο στον Βούρβουλο της Σαντορίνης που είναι και ο τελευταίος αντιπροσωπευτικός που είναι συνδεδεμένος ακόμα .....

Φυσικά και δεν θέλουμε να γίνουμε προφήτες αλλά ούτε και ειδικοί, απλά εκεί κάτι συμβαίνει... ;

από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα