Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Συνέδριο αστρολογίας από το περιοδικό Αστρολόγος.





Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή με επιτυχία το διεθνές αστρολογικό συνέδριο που οργάνωσε το περιοδικό αστρολόγος και η Λίτσα Πατέρα - Διευθύντρια Έκδοσης του περιοδικού. Φτάνοντας στο προθάλαμο θα περίμενε κάποιος να δει έστω και κάποια άτομα να τακτοποιούν τα διαδικαστικά για την είσοδο στο συνέδριο, αντίθετος, ηταν μόνο όσα άτομα έπρεπε να ηταν στην υποδοχή. Μπαίνοντας στην αίθουσα Μακεδονία του Caravel η έκπληξη ηταν πολύ ευχάριστη, Κατάμεστη.

Να σας μεταφέρω το κλίμα της μέρας, πολύ τυπική και προσεκτική ηταν η Κ Λίτσα Πατέρα όπου πολλές φορές σε κάθε προβολή ομιλίας από τα βίντεο, όπου χρειαζόταν, η Κ Πατέρα καθοδηγούσε το βλέμμα και την προσοχή του κοινού ώστε να εντοπίζει τα συγκεκριμένα εκείνα σημεία όπου αναφέρονταν ο ομιλητής του βίντεο. Αυτό το σεβασμό προς το κοινό δεν το έχω δει αλλού, σε πλείστα συνέδρια και με άλλη θεματολογία, εκτός αστρολογίας. Πολύ καλοί ηταν και όλοι οι ομιλητές που ηταν παρόντες, ειδικά ο Erich Bauer ο οποιος κέρδισε άμεσος την συμπάθεια του κοινού με την απλότητα και αμεσότητα του. Ανάλογα έμπειρος και ο Michael Allgeier όπου με απλά βήματα και με ικανά επιχειρήματα έδωσε την γενική κατεύθυνση στο θέμα που παρουσίασε στο ελληνικό κοινό. Για το τέλος άφησα την πολύ καλή Wendy Stacey όπου με την εμπειρία της και από τις παρουσιάσεις των χαρτών άφησε ικανές γνώσεις για όσους πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στην αστρολογία και επιβεβαίωσε τις τακτικές ανάλυσης και μεθοδολογίας που χρησιμοποιούν και οι έλληνες αστρολόγοι εδώ και παρά πολλά χρόνια - πάνω από εικοσαετία, καθώς τέτοιες τεχνικές διδάχθηκα από την Astrologia Nova. Θα ηταν καλό βέβαια να είχε ρωτήσει και τι αστρολογικά στοιχεία θα είχε σαν βάση για την ανάλυση της, ο ήλιος 25 Μαρτίου 1821 στις 4 Κριού δεν αντιστοιχεί με το παλιό ημερολόγιο που είχαμε τότε στην Ελλάδα. Από τις προβολές των Βίντεο πολύ καλός στην ανάλυση του ήταν ο Bill Meridian αλλά το «ψυγείο» έκανε και ένα λάθος. Ο Jeronimo (Jerrry) Brignone, προσωπικός φίλος του Θωμά Γαζή, ηταν πολύ καλός στην οποία προσπάθεια έκανε για τα Ελληνικά του, αλλά η μεθοδολογία του δεν μας έπεισε για την θέση την οποία κατέχει. Για την Carrie Henderson μου έμεινε η εκτίμηση της για το ωροσκόπιο του σημερινού πρωθυπουργού. Από την Ελληνικής καταγωγής Georgia Stathis έμειναν και από αυτήν τα ανάλογα ωραία ελληνικά της. Από την J. Lee Lehman μας έμειναν οι συνοδικοί κύκλοι του δια με τους εξωτερικός πλανήτες. Και από τον τελευταίο ομιλητή τον R. Hakan Kirkoglu μας έμειναν οι απλές, προσεκτικές, γνώσεις τις ηλιακής επιστροφής. Λεπτομέρειες από τις ομιλίες, να περιμένετε το dvd από το περιοδικό.

Εν κατακλείδι η άποψη μου είναι πολύ θετική το ότι ένα περιοδικό με το κύρος και την αναγνωρίσιμη παρουσία της Κ. Πατέρα, πραγματοποίησε τέτοιο συνέδριο, έστω και μιας μέρας, όμως ήρθε πολύ αργά η πρωτοβουλία. Δεν θα ισχυριστούμε ότι θα έπρεπε οι επισκέπτες να είναι ανωτάτης αστρολογικής παιδείας, αλλά είναι στα πολύ θετικά ότι πραγματοποιήθηκε στην Αθηνά και ότι το κοινό εχει την δυνατότητα να είναι πια κοντά σε ξένους αστρολόγους και να μάθει τα βασικά της αστρολογικής τέχνης, αρκεί να ξέρουν τι λένε.

Υ.Γ. Επίσης θα ήθελα να δω και άλλη διαφορετική θεματολογία αστρολογικών αναλύσεων στα επόμενα συνέδρια που ελπίζω να είναι πιο τακτικά στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα