Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Αστρολογικές απόψεις για της εκλογές στις 4 Οκτώβρη 2009

Κάποιοι φίλοι αστρολόγοι έχουν πει τις απόψεις τους για της βουλευτικές εκλογές που πραγματοποιούνται στις 4 Οκτωβρίου 2009.

Οι φίλοι που έχουν γράψει σε blog
Είναι παρακάτω,

Από την Ουρανίτσα , από τους Συμμορίτες μας, από τον Αγαπητό μας Θωμά,
απο τον Χρήστο Παϊζη , από τον Ηρακλή , από τον Δημήτρη , από το astro.com , astro.com#2 απο τον Βασιλη , και τελος σε σαιτ απο τον Αντωνίου .

4-10ου-2009.
Λοιπόν, μετά από τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.


Ο Ηρακλής και ο Δημήτρης λάβανε, κατά πολλούς, «μονόπλευρη» πλευρά, για το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών. Εκ του αποτελέσματος θέλω να τους επιβραβεύσω για την θέση τους, και τα αστρολογικά τους αποτελέσματα. Όλοι οι υπόλοιποι φίλοι – αστρολόγοι, είχαν και μια μικρή επιφύλαξη. Και λέγανε, ότι υπάρχει πιθανότητα. Από το «υπάρχει» έως το 10% διάφορα, νομίζω ότι η απόσταση είναι μεγάλη. Ταυτόχρονα θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι και εγώ είχα λάβει θέση ότι δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία, που από το αποτέλεσμα είμαι λάθος. Επίσης, έχω λάβει και θέση λέγοντας «για να δούμε θα τον βγάλουν τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 !!». Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Ταυτόχρονα , από την πλευρά μου, τις τελευταίες μέρες έδωσα και ότι πληροφορίες υπήρξαν. Τελειώνοντας θα πρέπει να δούμε με πολύ προσοχή τις αναλύσεις των δυο φίλων μας που πέτυχαν. Ελπίζω να δώσουν σε όλους μας τα απαραίτητα φώτα να βλέπουμε και με άλλο μάτι πολλά αστρολογικά γεγονότα. Πιστεύω ότι θα είναι καλό να ακουστούνε και πάλι οι γνώμες όλων μας. Καθώς, όπως, - πιστεύω ακουσαμε όλοι - τόνισε και είπε πολλές φορές στον προεκλογικό αγώνα ο απερχόμενος πρωθυπουργός, ό,τι οι δυσκολίες είναι πολλές.

Να προσθέσω και το λίνκ για την Βεδική
http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?num=1254682924
Υ.Γ. Να πω οτι ξεχασα και τους Συμμοριτες μας, που ειχαν λαβει παρομια θετικη θεση για το Πασοκ.

5 σχόλια:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλησπέρα Γιάννη.
Ευχαριστούμε για την αναφορά σου στις προβλέψεις μας, αλλά αυτό το "αγαπητό μας Θωμά" αν δεν είναι αστείο, είναι τουλάχιστον για κλάματα.

John Bardopoulos είπε...

μην μου παραπονιεστε, "ολοι χρειαζομαστε".

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τζον, και "Αγαπητος" και"μας"?

Να υποθεσω πως εισαι χωρατατζης?
Γιατι κατι αλλο δεν μπορω να φανταστω!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Να προσθέσουμε στην καινούργια σου παράθεση, πως το αποτέλεσμα το είχαμε γράψει πολλές μέρες πριν τις εκλογές, μιλήσαμε για συντριβή του Καραμανλή και για αυτοδυναμία.
Φυσικά ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι το έχουν εντοπίσει, εσένα Γιάννη μάλλον σου ξέφυγε..
Ευχαριστούμε.

John Bardopoulos είπε...

αγαπημένοι μου παραπονιάρηδες, μεσα στο όλο τρέξιμο σας ξέχασα, τέταρτη αργά το βράδυ, (7/10ου)μπόρεσα να τα δω όλα. Λίγη επιείκεια δεν βλάπτει, πρόλαβα όμως να το διορθώσω στο http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?num=1251925642/79 , όσο για τα χωρατά που λέτε, τόση προσπάθεια έκανε ο «φίλος μας» για να με εντάξει στην όμορφη παρέα σας, , δεν τρελάθηκα να πάει άδικα ο κόπος του, γίνεται δεν γίνεται!

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα