Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

www astropro gr

Γεια σας, μετά από τις καλοκαιρινές μας διακοπές επιστρέψαμε στο Κλεινόν  Άστυ έχοντας έντονη αστρολογική διάθεση στις προβλέψεις μας. Μπορείτε να δείτε τις επόμενες παγκόσμιες προβλέψεις από το www.astropro.gr έχουμε έτοιμες τις χρηματιστηριακές προβλέψεις που είναι εδώ (http://www.astropro.gr/stock-market ).

Επίσης οι παγκόσμιες προβλέψεις που ήταν μέχρι τώρα στο BlogSpot μεταφέρονται στο www.astropro.gr.

Αυτές είναι σε δυο κατηγόριες όπου στην πρώτη κατηγόρια είναι οι Κοσμικές Προβλέψεις και αφορούν την καθαρή πρόβλεψη που είναι αμετάβλητη, δηλαδή, δεν αλλάζει καθόλου το κείμενο, όπως το έχετε γνωρίσει όλοι στο http://astropro.blogspot.com/.

Μένουν οι επαληθεύσεις και που θα ανεβαίνουν!
Η λύση έχει δοθεί με την κατηγόρια: Confirmed. Εκεί ανεβαίνουν οι επαληθεύσεις των προβλέψεων μας και η πιθανή ορθότητα τους (πάντα πρέπει να λέμε πιθανή επαλήθευση). Δηλαδή η ανάρτηση στη κατηγόρια Confirmed, είναι αντίστοιχη με το http://astroproverifing.blogspot.com/ .

Όσοι μας έχετε παρακολουθήσει σε αυτό το http://astroproverifing.blogspot.com/ γνωρίζεται ότι οι αναρτήσεις είναι επεξεργάσιμες μόνο με την προσθήκη επιπλέον λινκ που αφορούν την επαλήθευση της σχετικής αστρολογικής πρόβλεψης από τα ελληνικά ή διεθνή πρακτορεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα