Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Κόντρα στην παραπλάνηση

Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2011 10:57

Γράφει ο Γιάννης Μπαρδόπουλος απο το www.astrology.gr



Θα ήθελα να σταθώ σε μερικά γεγονότα γύρω από το χρηματιστήριο, που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Την Μεγάλη Τετάρτη, κάτω από την επιρροή ενός εξαγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα, εστάλη από την Αγγλία ένα e-mail το οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι μεταξύ φίλων. Αναφέρω με κάθε επιφύλαξη δυο ονόματα, τα οποία ενδέχεται να έπεσαν στο τραπέζι της δημοσιότητας, με σκοπό την πλήρη παραπλάνηση μας.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις ένα στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας Citigroup ονόματι Paul Moss (ενδεχόμενα υποθετικό άτομο) έστειλε σε κάποιον, πιθανόν υποθετικό παραλήπτη, ονόματι, Σαρή Χαραλάμπους, άγνωστων λοιπόν στοιχείων, ένα e-mail το οποίο σύμφωνα με τους Financial Times, βρίθει δυσνόητων εκφράσεων της τραπεζικής αγοράς. Το «άγνωστων λοιπών στοιχείων» για εμένα ταυτίζεται με τον Έλληνα συνταξιούχο όπου χάριζε, στον δρόμο, το μισθό του στον Πρωθυπουργό για να σωθεί η Ελλάδα. Πράγματι ένα πολύ συγκινητικό γεγονός!(;)

Ταυτόχρονα από την πλευρά της η τράπεζα Citigroup επιμένει ότι δεν ενέχεται σε κανενός είδους παράνομες ενέργειες.

«Συνεργαζόμαστε με τις ελληνικές αρχές αλλά δεν θεωρούμε ότι έχουμε κάνει κάτι παράνομο» υπογραμμίζει η ανακοίνωση της Citigroup. Και η τράπεζα έχει δίκιο καθώς από το σκωπτικό ύφος του e-mail βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι αποστολέας και παραλήπτης συνδέονται με φιλική σχέση. Το αναφέρουν και οι Financial Times.

Το θέμα βέβαια είναι το πως από ένα «τυχαίο» email προκλήθηκε τέτοια ζημιά. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς στην Ελληνική Οικονομία, όπως πολύ εύστοχα έχουν εκτιμήσει εδώ και μήνες οι συνεργάτες του site, κόντρα στις παραπλανητικές κινήσεις-δηλώσεις των κυβερνώντων.

Με την ευκαιρία να επισημάνω ότι ειδικά τις τελευταίες ημέρες, η κίνηση των δεικτών στο Χρηματιστήριο Αθηνών έχει ...υπακούσει πλήρως στις αστρολογικές μου εκτιμήσεις. Εδώ οφείλω να δηλώσω ότι δεν έχω καμία κυβερνητική θέση στην Ελλάδα ούτε και στο Ελληνικό χρηματιστήριο, δεν έχω καμία σχέση με τον όμιλο της Citigroup, ούτε σε επίπεδο μετοχών ούτε σε ηγετική θέση ...golden boy. Απλά όπως και η υπόλοιπη ομάδα τουwww.astrology.gr τιμώ την Αστρολογία με τον τρόπο που της πρέπει.

Όπως βλέπετε αρκετούς μήνες πια, είμαστε μια ομάδα όπου μοιράζεται τις γνώσεις της μαζί σας και αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι η ποιοτικότερη αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα. Κάποιοι από τους αρθρογραφούντες έχουν ξανασυναντηθεί στη δεκαετία του 90, κάτω από την φιλόξενη στέγη της Astrologia Nova. Μιας σχολής που αν μη τι άλλο έβαλε μια ποιοτική σφραγίδα στο Ελληνικό αστρολογικό γίγνεσθαι, συνεχίζοντας την θετική παράδοση που δημιουργήθηκε από τους πρωτοπόρους συναδέλφους των προηγούμενων δεκαετιών. Οι διαφορές της με άλλα κέντρα που λειτουργούσαν εκείνην την περίοδο ήταν πολλές, η εξής ...μια! Δίδασκε μια αστρολογία εμποτισμένη με την θετική «επιστημονική» σκέψη. Για να καταλάβετε, οι αρχάριοι μάθαιναν αστρονομία και ψυχολογία... Σήμερα, οι τότε διδάσκοντες με τους τότε μαθητές, μαζί και το «νέο αίμα» της δεύτερης χιλιετίας έχουν ομογενοποιηθεί και προσφέρουν τις γνώσεις τους εμποτισμένες με την εμπειρία των περασμένων ετών. Και η «δημοσιογραφική» καθημερινή δοκιμασία στην πράξη, πέρα από την μοναδικότητα της (διεθνής πατέντα, αν δεν κάνω λάθος) είναι το διαρκές crash test, ένα αδιάψευστο πειστήριο των δυνατοτήτων που παρέχει η ίδια η αστρολογία.

Αν αναφερθώ σε κάθε έναν φίλο και συνεργάτη ξεχωριστά είναι σίγουρο ότι κάτι θα ξεχάσω και σίγουρα θα τον αδικήσω. Αναφέρομαι στην ομάδα, αφού επιπλέον όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά ότι τα γεγονότα μας επαληθεύουν, πολλές φορές σε ...εξοργιστικό βαθμό. Σας ορκίζομαι, δεν τα έχουμε «λαδώσει» τα γεγονότα. Και ελπίζω να καταλαβαίνετε πως τελικά η αστρολογία είναι κάτι πολύ περισσότερο από τις ζωδιακές προβλέψεις, οι οποίες ζουν και βασιλεύουν ανά τους αιώνες, συντηρώντας το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και περιορίζοντας δραστικά τους ορίζοντες του.

Φυσικά υπάρχουν και οι αστοχίες που οφείλονται είτε στα ελλιπή στοιχεία, είτε σε αστάθμητες ή άγνωστες παραμέτρους. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προχωράμε, με σημαία μας την σύγχρονη σκέψη, για να ξεφύγουμε επιτέλους από τη μιζέρια και την παραπλάνηση του «Κριός μπαίνει, Ιχθύς βγαίνει, τι έχουν τα ...έρμα και ψοφούν».

Καλή Πρωτομαγιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα