Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Αστρολογική βραδιά-Έκλειψη



Ένα αστρολογικό συμπόσιο υπό το φως της Πανσελήνου

Με αφορμή την Σεληνιακή έκλειψη, την νύχτα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου ο σύλλογος Πάμε Αστρολογία διοργανώνει μια αστρολογική βραδιά έκπληξη με θέμα τις εκλείψεις που έρχονται και την επιρροή τους τόσο σε συλλογικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.
Με θέα τον νυκτερινό ουρανό, το ολόγιομο φεγγάρι και συνοδεία οίνου, οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν γύρω από οτιδήποτε αφορά τις εκλείψεις, να παρακολουθήσουν ειδικές προβολές αλλά και να συμμετέχουν στα δρώμενα που θα επιμεληθούν μέλη του συλλόγου.
Πρόκειται για ένα μίνι συμπόσιο -όνομα και πράγμα- και το θεματικό φινάλε της εκδήλωσης θα είναι βέβαια η απ' ευθείας παρακολούθηση της Σεληνιακής έκλειψης στις 2:38 ακριβώς, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σας περιμένουμε!

Είσοδος ελεύθερη

Οικοδεσπότες: Αναστασία Ιωαννίδου, Μαίρη Γαλανού, Ολυμπία Χριστοδουλή, Έλλη Δωριάδου, Νάνα Κλάδη, Μελίνα Φώφη, Άγγελος Πέτσιος, Γιάννης Ριζόπουλος.

Ώρα προσέλευσης 20:30

Βιζυηνού 19 Άνω Πατήσια, 4ος όροφος

Για δηλώσεις συμμετοχής και επί μέρους πληροφορίες καλέστε στο 2117054129 και στο 2130142331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα