Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πέφτουν οι βόμβες σαν το χαλάζι

Επικίνδυνη Δευτέρα-Πέφτουν οι βόμβες σαν το χαλάζι

από το Γ. Ριζόπουλο

www.astrology.gr

Η έκρηξη μικρής ισχύος σε ταχυδρομική εταιρεία στο Παγκράτι (11:40, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες) ήταν η απαρχή ενός άγριου κυνηγητού που ξέσπασε στην περιοχή με αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο κατά τα φαινόμενα ...πολύ υπόπτων. Ό παγιδευμένος φάκελος προοριζόταν για την πρεσβεία του Μεξικού, ενώ λίγο αργότερα οι έρευνες αποκάλυψαν και ένα ακόμη φονικό πακέτο που θα ταξίδευε για την Ολλανδία (έγινε ελεγχόμενη έκρηξη γύρω στις 13:00).

Στο χάρτη του συμβάντος είναι φανερή η επιρροή του Άρη, ο οποίος ως αστρικός σχηματίζει μια σύνοδο με τον τροπικό Ήλιο στο 10ο οίκο (ένα κορυφαίο γεγονός έντασης η βίας), ενώ ως τροπικός σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον αστρικό Ουρανό. Το εξάγωνο του με τον Ωροσκόπο στον Αιγόκερω ήταν αυτό που μετρίασε τις επιπτώσεις της έκρηξης-αν και εδώ που τα λέμε η δυστυχής υπάλληλος που της έσκασε ο φάκελος στα χέρια δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ την «επίσκεψη» του κόκκινου πλανήτη. Δύο ακόμη κρίσιμες λεπτομέρειες στο ωροσκόπιο είναι η θέση του τροπικού Άρη στον Τοξότη και τον 11ο οίκο, η οποία στην κυριολεξία φωτογραφίζει μια ταχυδρομική (Τοξότης) εταιρεία (11ος) αλλά και το τετράγωνο του Άρη με τη Σελήνη, μια όψη που έχει το δικό της μερτικό στην επίθεση ενώ παράλληλα «δείχνει» τη γυναίκα-θύμα της επίθεσης.
Όσον αφορά τη σχέση του συμβάντος με το ωροσκόπιο της Ελλάδας, έχει ιδιαίτερη αξία το ότι ο αστρικός Ωροσκόπος στον Τοξότη πέφτει πάνω στον γενέθλιο τροπικό Άρη της πατρίδας μας, ενώ το ίδιο σημαντική είναι και η θέση του τροπικού Ωροσκόπου-και της Δήμητρας-στον Αιγόκερω, στον 8ο οίκο της Ελλάδας (οίκος που συνδέεται άμεσα με την εγκληματικότητα) και πάνω σχεδόν στο «αμαρτωλό» γενέθλιο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα. Μάλιστα η Δήμητρα «κάθεται» με ακρίβεια λεπτών της μοίρας πάνω σε αυτό το τετράγωνο). Με δεδομένη τη θέση του Πλούτωνα στον 11ο οίκο της Ελλάδας, το τελευταίο στοιχείο είναι και εκείνο που παραπέμπει στη δράση οργανωμένων πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων-και όχι απλά μιας «τρομοκρατικής ομάδας»-με σκοπό την πολιτική και κοινωνική αποσταθεροποίηση.

Σε αυτό το σημείο βέβαια είναι αναγκαίο να παραθέσω και τα όσα έγραψα μόλις χθες στην «Αστρολογική Εφημερία»:

«Η εβδομάδα ξεκινά ακριβώς όπως ...τελείωσε με το δίπολο Άρη-Ουρανού να επιβάλλει τους δικούς του ρυθμούς στην καθημερινότητα. Ήδη, μέχρι αυτήν την ώρα από τη διεθνή ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών είναι φανερή η «επιδρομή» των δύο πλανητών: Παγκόσμιος συναγερμός για τρομοκρατικές επιθέσεις, βόμβα στην Τουρκία, μαζικές δολοφονίες στην Ονδούρα, μαφιόζικη επίθεση στον Κύρο Βασσάρα και έπεται συνέχεια, τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας... »

Πριν περάσουν 24 ώρες ήρθαν να προστεθούν το μακελειό με 52 νεκρούς στην συριακή εκκλησία της Βαγδάτης και ένας παράδοξος όσο και φρικτός θάνατος αστέγου (κομματιάστηκε σε αποριμματοφόρο) στον Ταύρο.

«...Δυστυχώς, όπως έχω ξαναγράψει οι επιπτώσεις ενός τετραγώνου Άρη-Ουρανού δεν είναι καθόλου προβλέψιμες, ως προς το ...από που θα μας έρθει το ξαφνικό. Απλά, από την αστρολογική εμπειρία είναι γνωστή η «προτίμηση» του στις αερομεταφορές που είναι ο πλέον διακεκριμένος στόχος του. Μια επίσης μεγάλη αγάπη του είναι οι εξτρεμιστικές ενέργειες παντός τύπου... »

Και η συνέχεια για την «κρυφή» όψη Ήλιου-Άρη.

"...Η όψη «υπόσχεται» διαμάχες και διεκδικήσεις με επίκεντρο τα βασικά θέματα που έχουν στη δικαιοδοσία τους τα ζώδια που τους φιλοξενούν, στη συγκεκριμένη περίπτωση το Σκορπιό και τον Τοξότη, που εξ αιτίας της ίδιο-συναστριακής σύνδεσης τους καλούνται να λειτουργήσουν συνθετικά και ενιαία.
Σε κοσμικό επίπεδο, ο νόμος και το παρακράτος, η οικονομία και οι πολυεθνικές, η έρευνα και η γνώση, οι μεταφορές-επικοινωνίες και οι «επικίνδυνες καταστάσεις» συγκροτούν τέσσερα δίπολα που αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε «κίνηση», αλλάζοντας τα δεδομένα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο...
"

Να το πω τώρα κι ας είναι κλισέ: Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα