Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας του αστρολόγου Μουτάφη



Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας του αστρολόγου Μουτάφη

smaller text tool iconmedium text tool iconlarger text tool icon

astunomiaΠολύ κοντά στη διαλεύκανση της μυστηριώδους διπλής δολοφονίας του γνωστού αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη, 48 ετών και της γραμματέως του Παρασκευής Γκέζου, 38 ετών, το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου, μέσα στο διαμέρισμά- γραφείο της εταιρείας καλλυντικών που διατηρούσε στο Χαλάνδρι, βρίσκεται η αστυνομία, μετά την σύλληψη ενός 53χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Μαρκοπούλου, στην περιοχή της Παιανίας.

Σύμφωνα με τα όσα, πρώτο το "ert.gr" αποκαλύπτει, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μετά από συγκεκριμένες πληροφορίες και υποδείξεις, μετέβησαν για έρευνα στο βενζινάδικο του υπόπτου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για ισάριθμες υποθέσεις.

Οι άνδρες της Ασφάλειας σε έρευνα που έκαναν σε πηγάδι, δίπλα στο πρατήριο βρήκαν 73 σφαίρες διαμετρημάτων 9mm, 38 special, 22mm και 6,25mm "μακάροφ", ενώ άλλες 170 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων βρέθηκαν στο κατάστημά του.

Αυτό, όμως, που οδήγησε τους αστυνομικόυς της Ασφάλειας στο να συνδέσουν τον 53χρονο με την δολοφονία του αστρολόγου, είναι ένα 38άρι περίστροφο, που βρέθηκε μέσα στην καμπίνα του οδηγού ενός φορτηγού που ήταν παρατημένο σε οικόπεδο του στην ίδια περιοχή.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε, όμως και μία περίεργη ασυνενοησία των αστυνομικών της Δυτικής Αττικής με τους συναδέλφους τους του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αφού σε πρώτη φάση οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που έγινε στο όπλο, δεν το συνέδεαν με τη διπλή δολοφονία στο Χαλάνδρι.

Κατόπιν αυτού, ο 53χρονος, αφού πλήρωσε την εγγύηση για τα δύο εντάλματα αφέθηκε ελεύθερος.

Αργότερα, όμως, οι αξιωματικοί του αρμοδίου τμήματος της Ασφάλειας Αττικής, διαπίστωσαν ότι προκύπτουν κοινά στοιχεία με αυτά του διπλού φονικού και αποφάσισαν να συνεχίσουν το έργο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη και, όπως εκτιμάται, αποτελεί θέμα χρόνου η εξιχνίαση.

_________________________________________________

Την είδηση την μάθαμε από το www.astrognosi.com του φίλου Άκη Αντωνίου, όπου και υπήρξε μαθητής του


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα