Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πάμε Aστρολογία - Και εγένετο ...Σύλλογος!





Να χαιρετίσω την δημιουργία του Σύλλογου μας. Δεν θέλω να σας κουράσω, Χτες ήταν μια στιγμή που ποτέ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα γινόταν ένας σύλλογος από πραγματικούς ανθρώπους και όχι κάποια ξέρη σφραγίδα.

Σε αυτούς, - στην πραγματικότητα σε όλους μας- πέφτει βάρια η ευθηνή να αναγεννήσομε την Αρχαία Ελληνική ΠανΕπιστήμη που είναι η Αστρολογία.

Δεν είναι μονό για την Ελλάδα, είναι και για την Οικουμένη.

Μέσα στην καταιγίδα που έχει ξεσπάσει παγκόσμιος, μια ομάδα -στον τομέα της- δημιουργεί και δίνει ελπίδα. Θυμίζει ότι υπάρχει κάτι το οποίο μπορούμε να ελπίζουμε, δίνει παράδειγμα και για άλλες ανάλογες κινήσεις άλλων Ελλήνων, είτε είναι αστρολόγοι είτε όχι!

Θυμίζει την δημιουργία του Ανθρώπου και την ανάγκη του φύσης του για οικουμενική δημιουργία και πολιτισμό σε συνεργασία με όλους τους ανθρώπους και με την εξύψωση του Ανθρώπου στο Θειο. Πολιτισμό, που έχει σαν κορωνίδα όλος ο Ελεύθερος Κόσμος, Ανατολικός και Δυτικός.

Όλοι ζήλεψαν την Δόξα της Αρχαίας Ελλάδα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την δόξα του Βυζαντίου, την Επανάσταση μας μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς και όλοι μας μίσησαν.

Πάντα βρίσκαμε δύναμη να γεννηθούμε από τις στάχτες μας, είναι στην Αρχαία Φύση μας, πάντα η Ελλάδα μας βρίσκει τρόπο να τραβάει τα βλέμματα θαυμασμού, ζήλιας άλλα και μίσους, Μάζι και εφιάλτες, δοσιλόγους από την Κατοχή.
Οι εφιάλτες και οι δοσίλογοι πάντα είχαν κοντή σκιά που δεν μπορούσε –ποτέ- να κρύψει την Αλήθεια!
Υπάρχουν από πάντα και θα εξακολουθούν να υπάρχουν, στην ουσία η βασική τους υποχρέωση είναι να Δυναμώνουν τους Δημιουργούς. Οι δημιουργοί πριν από δυο χρόνια ξεκίνησαν μια προσπάθεια, χτες αυτή η προσπάθεια έλαβε σάρκα και οστά.

Πολλοί –ίσως- θα σκεφθείτε ότι ακούγονται πομπώδη λόγια Μάζι με τυμπανοκρουσίες και στημένα χειροκροτήματα. όπως έχω πει πολλές φορές, ο υγιής ανταγωνισμός και η άμιλλα είναι ωφέλιμος για όλους.
Χαίρομαι να αποκτώ γνώσεις όταν έχω να παραδειγματιστώ από ομοτράπεζους, θα τους ζηλέψω, ναι! Άλλα θα παραδειγματιστώ και θα γίνω καλύτερος! Για να παραδειγματιστεί το παράδειγμα μου και να γίνει καλύτερο, Μάζι του και εγώ!

Τώρα είναι η σειρά των έργων.
Τώρα αφήνουμε πίσω την κατάρα της φυλής.
Τώρα θα δείξουμε την άξια μας σαν Έλληνες Αστρολόγοι.
Γι’ αυτό και θέλουμε όλοι μας, πρώτα την Αγάπη σας.

Γιάννης Μπαρδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα