Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Τελικά αντί για εκλογές στις 19 Φεβρουάριου 2012 , θα έχουμε νέο Κόμμα;




Συνέντευξη Π. Καμμένου στον ΤτΚ:

Οριστικό διαζύγιο με τη ΝΔ, τι λέει για δανειακή και νέο κόμμα

[Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012]

Το οριστικό του διαζύγιο με τη Ν.Δ. ανακοινώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος μιλώντας στον Τύπο της Κυριακής. Ο κ. Καμμένος, μάλιστα, για πρώτη φορά αποκαλύπτει ουσιαστικά πως θα προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα και, μάλιστα, ανακοινώνει και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σχετική εκδήλωση, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να σκέφτεται να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο αλλά και τη Ν.Δ., ξεκαθαρίζει πως η υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από το πρώην κόμμα του τον οδηγεί στο οριστικό διαζύγιο, κάνει λόγο για συνταγματική εκτροπή, ενώ επαναφέρει στο προσκήνιο και το θέμα των CDS.

Κύριε Καμμένε, επιμένετε στη θέση σας πως θα καταψηφίσετε τη δανειακή σύμβαση;

Στα 19 χρόνια που είμαι στη Βουλή, ό,τι λέω το στηρίζω με πίστη και συνέπεια. Αρνούμαι τη λογική του πολιτικά ορθού που έχει οδηγήσει σε πλήρη αναξιοπιστία τον κοινοβουλευτισμό. Για εμένα οι κόκκινες γραμμές δεν είναι κόκκινα φανάρια, με ό,τι και αν κοστίζει. Θα καταψηφίσω, θα αγωνιστώ για να πείσω τους βουλευτές να αρνηθούν την παράδοση της χώρας και ξεκαθαρίζω ότι αυτό που γίνεται είναι συνταγματική εκτροπή που θα αντιμετωπιστεί με το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Πάντως και στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε τη στήριξή του στην κυβέρνηση...

Εχω απογοητευτεί πλήρως, είναι θλιβερό να στηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Παπακωνσταντίνου που με δόλο μας οδήγησε στο Μνημόνιο παραποιώντας τα στατιστικά στοιχεία, τον Πάγκαλο του «μαζί τα φάγαμε», τους υβριστές του Καραμανλή σε ξένες πρεσβείες, τον Βενιζέλο την ώρα που συλλαμβάνεται ο κομματάρχης του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη με τα 40 εκατομμύρια, τον Αδωνι που μέχρι χθες έβριζε τον Σαμαρά, και όλη τη συμμορία που μας έφτασε εδώ. Τον Παπαϊωάννου που παρεμβαίνει για να κουκουλώσει τη ληστεία των CDS.

Παραμένετε, όμως, στέλεχος της Ν.Δ. παρά το γεγονός ότι έχετε διαγραφεί από την Κ.Ο. του κόμματος...

Η Νέα Δημοκρατία δεν παραμένει Νέα Δημοκρατία, έγινε ουρά του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζω ότι η ψήφιση της δανειακής σύμβασης για εμένα σημαίνει οριστικό διαζύγιο.

Εχετε δώσει μεγάλη έμφαση στην υπόθεση των CDS, πρόσφατα είχαμε και τις καταγγελίες των δικαστικών που ασχολήθηκαν με το θέμα για ουσιαστικές παρεμβάσεις στο έργο τους....

Πρόκειται για πραξικόπημα, τώρα εξηγείται γιατί δεν απαντούν από τον Μάιο στην επερώτηση για το ποιος έφαγε τα 26 δισ. $ του Τ.Τ. μέσω των CDS. Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος δεν δίνει τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη και στη Βουλή. Θα έπρεπε να συλληφθούν όλοι και να δημευτούν οι περιουσίες των κερδοσκόπων, θα δείτε ότι αυτοί που έκαναν αγωγές για να σιωπήσω τώρα τα πουλάνε όλα και θα διαφύγουν όπως ο Χριστοφοράκος.

Τις καταγγελίες εσείς τις έχετε κάνει εδώ και καιρό... Γιατί δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα;

Γιατί είναι πολλοί στο κόλπο, θέλουν να τελειώσουν την απάτη.

Εμμένετε στις απόψεις σας για τον κ. Παπαδήμο;

Γιατί, άλλαξε τράπεζα;

Τι κλίμα υπάρχει στην κοινωνία; Και το ρωτώ, γιατί εσείς ταξιδεύετε αρκετά σε όλη τη χώρα...

Οι Ελληνες οδηγούμαστε στην εξαθλίωση για να παραδώσουμε αμαχητί τον πλούτο της χώρας στους τοκογλύφους και βέβαια στόχος είναι πρώτα ο ορυκτός πλούτος.

Θα είστε υποψήφιος στις εκλογές; Επαφές έχετε με στελέχη από το δικό σας χώρο;

Μην ακούτε αυτούς που με θέλουν δήμαρχο για να γλιτώσουν, εγώ έμαθα να μην πηδάω πρώτος από το καράβι που βουλιάζει, όσο μέσα είναι τα παιδιά μας και τα όνειρα μας, όσο είναι οι γονείς μας και η ιστορία μας, το καράβι της Ελλάδας δεν θα βουλιάξει από τους πειρατές των αγορών και τα ενεργούμενά τους. Επαφές έχω με όλους τους Ελληνες, ανεξάρτητα από ιδεολογικές διάφορες η Ελλάδα προέχει.

Θα κάνετε δικό σας κόμμα, όπως εκτιμούν πολλοί;

Στις 19 Φεβρουαρίου, την ημέρα της κόκκινης γραμμής των εκλογών, θα μάθετε τις λεπτομέρειες. Προέχει η καταψήφιση της δανειακής σύμβασης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ dkottaridis@e-typos.com

Ολόκληρη η συνέντευξη του ανεξάρτητου βουλευτή Π. Καμμένου, δημοσιεύεται στον Τύπο της Κυριακής 22ας Ιανουαρίου 2012.
από εδώ

_____________________________

Ο αστρολογικός χάρτης του Πάνου Καμμένου, έχει μια ομοιότητα με του Μιλτιάδη Έβερτ, ως προς τον Γενέθλιο Ήλιο. Όπως ανέφερε στις 22/1/2012 σε συνέντευξη του σε εφημερίδα, στις 19/2/2012 πρόκειται να κάνει, πιθανόν, ανακήρυξη νέου κόμματος. Πιθανόν όλοι σας να θυμάστε την ανάρτηση στο http://astropro.blogspot.com, (http://astropro.blogspot.com/search/label/%CE%91%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%20%CE%BA%E2%80%99%20%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82 ή ετικέτα Αστρολογία κ’ εκλογές. ).

Δεν θα ήθελα να αντιπαραθέσω πολλά στοιχεία, διότι πολλοί αντιγράφουν απροκάλυπτα και χυδαία, όλους μας στο www.astrology.gr θα προτιμήσω να γίνει μια πιο αναλυτική παρουσίαση του κ Καμμένου, από στο www.astrology.gr. Το μόνο που θέλω να επιστήσω την οποία προσοχή είναι ότι αν γίνει νέο πολιτικό κόμμα, ο ήλιος αυτού του κόμματος θα είναι εναντίον, τι άλλο φυσικά, κατά των Σαμαρά και Παπανδρέου, ακόμα και πιο ξεκάθαρα κατά του κ Παπαδήμου. Εκείνο που θα ήθελα, ακόμα, να πω είναι ότι η Σελήνη εκείνη της μέρας είναι κενής πορείας που αντιπροσωπεύει τον Λαο τις ψήφους και την αποδοχή του κόμματος. Ο κ Καμμένος δεν έχει τέτοια γενέθλια σελήνη, αντίθετα έχει ο Σημίτης. Όπου με δικές του τελικές ενέργειες μας, ενέταξε στο Ευρώ. Και όλοι ξέρουμε ότι η ολυμπιάδα στήθηκε από τον κ Σημίτη, και όπως είπε ο Ζακ Ροκ επιδείνωσε περαιτέρω το κρατικό έλλειμμα στην Ελλάδα (http://astropro.blogspot.com/2012/01/z.html) .

Αν πράγματι πραγματοποιηθεί ανακήρυξη νέου πολιτικού κόμματος στις 19/2/2012 πριν της 12:30 το μεσημέρι το κόμμα αυτό θα έχει σελήνη κενής πορείας, που όλοι οι αστρολόγοι, ακόμα και οι πιο νέοι, πολλοί από αυτούς το παίζουν ειδήμονες, γνωρίζουν το τι μπορεί να σημάνει αυτό πολιτικά για το νέο κόμμα και για τον Λαο, αν το κόμμα αυτό κερδίσει εκλογές ή επιλεγεί σε κυβερνητικά κλιμάκια κατόπιν συγκυβέρνησης. Καλό είναι η ανακήρυξη τέτοιου κόμματος να γίνει λίγο αργότερα μετά τις 12:30 μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι έτσι ώστε να έχει εισέλθει η σελήνη στο ζώδιο και να είναι πολύ πιο σταθερή και να έχει την ανταπόκριση από το κοινό και το εκλογικό σώμα, και να έχουμε τις οποίες θετικές προοπτικές οραματίζεται ο κ Καμμενος.

1 σχόλιο:

John Bardopoulos είπε...

απο εδώ ( http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=32461&Itemid=139 )

Νέα πολιτική κίνηση από τα "σπλάχνα" της Ν.Δ. - "Ο Αντώνης συμβιβάστηκε" λένε
21-01-2012 19:22:45

Μια νέα πολιτική κίνηση, με πατριωτικές-αντιμνημονιακές θέσεις, προερχόμενη από τα σπλάχνα της Ν.Δ. φαίνεται ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την σχηματοποίησή της. Η νέα κίνηση η οποία για την ώρα θα βασιστεί σε ότι αφορά την κοινοβουλευτική της εκπροσώπηση στον ανεξάρτητο βουλευτή, Πάνο Καμμένο φιλοδοξεί να κλείσει το πολιτικό κενό που άφησε το πρώην κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την συμφωνία της 8ης Νοεμβρίου, εγκαταλείποντας τις αντιμνημονιακές θέσεις του και αποδεχόμενο τον διορισμό του τραπεζίτη Λ.Παπαδήμου ως πρωθυπουργού της χώρας.

Τουλάχιστον τριάντα βουλευτές μέσα στο κόμμα της Ν.Δ. θεωρούν ότι ο Α.Σαμαράς έχει συμβιβαστεί με όλα όσα κατήγγειλε τρεις μήνες πριν και η πολιτική του δεν διαφέρει σε τίποτα από την πολιτική που θα ακολουθούσε η Ν.Μπακογιάννη αν βρισκόταν στην θέση του. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποχωρήσουν άμεσα, αλλά έχουν "παγώσει" απέναντι στην ηγεσία που μέχρι πρότινος στήριζαν φανατικά.

«Υποχώρησε στην πάνδημη απαίτηση, αλλά και πολιτικά αναγκαία, να γίνουν άμεσα οι εκλογές το περασμένο φθινόπωρο ή έστω στις 4 Δεκεμβρίου, υποχώρησε και στη νέα ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου, άγεται και φέρεται από το ΛΑΟΣ του Γ.Καρατζαφέρη" και θυμίζουν ότι "την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου είχε πάει στο προεδρικό για να αναδείξει πρωθυπουργό Φ.Πετσάλνικο και χάρη στον Γ.Καρατζαφέρη την επομένη αποδέχθηκε τον άνρθωπο των Γερμανών τον Λ.Παπαδήμο. Και βέβαια, πάνω απ’όλα αποδέχεται την δανειακή σύμβαση και το αγγλικό δίκαιο στο PSI. Τι διαφέρει αυτή η πολιτική από την πολιτική της Ν.Μπακογιάννη» διερωτώνται οι βουλευτές του κλίματος αυτού.

Επίσης του καταλογίζουν "πολιτική αναπολεσματικότητα" ότι σε αυτό το κλίμα διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. όχι μόνο έχει «κολλήσει» στο 30%, αλλά αφήνει και όλες τις μάζες των ψηφοφόρων που εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ να εγκλωβίζονται σχεδόν στο σύνολό τους στα κόμματα της Αριστεράς.

Η πολιτική κίνηση, η οποία φιλοδοξεί να μετατραπεί σε κόμμα και να κατέλθει στις εκλογές ως «η πραγματικά πατριωτική ΝΔ» δηλαδή δεν αποστρέφεται τις αξίες και τις αρχές του κόμματος, απλά τονίζουν ότι «Η Ν.Δ. έχει εγκαταλείψει σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές τις αρχές της και τον κόσμο της» και σκοπεύουν να αποτελέσουν «την συνείδηση του κόμματος που επαναστατεί και αντιστρατεύεται τον συμβιβασμό».

Επί της ουσίας πρόκειται για μία κίνηση με έτοιμη εκλογική πελατεία. Ήδη το γεγονός ότι δεν προσδιορίζει τον χρόνο των εκλογών ο Α.Σαμαράς, αυτό λειτουργεί διαλυτικά και έχει προκαλέσει πρόβλημα στον "σκληρό πυρήνα" του κόμματος.

Μυστικές δημοσκοπήσεις εμφανίζουν ότι το 70% των ψηφοφόρων της Ν.Δ. δεν εγκρίνουν το «ναι σε όλα» του Α.Σαμαρά στον Λ.Παπαδήμο. Αλλά το κατά πόσο η «ψυχική συστράτευση» μετατραπεί σε θετική ψήφος, αυτό είναι υπόθεση πολλών παραγόντων. Οι οποίοι ξεκινούν από την οργανωτική δεινότητα της νέας κίνησης, την αντίδραση της Συγγρου και φτάνουν μέχρι πρακτικά θέματα: Χρειάζεται ηγέτης, αλλά χρειάζεται και «καύσιμο», δηλαδή οικονομική στήριξη. Θα καταφέρει να το/την βρει; Γιατί σήμερα δεν αρκεί μόνο να σε θέλει ο λαός. Πρέπει και να πειστεί να σε ψηφίσει...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα