Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Κάποιος να πει στην Μέρκελ τι έγινε στις 9/10/1944...


Να μην ξεχνάμε ότι σαν σήμερα, ημέρα της άφιξης της Γερμανίδας καγκελαρίου Α.Μέρκελ στην Ελλάδα, στις 9 Οκτωβρίου, το 1944, τρεις ημέρες πριν υποχωρήσουν από την Αθήνα οι συμπατριώτες της Γερμανοί κατακτητές ηττημένοι (και πάλι...) ανατίναξαν δεκάδες κτίρια στην πόλη, μαζί με τους κατοίκους τους και εκτέλεσαν στο Κορωπί 44 Έλληνες πατριώτες.
Επίσης η Γκεστάπο εκτέλεσε όσους Έλληνες είχε κρατούμενους για να μην τους αφήσει ελεύθερους.
Να θυμόμαστε για να μην ξεχνάμε πόσοι πότισαν με αίμα το δένδρο της Ελευθερίας για να το κόψει από την ρίζα ο Γιωργάκης το 2010 και να παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας. Να θυμόμαστε...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr απο εδω 

και Σαν Σημερα, σημαδιακη μερα ...  
1944: Στη διάρκεια της συνάντησης Τσόρτσιλ και Στάλιν στη Μόσχα, συμφωνείται να παραμείνει η Ελλάδα στη βρετανική σφαίρα επιρροής (Συμφωνία των Ποσοστών ή της Μόσχας). Το περιεχόμενο της συμφωνίας το αγνοεί η ελληνική πολιτική ηγεσία, αλλά και η ηγεσία του ΚΚΕ.

1944:
 Η Αθήνα βομβαρδίζεται ανηλεώς από τους Ναζί, τρεις μέρες πριν εγκαταλείψουν την πόλη. Έξι νεκροί και 22 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός.

οπου γενηθηκε το 1940: ο Τζον Λένον, βρετανός μουσικός, μέλος των Beatles. (Θαν. 8/12/1980)  και σημειωθηκε ο θανατος το 1967: του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, αργεντίνος γιατρός και επαναστάτης. (Γεν. 14/6/1928) απο το "σαν Σημερα'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα