Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Κινεζικές προβλέψεις για τη Χρονιά του Δράκου.



Θέλετε να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το 2012; Ποιος θα κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές; Η ευρωζώνη θα εκραγεί; Σε αυτά -και πολλά άλλα- ερωτήματα δίνουν απάντηση οι Κινέζοι ειδικοί του φενγκ σούι.

Καθώς οι απανταχού Κινέζοι ετοιμάζονται να υποδεχθούν τη Χρονιά του Δράκου τη Δευτέρα, αστρολόγοι και μάντεις προβλέπουν ότι ο δράκος θα φέρει στο διάβα του φυσικές καταστροφές και οικονομική αστάθεια, ιδιαίτερα στην πληγείσα από την κρίση Ευρώπη. «Η Ευρώπη δεν θα ανακάμψει φέτος. Θα συνεχίσει να υποφέρει μέχρι το 2014. Το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι η αμερικανική οικονομία θα ανακάμψει μέσα στο 2013», λέει ο διάσημος αστρολόγος Πίτερ Σο.

Ο συνάδελφός του στο Χονγκ Κονγκ, Αντονι Τσενγκ, λέει: «Στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς θα αποκαλυφθεί στην Κίνα. Μπορώ επίσης να σας αποκαλύψω ότι μεγάλος αριθμός κυβερνητικών στελεχών σε Χονγκ Κονγκ και ηπειρωτική Κίνα θα παραιτηθεί. Κάποιοι θα καταλήξουν μάλιστα και στη φυλακή».

Η σοβαρότητα, με την οποία οι Κινέζοι αντιμετωπίζουν τις προβλέψεις αυτές αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η εταιρία οικονομικών συμβούλων CLSA στο Χονγκ Κονγκ δημοσιεύει κάθε χρόνο «δείκτη φενγκ σούι», που προσφέρει προβλέψεις για τις διεθνείς εξελίξεις και τις επιπτώσεις τους στην οικονομία και τις επενδύσεις. Σύμφωνα με τους ειδικούς του φενγκ σούι, το 2012 θα είναι έτος του νερού, που σημαίνει πλούτη και ευημερία, αλλά και φυσικές καταστροφές. Ο γνωστός αστρολόγος του Χονγκ Κονγκ Αλιόν Γέο, εξηγεί: «Ετοιμαστείτε για σημαντικές πλημμύρες σε περιοχές όπως η Ταϊλάνδη και η Νοτιοανατολική Κίνα».

www.kathimerini.gr με στοιχεία από AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα