Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Σε περιόδους εκλείψεων


Καλή σας μέρα, και το εννοώ, στις 25 Απριλίου έχουμε Πανσέληνο και μερική έκλειψη στην 5 μοίρα του Σκορπιού.

Πάντα, οι αστρολόγοι ξεχνούν την Μικρομετρική ρύθμιση της σελήνης Γης και ήλιου, και την επιρροή που έχουν επάνω στην ανθρώπινη ζωή. Θυμάμαι μια αστρολόγο της TV που έπρεπε να πει κάτι για να βγει έγκυρη. Όπως, λέει ή άγνοια της· επειδή «αύριο έχουμε πανσέληνο κουνηθήκαμε λιγάκι» εννοώντας μια σεισμική δόνηση τις τάξεως του 4 και κάτι.

Στις μέρες μας, σήμερα δηλαδή, ότι έχει συμβεί, συνέβη επειδή έχουμε εκλείψεις, αυτό θα υποστηρίξουν ΟΛΟΙ, ότι τα γνώριζαν από ΠΡΙΝ. Φυσικά τα κρατάγανε μυστικά για να μην τα μάθει ο κόσμος, άλλα θα το πουν σε φίλες ότι «Χρυσό μου, το γνώριζα, το είχα πει σε φίλες μου, με πήραν και μου είπαν συγχαρητήρια». Ενώ το έχει κρύψει στην συγκεκριμένη φίλη της· γιατί άραγε; Άλλα την «πελατεία από τη φίλη της την θέλει, άλλωστε τα λέει πάντα ωραία και καλά· ποτέ άσχημα». Δηλαδή χαϊδεύει αυτιά, μήπως λέει ψέματα ή είναι τελείως άσχετοι(η); 

Όσοι γνωρίζουν Αστρολογία τα λένε από πριν.
Τολμούν και παίρνουν Ρίσκο.
Βάζουν το κεφάλι τους στην λαιμητόμο της αποτυχίας ή της επιτυχίας.
Κρίνονται από τα Γραπτά τους και από τίποτε άλλο!
Τολμούν την Σύγκριση· δεν την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, αντίθετα την επιζητούν, και οι τυχαίοι σβήνουν ή αποσύρονται στις «αυλές τους».

Τα παρακάτω είναι «τυχαία σύμπτωση» γιατί δεν τα είπαν τα «φωτοτυπικά μηχανήματα» ή τους τελείωσε η «βενζίνη των προβλέψεων στην στάση κρεμαστάρια». Ποια είναι η γνώμη σας;

Σημ: πάντα σας ζητάω να κρατάτε σε δικό σας αντίγραφο για προσωπική σας χρήση τις δικές μου προβλέψεις! 

http://astroproverifing.blogspot.gr/2013/04/26-astroprogr-predictions-of-2013-apr.html
http://astroproverifing.blogspot.gr/2013/04/27-astroprogr-predictions-of-2013-apr.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα