Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ένα ήρεμο και ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο


Καλημέρα, και καλό ΣΚ, στην αστρολογική πρόβλεψη Νο 28, έχουμε κάποια «ηρεμία». Καιρός είναι από αυτήν την πολύ δυναμική εβδομάδα για να ηρεμήσουμε και λίγο, που τα γεγονότα της προβλέφθηκαν μόνο από εδώ, άλλα … πάντα πρέπει να επιφυλασσόμαστε. Για το που «υπάρχει πιθανότητα»· το «πιθανότητα» πρέπει να το τονίζουμε πάντα, να συμβούν τα επόμενα παγκόσμια γεγονότα  μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ [http://astropro.blogspot.com/search/label/2013 www.astropro.gr ]  και τις επαληθεύσεις τους εδώ [http://astroproverifing.blogspot.com/ ] και η αστρολογική πρόβλεψη Νο 28 είναι εδώ [ http://astroproverifing.blogspot.com/2013/04/28-astroprogr-predictions-of-2013-apr.html ].

Επίσης να σας θυμίσω ότι είναι ευκαιρία για αύριο Κυριακή που ο καιρός θα είναι Αίθριος άλλα και θα έχει αυτό το παγωμένο αεράκι είναι ευκαιρία να βρεθείτε στην περιοχή του Ψυρρή Αγ. Αναργύρων 21, στο 21 Απέναντι από τον Ιερό Ναό των Αγ. Αναργύρων, από τις 12:30 ξεκινάει μια Πολύ ενδιαφέρουσα Αστρολογική «Κουβέντα» με τους πολύ καλούς Φίλους Αστρολόγους, με τυχαία Σειρά είναι οι: Χρήστος Παΐζης, Αδαμίδης Απόστολος, Περικλής Καραμηνάς, Χρήστος Άρχος, Βασίλης Παπαδολιάς, οι Ψυχολόγοι Βασιλεία Πουλημένου και ο Βαγγέλης Πετρίτσης.  

Περισσότερες πληροφορίες εδώ :
http://astrikes-meletes.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8225.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα