Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Κόμμα Καμμένου νο 2


Γεια σας, τελικά μετά από αναβολές, αποφασίστηκε από τον Πάνο Καμμένο να ανακοίνωση, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το κόμμα του στις 24/2/2012 στις 7 πμ (τελικά η ΑΝΑΡΤΗΣΗ μέσω του Facebook και του Twitter πραγματοποιήθηκε στις 06:55 πμ).

Μια εκτίμηση, Αν με άκουσε ή άκουσε σε ότι του είπαμε από το www.astrology.gr η δουλεία γα τον αστρολόγο που ρώτησε είναι πια πολύ εύκολη, καθώς του έχουμε σημειώσει τις «λακκούβες» βέβαια, κάπου διαπιστώνω ότι υπάρχει βιασύνη γιατί άλλο η σύγκληση όψεως που δείχνει μια προοδευτική δυναμική και άλλο η συνοδός με μια μοίρα διάφορα. Ναι μεν φέρνει την ανατροπή αλλά αυτή είναι σε όλα τα επίπεδα· στην αποδοχή και στην απόρριψη. Εδώ βέβαια παίζουν μεγάλο ρόλο και τα ΜΜΕ. Βέβαια δείχνει ότι θα υπάρξουν και πολλές υποσχέσεις. Καλό είναι που έχουμε πέντε πλανήτες στον πρώτο Οίκο. Έχουμε και πάλι κόμμα ενός άντρας! Όπου για να γονατίσει ο ηγέτης πρέπει το κράτος να έχει πόλεμο και απώλεια εδαφών. Για κάποιον χτυπάει η Καμπάνα, θα δούμε καθώς οι εκλείψεις παίζουν πια πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία τις Πατρίδας μας. Μην ξεχνάμε ότι ακόμα κυβερνούν άτομα τα οποία επηρεάζονται αρνητικά από τις εκλείψεις, του περασμένου καλοκαιριού και τις επερχόμενες. Η Συνταγή έχει φτιαχτεί. Και σαν παράδειγμα θα θυμίσω την σημερινή συνέντευξη του κ Πάγκαλου σε γαλλόφωνο ραδιόφωνο, όπου είπε ότι «Εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κάνεις την κυριαρχία του. Πάντα ήμουν». Γιαυτό είχαμε και τα Ινία, και τα «Κωλόπανα» κατά την προσφιλή του έννοια για την Ελληνική Σημαία. Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα