Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα πραγματικά καλό αστρολογικό κείμενο .....

... από το astrology gr

Πότε Θα συναντηθώ και θα μιλήσω με το γιό μου?

05/07/2010 – 08:33:38 μ.μ.
23Ε49, 38Ν03 (ΕΕD -3)



Η κυρία που έκανε την ερώτηση είχε να δει τον αγαπημένο της γιο, ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Αιτία της απομάκρυνσής τους, ήταν ο ξαφνικός του γάμος με μια κοπέλλα, την οποία δεν ενέκρινε η μητέρα του ούτε καν την ήθελε, ως μέλος της οικογένειά της. Τα ίδια όμως συναισθήματα υπήρχαν και από την άλλη πλευρά, αυτήν της νύφης, η οποία δεν "επέτρεπε" στον άνδρα της να συναντηθεί με τη μητέρα του. Πρόσφατα, μάλιστα το ζευγάρι είχε αποκτήσει το πρώτο του μωρό, το οποίο, επίσης, η σύζυγος δεν άφηνε τη γιαγιά του να το δει.
Η κ. Καλλιόπη, που είναι η ερωτούσα, μετανοιωμένη για κάποιες ακραίες θέσεις της στην οικογενειακή αυτή υπόθεση, ήθελε να έλθει σε επαφή με το γιό της, να μαλακώσει την κατάσταση και να τα βρουν μεταξύ τους, ώστε η ζωή τους να συνεχιστεί ομαλά, δίχως οικογενειακά προβλήματα.
Εκείνη που επέμενε σε μια στείρα άρνηση, ήταν η νύφη, της κ. Καλλιόπης.
Όπως συνηθίζεται στην ωριαία, η ερώτηση που ετέθη από την ερωτούσα κρατήθηκε ακριβώς όπως την εξέφρασε:
" Πότε θα συναντηθώ και θα μιλήσω με το γιό μου;"

Τα πρόσωπα, που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση αυτή, είναι τρία. Η μητέρα, ο γιος και η σύζυγός του.
- Η ερωτούσα, κ. Καλλιόπη, εκπροσωπείται από τον 1ο οίκο και τον κυβερνήτη του τον Κρόνο, αφού ανατέλλει το ζώδιο του Αιγόκερω.
- Ο γιος (Κώστας) εκπροσωπείται από τον 5ο οίκο και τον κυβερνήτη του, που είναι η Αφροδίτη, αφού η ακμή του 5ου βρίσκεται στις 25° Ταύρου.
- Η νύφη της κ. Καλλιόπης, δηλ. η γυναίκα του Κώστα, εκπροσωπείται από τον παράγωγο 7ο οίκο του Κώστα, που είναι ο 11ος οίκος του ωριαίου χάρτη. Σημειοδότης της είναι ο πλανήτης Άρης, αφού η ακμή του 11ου βρίσκεται στις 25° Σκορπιού.
Όταν "ανοίγουμε" έναν ωριαίο χάρτη και θέλουμε να δώσουμε καταφατική απάντηση, στην ερώτηση που έχει διατυπωθεί, τι προσδοκούμε να βρούμε;
Τους δύο βασικούς σημειοδότες της ερώτησης –στην περίπτωσή μας την Αφροδίτη και τον Κρόνο– να βρίσκονται σε επαφή, δηλαδή να πλησιάζει ο ένας τον άλλον.
Συμβαίνει αυτό στο χάρτη;
Όχι.
Γιατί;
Διότι παρεμβάλλεται ο ΄Αρης, η …νύφη…
Η νύφη, λοιπόν, είναι το εμπόδιο σε αυτήν τη συνάντηση μητέρας (Κρόνος) και γιού (Αφροδίτη). Για να πάει η Αφροδίτη (γιος) να συναντήσει τον Κρόνο (μητέρα) πρέπει ο Άρης (νύφη) να …φύγει από τη μέση.
Πότε γίνεται αυτό και πώς;
- Η μία περίπτωση είναι όταν η Αφροδίτη (γιος) βρεθεί στις 28° Παρθένου, δηλαδή στη μοίρα που κατέχει ο Κρόνος στον ωριαίο χάρτη. Στις πλανητικές εφημερίδες βλέπουμε, ότι η Αφροδίτη πηγαίνει σε αυτήν τη θέση, στις 5 Αυγούστου 2010. Ο δε Άρης (νύφη), εκείνη την ημέρα, έχει προσπεράσει, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο.
- Η δεύτερη και πιθανότερη ευκαιρία για μια συνάντηση μητέρας-γιου είναι, όταν και οι δύο πλανήτες, Κρόνος και Αφροδίτη συναντηθούν σε σύνοδο ιδιομοιρίας. Από τις πλανητικές εφημερίδες βλέπουμε ότι αυτό συμβαίνει στις 8 Αυγούστου. Τοποθετούμε τις μεγαλύτερες πιθανότητες σε αυτήν την ημερομηνία, διότι ο Άρης (νύφη) "έχει φύγει για τα καλά από τη μέση".
Εκ των υστέρων, διαπιστώνουμε, ότι λειτούργησαν και οι δύο ανωτέρω μέθοδοι εκτίμησης του χρόνου, με ισχυρότερη βέβαια, την δεύτερη. Στις 5 Αυγούστου (όταν η Αφροδίτη πήγε στην μοίρα του Κρόνου), μητέρα και γιος είχαν την πρώτη τους επαφή. Τηλεφωνική, όμως. Σε αυτό το τηλεφώνημα, όρισαν ημέρα συνάντησης, στις 8 Αυγούστου, τις απογευματινές ώρες.
Ο χάρτης που ακολουθεί είναι ο χάρτης γεγονότος της συνάντησης.

EVENT CHART
08/08/2010 – 06:20:39 μ.μ.
23Ε49, 38Ν03 (ΕΕD -3)

Η εικόνα που παρουσιάζει ο χάρτης της συνάντησης, δεν θα μπορούσε να προέλθει, ούτε από το πιο ευφάνταστο μυαλό.
Οι ακμές των οίκων είναι σχεδόν ίδιες με αυτές του ωριαίου. Η Σελήνη γωνιακή, δυνατή στο δικό της ζώδιο, τον Καρκίνο, έτοιμη να προσφέρει συγκλονιστικές οικογενειακές στιγμές. Μητέρα και γιος αγκαλιασμένοι (Αφροδίτη, Κρόνο

ς σε ιδιομοιρία). Ο Άρης (νύφη) προπορεύται, πλέον, και βρίσκεται στο ζώδιο της Αφροδίτης. Κυριαρχείται από αυτήν. Από τη νέα θέση που βρίσκεται, μας δηλώνει άμεσα, ότι έχει κατανοήσει τις θέσεις του συζύγου και της μητέρας του.

Πράγματι, η νύφη σήμερα, έχει ενταχθεί πλέον στο οικογενειακό περιβάλλον του συζύγου
της και η κ. Καλλιόπη βλέπει το εγγονάκι της, σχεδόν καθημερινά, παρέα με τη νύφη και το γιό της.
Ο χρόνος που μεσολάβησε, έως ότου η Αφροδίτη (γιος) να προσεγγίσει τον Κρόνο (μητέρα) και ο Άρης (νύφη) να "κάνει στην άκρη", ουσιαστικά αντιπροσωπεύει το διάστημα που χρειάστηκε, για να καρποφορήσουν
οι προσπάθειες του συζύγου, ώστε η γυναίκα του να κατανοήσει και να αποδεχτεί ορισμένες από τις αντιλήψεις της οικογένειάς του.
Πρόκειται για έναν, από τους πιο αντιπροσωπευτικούς και "καθαρούς" χάρτες που μπορεί να συναντήσει ο μελετητής της ωριαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα