Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

απο το Σημειωματαριο και τον Τηλεφο της Καθημερινης, αντιγραφω....

Γύρω από την... έκλειψη του ταξιδιού μέλιτος του Ουίλιαμ και της Κέιτ

H βέρα από χρυσό Oυαλλίας, μπήκε με δυσκολία κι οι φήμες άρχισαν... πηγη

Η φωτογραφία όπου ο Ουίλιαμ σπρώχνει απαλά τη βέρα, από χρυσό Ουαλλίας, στο δάχτυλο της Κάθριν-Κέιτ, στιγμή που τους δένει μαζί για όσα θα συμβούν στο εξής, εξακολουθεί να κάνει τον γύρο του κόσμου. Μήπως τα πρησμένα δάχτυλα της, λεπτής σαν μίσχο, Κέιτ οφείλονται σε αναμονή «ευτυχούς γεγονότος»; Και γι’ αυτό το ζεύγος δεν έφυγε για το ταξίδι του μέλιτος που είχε προαναγγείλει σε ζαφειρένιες θάλασσες κάτω από μεσογειακό ήλιο; Στην αρχή μιας εγκυμοσύνης καλόν είναι να παίρνονται ορισμένες προφυλάξεις, λένε οι σφόδρα επιθυμούντες να τους δουν γρήγορα με ένα μωρό! Υπάρχουν, όμως, κι άλλες φήμες για την αναβολή του μήνα του μέλιτος επ’ αόριστον. Εχει να κάνει με τον φόβο αντιποίνων ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν.

Γι’ αυτό θεωρήθηκε σώφρων η απόφαση να πάνε την πρώτη εβδομάδα μετά τον γάμο τους στο ανεμοδαρμένο νησί, βορειοδυτικά της Ουαλλίας, όπου ο Ουίλιαμ είναι πιλότος στη βάση ελικοπτέρων αναζήτησης και διάσωσης της βασιλικής αεροπορίας. Χωρίς φίλτρα για τον ήλιο, η Κέιτ ως Δούκισσα του Κέμπριτζ, κάνει τα ψώνια της στο τοπικό σούπερ μάρκετ, ενώ ο Ουίλιαμ συνεχίζει την εξάσκησή του στην αεροπορική βάση. Υπάρχουν και φήμες για προσεχή απόσπαση του Ουίλιαμ στα νησιά Φόκλαντς! Υστερα από τέτοιο θεαματικό γάμο, «βαριά η καλογερική» για την Κέιτ! Εκτός αν ισχύει η πρόβλεψη, από αστρολογικής πλευράς πάντοτε, με βάση τους χάρτες, γενέθλιους και του γάμου του ζεύγους, ότι μετά τη λάμψη ακολουθεί μια σκιά, διότι και οι δυο τους γεννήθηκαν σε φάση έκλειψης, ηλιακής για τον Ουίλιαμ και σεληνιακής για την Κέιτ-Κάθριν. Ελπίζουμε, μεθαύριο, να διαβάσουμε ότι έφυγαν κι οι δυο, με θαλαμηγό για τα ελληνικά νερά και ακρογιάλια...
THΛEΦOΣ - Ελμπι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα