Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Οταν καποιοι θελουν να παιζουν ......

Αυτοκτόνησε γιατί “προφήτης” προέβλεψε την καταστροφή της χώρας από τσουνάμι

Τελευταία ενημέρωση: 06.05.2011 | 10:49

Πρώτη δημοσίευση: 06.05.2011 | 10:45

απο εδω ,

Έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του για να γλιτώσει από την καταστροφή της χώρας από σεισμό και τσουνάμι που προέβλεψε ένας “προφήτης”!

Ταϊβανέζος αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό μετά τις προβλέψεις ενός "προφήτη" για επικείμενη καταστροφή της Ταϊβάν από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ο 70χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, στον πέμπτο όροφο, σε προάστιο της Ταϊπέι και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με την οικογένειά του, έπασχε από κατάθλιψη και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί μετά τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία, αλλά και τις προβλέψεις ενός άντρα, που ισχυρίζεται ότι είναι προφήτης και προέβλεψε μια ανάλογη καταστροφή για την Ταϊβάν.

Έρευνα διεξάγεται για τον προφήτη αυτό που είναι γνωστός ως Καθηγητής Ουάνγκ. Οι προβλέψεις του προκάλεσαν πανικό σε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι έφτιαξαν καταφύγια σε κοντέινερ, τα οποία ο "προφήτης" ισχυρίζεται ότι είναι ασφαλέστερα από κανονικά σπίτια.

Ο άντρας αυτός προέβλεψε πως ένα τεράστιο τσουνάμι θα πλήξει την Ταϊβάν στις 11 Μαΐου προκαλώντας το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων. Μετά την πρόβλεψη αυτή, εκατοντάδες καταφύγια χτίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Πούλι, στην κεντρική Ταϊβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα