Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

"Δώστε στη δημοσιότητα τα κονδύλια που έχει πάρει ο Τσελέντης"

troktiko , Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

"Δώστε στη δημοσιότητα τα κονδύλια που έχει πάρει ο Τσελέντης"


"Η λαική ρήση με τον γάτο επιβεβαιώθηκε, για μια ακόμη φορά, μετά τη δριμεία επίθεση, που εξαπέλυσε ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Γεράσ. Παπαδόπουλος, κατά του καθηγητή σεισμολογίας του Πνεπιστημίου Πατρών, Ακη Τσελέντη.
«Η Γενική Γραμματεία Ερευνας και ...
Τεχνολογίας –είπε- έχει χρηματοδοτήσει με 2,8 εκατομ, ευρώ τα σεισμολογικά εργαστήρια της χώρας, προκειμένου να ενοποιηθούν τα δίκτυά τους και να εκδίδουν κοινές ανακοινώσεις σεισμών. Το σεισμολογικό εργαστήριο της Πάτρας πήρε μεν τη χρηματοδότηση, αλλά αρνείται να τηρήσει τη συμφωνία , εκδίδοντας δικές του ανακοινώσεις,, όπως συνέβη με το σεισμό της Δευτέρας, στο Ευπάλιο της Φωκίδας. Μάλλον ο κ. Τσελέντης ενεργεί ως ιδιοκτήτης του εργαστηρίου και όχι σαν διαχειριστής δημόσιας περιουσίας».
Επειδή ο μονίμως διαμαρτυρόμενος καθηγητής, μετά από κάθε ισχυρή σεισμική δόνηση, έχει καταφέρει να πείσει σχεδόν τους πάντες ότι, στο εργαστήριό του δε ρέει ούτε σάλιο, κατά την παροιμιώδη φράση του Α. Λοβέρδου, θεωρούμε επιβεβλημένο να δοθεί τώρα στη δημοσιότητα η κατάσταση με τα κονδύλια , που κατά καιρούς έχουν εισρεύσει και κυρίως τά αποτελέσματα που έφερε η απορρόφησή τους. Ετσι απλά, καθαρά και έντιμα. Κι αν δεν το κάνει ο κ, Τσελέντης, ας το πράξει ο πρύτανης κ. Κουμπιάς.
Νισάφι, πιά.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα