Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οι τελευταιες εξελιξεις, φυσικα γυρω απο τα UFO ....

Αλήθεια ή ψέμα; Βρέθηκε εξωγήινος στη Σιβηρία! Δείτε ΦΩΤΟ και βίντεο

απο εδω

Τελικά είναι και οι εξωγήινοι θνητοί; Ναι, αν πιστέψει κανείς βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με το οποίο βρέθηκε στη Σιβηρία το άψυχο σώμα ενός... «επισκέπτη».

Το βίντεο που ακολουθεί έχουν ήδη παρακολουθήσει περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι! 1,047,153 από τις 17 Απριλίου που ανέβηκε στο διαδίκτυο έως τις 19! Και τι δείχνει; Κάτι που θυμίζει εξωγήινο με βάση τουλάχιστον την εικόνα που μας έχουν περάσει για τους εξωγήινους.

Το... πτώμα ισχυρίζονται πως βρήκαν δυο περιπατητές στο Irkutsk της Ρωσίας, περιοχή γνωστή ως... «στέκι» των τυπάκων με τους ιπτάμενους δίσκους. Τον περασμένο μήνα, εξάλλου, υπήρξαν αναφορές για συντριβή αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου.

Μισοθαμμένο στο χιόνι, βαριά τραυματισμένο, αυτό που φαίνεται στο βίντεο θα μπορούσε να παραπέμπει και σε άνθρωπο.

Πολλοί θεωρούν πως πρόκειται για απάτη. υπάρχουν όμως και οι οπαδοί των... X-Files που πείθονται...

___________________________________________________________

Δεν πρόκειται περί αστείου αλλά για επίσημες αναφορές πρακτόρων του FBI που σκόρπισαν τον πανικό στο Λευκό Οίκο στα τέλη της δεκαετίας του 1970 αλλά και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1980.

απο εδω

Στα αποχαρακτηρισμένα πλέον, πρώην απόρρητα έγγραφα των ομοσπονδιακών πρακτόρων που διέρρευσαν στο Internet, υπάρχουν αναφορές για μαζικές ''απαγωγές'' βοοειδών από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.Με έκπληξη διαβάζουμε πως οι εξωγήινοι άρπαζαν τα ζώα και μετά τα ξαναπετούσαν νεκρά στη γη, σε νοτιοδυτικές περιοχές των Η.Π.Α, αφού προηγουμένως τους είχαν μυστηριωδώς αφαιρέσει τις γλώσσες, τα χείλη, τα όργανα αναπαραγωγής, τα μάτια και τα αυτιά ενώ βρέθηκαν επίσης ζώα χωρίς κόκκαλα και ''αποστραγγισμένα'' από αίμα!

Ο φόβος για τους εξωγήινους που έκαναν θυσίες ζώων κυρίευσε πρώτα τους κτηνοτρόφους σε New Mexico, Nebraska και Colorado και μετά την Washington.

Τον Ιανουάριο του 1979 ο γενικός εισαγγελέας των Η.Π.Α Griffin Bell έγραψε στον γερουσιαστή Harrison Schmitt : ''Από τις αποδείξεις που μου έστειλαν προκύπτει ένα πολύ περίργο φαινόμενο''.

Τρομοκρατημένος ένας αστυνομικός ανέφερε στα κεντρικά στους ανωτέρους του : ''Ένας 11 μηνών ταύρος πετάχτηκε από ένα είδος αεροσκάφους βόρεια ενός ράντσου.Τα όργανα αναπαραγωγής του είχαν αφαιρεθεί από ένα αιχμηρό αντικείμενο μεγάλης ακρίβειας.Τα κόκκαλα του είχαν αφαιρεθεί και η σάρκα του είχε μία περίεργη ροζ απόχρωση.''

Το μυστήριο δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και έτσι αναπτύχθηκαν θεωρίες, από το FBI μάλιστα, ότι επρόκειτο για απόρρητα βιολογικά πειράματα που διεξήγαγαν από κοινού η CIA και το υπουργείο Ενέργειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα