Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Παγκόσμιο Συνέδριο Αστρολογίας 2011



Πρόγραμμα Συνεδρίου

Κυριακή 15 ΜαΪου 2011

DIVANI CARAVEL HOTEL

ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Πρόγραμμα Συνεδρίου

* 10.30-11.00 Εγγραφές - Καφές

* 11.00-11.15 Έναρξη-Χαιρετισμός: Λίτσα Πατέρα - Διευθύντρια Έκδοσης περιοδικού «Αστρολόγος»

* 11.15-11.30 «Η δημοκρατία και το μέλλον της Ελλάδας»: Lara Owen - Βρετανίδα αστρολόγος, γράφει και διδάσκει αστρολογία. Έχει δημιουργήσει τον αστρολογικό ιστότοπο «Planetary Energies», στον οποίο ερευνά πώς η αστρολογία επηρεάζει τα τρέχοντα γεγονότα, την εσωτερική ζωή, τη λαϊκή κουλτούρα και τις τάσεις του μέλλοντος. Άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά, συμπεριλαμβανομένου και του «The Mountain Astrologer». Έχει γράψει πέντε βιβλία (το πλέον πρόσφατο είναι το «Growing Your Inner Light: A Guide to Independent Spiritual Practice»). Έχει ζήσει σε πολλές χώρες και δίνει διαλέξεις διεθνώς.

* 11.30-12.30 «Οι είσοδοι των πλανητών στα ζώδια και η οικονομία της Ελλάδας»: Jeronimo (Jerrry) Brignone - Αργεντινός αστρολόγος, διευθυντής του Αστρολογικού Κέντρου του Μπουένος Άιρες (Fundacion CABA), με ελληνική καταγωγή (ο παππούς του ήταν Έλληνας). Από το 1997 ασχολείται επίσης με τη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού και διδάσκει ελληνικά. Πτυχιούχος γενικής γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου του Μπουένος Άιρες, διευθύνει την Ελεύθερη έδρα Ελληνικών, Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών. Συγγραφέας του βιβλίου «Εγχειρίδιο Τεχνικών Αστρολογικής Συνθέσεως: ο Δρόμος στο Γενέθλιο Χάρτη», έχει δώσει διαλέξεις σε πολλά αστρολογικά συνέδρια.

* 12.30-13.30 «Η μεγάλη αλλαγή του κόσμου μέσω των νέων θέσεων του Κρόνου, του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα»: Erich Bauer - Γερμανός αστρολόγος, ψυχολόγος και ψυχοθεραπευτής. Έχει γράψει πάνω από 60 βιβλία. Κρατά την αστρολογική στήλη των περιοδικών «Cosmopolitan», «Joy», «Friday», «TV14» και «Für Sie». Έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό χάρη στην παγκόσμια αστρολογική εφημερίδα «Astrowoche» καθώς και στις συχνές εμφανίσεις του στην τηλεόραση. Διατηρεί προσωπικό συμβουλευτικό γραφείο στο Μόναχο.

* 13.30-14.30 Break

* 14.30-15.30 «Αν δεν βρούμε κάτι ευχάριστο, θα βρούμε τουλάχιστον κάτι καινούριο: Οι εξωτερικοί πλανήτες και μια κοινωνία που αλλάζει»: Wendy Stacey - Βρετανίδα αστρολόγος, διευθύνει τη διεθνή Mayo School of Astrology και διδάσκει στη London School of Astrology. Είναι πρόεδρος της Astrological Association of Great Britain, γράφει στην «Astrological Journal» και δίνει διαλέξεις σε θέματα ψυχολογικής, παγκόσμιας και οικονομικής αστρολογίας. Είναι επίσης υποψήφια διδάκτωρ κοινωνιολογίας.

* 15.30-15.50 «Οικονομική κρίση - ΗΠΑ και Μέση Ανατολή»: Bill Meridian - Αμερικανός αστρολόγος, είναι μέλος της International Federation of Technical Analysts. Η ενασχόλησή του με την αστρολογία ξεκίνησε το 1972, αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα οικονομικά. Εργάστηκε στη Wall Street ως αναλυτής ωροσκοπίων εταιριών. Το 1978 άρχισε να φτιάχνει προγράμματα Η/Υ που είχαν στόχο να συσχετίσουν την κίνηση των χρηματιστηρίων με τις πλανητικές κινήσεις. Το 1988 εργάστηκε στην εκπόνηση του προγράμματος AstroAnalyst, το πρώτο πρόγραμμα ανάλυσης της παγκόσμιας αγοράς. Εργάστηκε 14 χρόνια στη Μέση Ανατολή ως υπεύθυνος κεφαλαίων της Wall Street.

* 15.50-16.50 «Επανάσταση, μεταμόρφωση και καινούρια αρχή – η δραματική αλλαγή του κόσμου μέσα στα επόμενα 10 χρόνια από την οπτική των αστεριών»: Michael Allgeier - Είναι ένας από τους διασημότερους γερμανούς αστρολόγους. Διευθυντής της σχολής αστρολογίας Astro-Kolleg Allgeier & Noé, εκδίδει το αστρολογικό περιοδικό «Sternbild» καθώς και τον ιδιαίτερα δημοφιλή ετήσιο αστρολογικό οδηγό «Allgeiers Astrologisches Jahresbuch». Στο ευρύτερο κοινό είναι γνωστός χάρη στις πολυάριθμες τηλεοπτικές εμφανίσεις του. Έχει σπουδάσει στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Μονάχου. Ειδικεύεται στην καρμική αστρολογία και την αστρολογία των σχέσεων.

* 16.50-17.15 Break

* 17.15-17.30 «Το ημερολόγιο των Μάγιας και η κάθαρση»: Carrie Henderson - Lever - Αμερικανίδα αστρολόγος, εξασκεί την αστρολογία από το 1981. Αναγνωρισμένη αστρολόγος από το National Council for Geocosmic Research. Το 2000 πήρε μάστερ στη συμβουλευτική αστρολογία με ειδίκευση σε θέματα γάμου και οικογένειας από το Chestnut Hill College της Πενσιλβάνια. Είναι μέλος του National Council for Geocosmic Research (NCGR) και της American Federation of Astrologers (AFA). Έχει δώσει διαλέξεις σε πολλές ενώσεις και ινστιτούτα στις ΗΠΑ. Από το 2000 διδάσκει το μάθημα «Βασική Αστρολογία για Αυτογνωσία» στο Montgomery Community College στο Μπλου Μπελ της Πενσιλβάνια.

* 17.30-18.00 «Παγίδες και δυνατότητες»: Georgia Stathis - Αμερικανίδα αστρολόγος από έλληνες γονείς. Είναι μέλος του προεδρείου της International Society for Astrological Research καθώς και μια εκ των συγγραφέων του βιβλίου «Financial Astrology for the 1990’s». Έχει σπουδάσει υποκριτική στο Northwestern University του Έβανστον και οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Pepperdine της Καλιφόρνιας. Έχει εργαστεί επίσης και στον κτηματομεσιτικό τομέα. Ασχολείται επαγγελματικά με την αστρολογία από το 1981. Το 2001 κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Business Astrology 101: Weaving the Web Between Business and Myth».

* 18.00-18.30 «Η δεκαετία της άρνησης - Η Γη»: J. Lee Lehman - Αμερικανίδα αστρολόγος, διδάσκει αστρολογία στο Kepler College. Είναι ισόβιο μέλος του National Council for Geocosmic Research (NCGR), της International Society for Astrological Reasearch (ISAR) και της American Federation of Astrologers (AFA). Έχει γράψει επτά βιβλία, μεταξύ των οποίων τα «The Book of Rulerships» (1992) και «Classical Astrology for Modern Living» (1996). Επίσης είναι διδάκτωρ βοτανολογίας από το Πανεπιστήμιο του Rutgers. Έχει βραβευτεί με το Marc Edmund Jones Award (1995) και το Regulus Award for Education (2008).

* 18.30-19.00 «Ανάλυση του ωροσκοπίου της Ελλάδας»: R. Hakan Kirkoglu - Είναι ένας από τους διασημότερους τούρκους αστρολόγους. Έχει πτυχίο οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου της Κωνσταντινούπολης και μέχρι το 2000, χρονιά όπου άρχισε να ασχολείται επαγγελματικά με την αστρολογία, εργαζόταν στον τραπεζικό τομέα. Το 1991 έγραψε το πρώτο τουρκικό βιβλίο ψυχολογικής αστρολογίας. Είναι επίσης ένας από τους ιδρυτές της Ένωσης Αστρολόγων Τουρκίας. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά, ενώ αρθρογραφεί και στην εφημερίδα «Milliyet». Διδάσκει αστρολογία στο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Dogus της Κωνσταντινούπολης, ενώ παράλληλα σπουδάζει Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Bogazici.

* 19.00-19.30 Ερωτήσεις - Κλείσιμο του συνεδρίου: Λίτσα Πατέρα - Διευθύντρια Έκδοσης περιοδικού «Αστρολόγος»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 210 2594100, 210 6521477

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα