Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Μαθηματα Συγχρονης Αστρολογιας Δευτερος Τομος Επιστημονικη επιμελεια Σμαρω Σωτηρακη



Μία από τις μεγαλύτερες εκδοτικές εταιρίες η 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε. ετοίμασε 16 αστρολογικούς τόμους με προσεγμένη και ιδιαίτερη εικονογράφηση και κείμενα που ξεπερνούν κάθε άλλη αστρολογική προσέγγιση.

Σήμερα κυκλοφόρησε στα περίπτερα ο δεύτερος τόμος "Πλανήτες & Ζώδια". Καινοτομία του τόμου είναι το γεγονός ότι στο κεφάλαιο "πλανήτες στα ζώδια", οι πλανήτες έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να σας μιλήσουν οι ίδιοι για το πώς εκφράζονται μέσα από κάθε ζώδιο. Σας υπόσχομαι ότι όχι μόνο θα μάθατε αλλά και θα απολαύσετε. Οι επόμενοι τόμοι θα κυκλοφορούν από την επόμενη Παρασκευή και κάθε Παρασκευή, για τους οποίους μπορείτε να ενημερωθείτε μέσα από το ακόλουθο link.

Σε αυτόν τον τόμο γράφουν οι Θανάσης Ματσώτας, Ελίνα Τσαβδάρη και Σμάρω Σωτηράκη, η οποία έχει και την επιστημονική επιμέλεια του τόμου.


Τη συγγραφή των επόμενων τόμων έχουν αναλάβει οι Βασιλική Κόντη, Ματίνα Πάντζαλη, Ελίνα Τσαβδάρη,
Karl-Heinz Ottinger, Εβίτα Ζαχαριάδου, Τίνα Ζαχαριάδου, Σμάρω Σωτηράκη και Θανάσης Ματσώτας.

Υπεύθυνη έκδοσης είνα η Μάρα Καζάκου.

Η επιστημονική επιμέλεια των επόμενων τόμων έχει γίνει από τα έμπειρα αστρολογικά χέρια της Σμάρως Σωτηράκη και του Θανάση Ματσώτα.


Όλοι οι συνάδελφοι που έχουν αναλάβει τη συγγραφή της εγκυκλοπαίδειας είναι ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Αστρολόγων "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ".

Συμβουλή: Μη χάσετε κανέναν τόμο που θα κοσμήσει τις γνώσεις και τη βιβλιοθήκη σας.

Σαν δώρο παίρνετε και ένα καλαίσθητο Αστρολογικό ημερολόγιο, με τις σημαντικές όψεις των πλανητών, για κάθε ημέρα του χρόνου.Δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα αντίστοιχα ξένα ημερολόγια, που στοιχίζουν ένα κάρο λεφτά, και εσείς το παίρνεται ΔΩΡΕΑΝ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σας...
Έχω αγοράσει και τους δεκατρείς τόμους "Μαθήματα σύγχρονης αστρολογίας"
Όμως ο δέκατος τέταρτος,δέκατος πέμπτος και δέκατος έκτος τόμος δεν έχει εκδοθεί...
Από που θα μπορούσα να τους προμηθευτώ,διότι προσπάθησα επανειλημμένα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο του εκδοτικού οίκου "4 πι" και δεν κατάφεραν να μου ολοκληρώσουν την σειρά των υπόλοιπων βιβλίων...!!!!!!
Παρακαλώ θα μπορούσατε να κάνετε κάτι για την ολοκλήρωση της σειράς;
Ή μήπως γίνεται να μου πείτε από ποιό κατάστημα θα μπορούσα να τα προμηθευτώ...;
Ευχαριστώ...

John Bardopoulos είπε...

τι να σας πω, αφού ο εκδοτικός οίκος όπως λέτε, δεν δίνει σημασία, εγώ δεν μπορώ να σας βοηθήσω, κάντε μια προσπάθεια να επικοινωνήσετε με την κ Σωτηρακη. ίσως μπορεί να σας ενημέρωση.

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα