Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

οι Γερμανοί Ξανάρχονται- Συναγερμός, Πολεμικά ανακοινωθέν

(Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ "Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012, δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας σε όλη την επικράτεια που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κατά την Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ) «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-2012».Κρίμα! Μια φορά υπήρχε ουσιαστικός λόγος να ηχήσουν οι σειρήνες και να μπει στα καταφύγια ο κοσμάκης και το "χάλασαν"!)

Ως γνωστόν αύριο Τρίτη 9/10ου/2012 στην Αθήνα πραγματοποιείτε η επίσκεψή του 4ου Ράιχ, φυσικό είναι στις 11:00 μια ώρα πριν την επίσημη άφιξη να χτυπήσουν οι ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! 

_

_

ο αρχηγός του Γ' Ράιχ αναγνωρίζει την ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μονο Οι Έλληνες είναι αντάξιοι να αντισταθούν στα γερμανικά Παντσερ και στα Στούκας. 
Ακόμα και Ρωσία, βγήκε κερδισμένη από την αντίσταση των Ελλήνων, όμως όλοι μας μισούν, δεν συγχωρούν ότι εμείς είμαστε οι πατέρες του πολιτισμού στον Πλανήτη, με εφιάλτες μας κατάφεραν! 

HITLER SAID FOR GREEKS.The historical justice compels me to say that FROM ALL ENEMIES TO TACKLE A GREEK SOLDIER fought with the utmost heroism and sacrifice.THE FUTURE OF HUMANITY IS THE COMBINATION OF GERMAN TECHNOLOGY WITH THE GREEK SPIRIT.If I need YOU FIND HERE IN EUROPE TO OUR ROOTS would say ruthlessly STORIES THAT ARE GREEKS
_

Καμιά φορά το... τυχαίο έχει την αξία του. Αύριο λοιπόν και ενώ το κέντρο της Αθήνας θα αστυνομοκρατείται κυριολεκτικά ένεκα της άφιξης της Καγκελαρίου στην Αθήνα θα σημάνουν οι συναγερμοί!Ναι! Κανονικά!

Στις 11:00 και για ένα λεπτό σε όλο το λεκανοπέδιο θα ακουστεί ο ανατριχιαστικός ήχος των σειρήνων συναγερμού της Πολιτικής Προστασίας ! 
Όχι, δεν θα κατέβουν ... στούκας, απλά είναι η προγραμματισμένη άσκηση Αλέξανδρος 2012 για να ελεγχθεί η λειτουργία των σειρήνων.
 το timing πάντως κάποιοι θα το θεωρήσουν σίγουρα ... σημαδιακό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα