Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Κόντρα στην παραπλάνηση

Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2011 10:57

Γράφει ο Γιάννης Μπαρδόπουλος απο το www.astrology.gr



Θα ήθελα να σταθώ σε μερικά γεγονότα γύρω από το χρηματιστήριο, που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Την Μεγάλη Τετάρτη, κάτω από την επιρροή ενός εξαγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα, εστάλη από την Αγγλία ένα e-mail το οποίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι μεταξύ φίλων. Αναφέρω με κάθε επιφύλαξη δυο ονόματα, τα οποία ενδέχεται να έπεσαν στο τραπέζι της δημοσιότητας, με σκοπό την πλήρη παραπλάνηση μας.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις ένα στέλεχος της επενδυτικής τράπεζας Citigroup ονόματι Paul Moss (ενδεχόμενα υποθετικό άτομο) έστειλε σε κάποιον, πιθανόν υποθετικό παραλήπτη, ονόματι, Σαρή Χαραλάμπους, άγνωστων λοιπόν στοιχείων, ένα e-mail το οποίο σύμφωνα με τους Financial Times, βρίθει δυσνόητων εκφράσεων της τραπεζικής αγοράς. Το «άγνωστων λοιπών στοιχείων» για εμένα ταυτίζεται με τον Έλληνα συνταξιούχο όπου χάριζε, στον δρόμο, το μισθό του στον Πρωθυπουργό για να σωθεί η Ελλάδα. Πράγματι ένα πολύ συγκινητικό γεγονός!(;)

Ταυτόχρονα από την πλευρά της η τράπεζα Citigroup επιμένει ότι δεν ενέχεται σε κανενός είδους παράνομες ενέργειες.

«Συνεργαζόμαστε με τις ελληνικές αρχές αλλά δεν θεωρούμε ότι έχουμε κάνει κάτι παράνομο» υπογραμμίζει η ανακοίνωση της Citigroup. Και η τράπεζα έχει δίκιο καθώς από το σκωπτικό ύφος του e-mail βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι αποστολέας και παραλήπτης συνδέονται με φιλική σχέση. Το αναφέρουν και οι Financial Times.

Το θέμα βέβαια είναι το πως από ένα «τυχαίο» email προκλήθηκε τέτοια ζημιά. Τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς στην Ελληνική Οικονομία, όπως πολύ εύστοχα έχουν εκτιμήσει εδώ και μήνες οι συνεργάτες του site, κόντρα στις παραπλανητικές κινήσεις-δηλώσεις των κυβερνώντων.

Με την ευκαιρία να επισημάνω ότι ειδικά τις τελευταίες ημέρες, η κίνηση των δεικτών στο Χρηματιστήριο Αθηνών έχει ...υπακούσει πλήρως στις αστρολογικές μου εκτιμήσεις. Εδώ οφείλω να δηλώσω ότι δεν έχω καμία κυβερνητική θέση στην Ελλάδα ούτε και στο Ελληνικό χρηματιστήριο, δεν έχω καμία σχέση με τον όμιλο της Citigroup, ούτε σε επίπεδο μετοχών ούτε σε ηγετική θέση ...golden boy. Απλά όπως και η υπόλοιπη ομάδα τουwww.astrology.gr τιμώ την Αστρολογία με τον τρόπο που της πρέπει.

Όπως βλέπετε αρκετούς μήνες πια, είμαστε μια ομάδα όπου μοιράζεται τις γνώσεις της μαζί σας και αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι η ποιοτικότερη αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα. Κάποιοι από τους αρθρογραφούντες έχουν ξανασυναντηθεί στη δεκαετία του 90, κάτω από την φιλόξενη στέγη της Astrologia Nova. Μιας σχολής που αν μη τι άλλο έβαλε μια ποιοτική σφραγίδα στο Ελληνικό αστρολογικό γίγνεσθαι, συνεχίζοντας την θετική παράδοση που δημιουργήθηκε από τους πρωτοπόρους συναδέλφους των προηγούμενων δεκαετιών. Οι διαφορές της με άλλα κέντρα που λειτουργούσαν εκείνην την περίοδο ήταν πολλές, η εξής ...μια! Δίδασκε μια αστρολογία εμποτισμένη με την θετική «επιστημονική» σκέψη. Για να καταλάβετε, οι αρχάριοι μάθαιναν αστρονομία και ψυχολογία... Σήμερα, οι τότε διδάσκοντες με τους τότε μαθητές, μαζί και το «νέο αίμα» της δεύτερης χιλιετίας έχουν ομογενοποιηθεί και προσφέρουν τις γνώσεις τους εμποτισμένες με την εμπειρία των περασμένων ετών. Και η «δημοσιογραφική» καθημερινή δοκιμασία στην πράξη, πέρα από την μοναδικότητα της (διεθνής πατέντα, αν δεν κάνω λάθος) είναι το διαρκές crash test, ένα αδιάψευστο πειστήριο των δυνατοτήτων που παρέχει η ίδια η αστρολογία.

Αν αναφερθώ σε κάθε έναν φίλο και συνεργάτη ξεχωριστά είναι σίγουρο ότι κάτι θα ξεχάσω και σίγουρα θα τον αδικήσω. Αναφέρομαι στην ομάδα, αφού επιπλέον όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά ότι τα γεγονότα μας επαληθεύουν, πολλές φορές σε ...εξοργιστικό βαθμό. Σας ορκίζομαι, δεν τα έχουμε «λαδώσει» τα γεγονότα. Και ελπίζω να καταλαβαίνετε πως τελικά η αστρολογία είναι κάτι πολύ περισσότερο από τις ζωδιακές προβλέψεις, οι οποίες ζουν και βασιλεύουν ανά τους αιώνες, συντηρώντας το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και περιορίζοντας δραστικά τους ορίζοντες του.

Φυσικά υπάρχουν και οι αστοχίες που οφείλονται είτε στα ελλιπή στοιχεία, είτε σε αστάθμητες ή άγνωστες παραμέτρους. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προχωράμε, με σημαία μας την σύγχρονη σκέψη, για να ξεφύγουμε επιτέλους από τη μιζέρια και την παραπλάνηση του «Κριός μπαίνει, Ιχθύς βγαίνει, τι έχουν τα ...έρμα και ψοφούν».

Καλή Πρωτομαγιά!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Το αδιέξοδο στην ΙΜΑΚΟ...και η επιστολή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Μια επιστολή - παράκληση προς τους εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ, απέστειλε ο Π.Κωστόπουλος,με την οποία τους ζητάει να στηρίξουν την εταιρεία σε αυτή την δύσκολη στιγμη


«Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη συμπεριφορά σας στις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε τελευταία. Είχαμε πει ότι θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για να πούμε πως πάνε τα πράγματα. Δυστυχώς η αγορά δείχνει να καταρρέει και ο δικός μας κλάδος, των media, είναι από τους πιο χτυπημένους. Αυτό το πρώτο τρίμηνο του 2011 η τηλεόραση είναι σε διαφήμιση κάτω 65% από πέρσι που ήταν 45% κάτω από πρόπερσι. Τα περιοδικά είναι σε διαφήμιση 25% κάτω από πέρσι που ήταν 30-35% από πρόπερσι. Ακόμα και αυτά τα μειωμένα λεφτά τα εισπράττουμε εφτά μήνες ή και ένα χρόνο μετά απ' όταν παίξουμε τη διαφήμιση. Οι κυκλοφορίες όλων των ομίλων είναι 30-40% κάτω από πρόπερσι και αυτά είναι και τα μόνα χρήματα που εισπράττουμε άμεσα, με το που θα μαζευτούν τα τεύχη. Αυτά τα δύο μεγέθη που είναι οι κύριες πηγές εσόδων συνθέτουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό, αυτό του cash flow, που έχει ως αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις των πληρωμών.

Μία εταιρία όταν βλέπει τις πηγές εσόδων της να πλήττονται το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να παίξει άμυνα περικόπτοντας τα έξοδά της. Και ξέρετε ότι αυτό αρχίσαμε να το κάνουμε ακόμα και ένα χρόνο πριν την κρίση καταφέρνοντας να μειώσουμε μέχρι και 40% το κόστος. Αν δεν είχαμε αρχίσει να το κάνουμε αυτό έγκαιρα δεν θα είχαμε επιβιώσει. Ξέρω ότι αυτό το 40% μείωσης του κόστους δεν είναι μόνο νούμερα σε χαρτί. Είναι υπέρβαση και κόπος από ανθρώπους που το βλέπουν αυτό εδώ όχι μόνο σαν δουλειά αλλά σαν σπίτι τους. Και γι' αυτό σας ευχαριστώ.

Με τη ραγδαία πτώση της αγοράς και αυτού του τριμήνου περάσαμε σε νέες, αιματηρές, πια, περικοπές που αφορούν σε προμηθευτές, χαρτιά, εκτυπώσεις, φωτογραφικές παραγωγές, κ.λπ. Όπως μπορούν να σας πουν άνθρωποι που εργάζεστε μαζί τους και ξέρω ότι εκτιμάτε, είναι πια τα τελευταία που μπορούν να γίνουν. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ό,τι μπορούσε να γίνει σε αυτό το επίπεδο έχει πια γίνει. Δεν έχει άλλο.

Δυστυχώς το μόνο πράγμα που μένει είναι αυτό που σας είχα πει όταν είχαμε συναντηθεί από κοντά, η μείωση μισθών. Θέλω να ξέρετε ότι προσπάθησα πολύ για να μην χρειαστεί να περάσουμε σε αυτό το μέτρο. Τις ημέρες που ακολούθησαν τις δεύτερες περικοπές μισθών στο συγκρότημα Λυμπέρης και στις Αττικές, εντατικοποιήθηκαν οι προσπάθειές μας για περικοπές οπουδήποτε αλλού ώστε να κερδηθεί χρόνος και για να δούμε δείγματα της αγοράς.

Τα δείγματα, λοιπόν, είναι απαισιόδοξα. Θα ζήσουμε, ή μάλλον ζούμε, ή καλύτερα η Ελλάδα ζει, ιστορικές στιγμές σε αχαρτογράφητες περιοχές. Κανείς δεν ξέρει που πάμε ή αν θα βρούμε διέξοδο. Θέλω να ελπίζω ότι η διέξοδος όπως πάντα, θα βρεθεί μέσα από σκληρή δουλειά, πίστη σε αυτό που κάνεις και δύναμη να σταθείς ξανά στα πόδια σου αφού έχεις φάει τη σφαλιάρα. Και δεν ξέρω για την Ελλάδα, αλλά σε αυτό εδώ το μαγαζί ξέρω ότι η πλειοψηφία έχει όλα τα παραπάνω και αυτό είναι η μόνη σκέψη που με κρατάει. Σας βλέπω να δουλεύετε, σας βλέπω να πηδάτε κάγκελα για να δουλέψετε και μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα επενδύοντας στην εταιρία ακόμα και τα τελευταία μου χρήματα. Πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας μέχρι να περάσει η μπόρα. Πρέπει να επιβιώσουμε. Δυστυχώς τα νούμερα λένε ότι αν δεν περάσουμε σε περικοπές μισθών ή αν το μέτρο αυτό δεν έχει την καθολική αποδοχή σας υπάρχει και περίπτωση να μην επιβιώσουμε. Ξέρω ότι ζητάω μία θυσία ακόμα. Γι' αυτό ευχαριστώ εκ των προτέρων εκείνους που θα με βοηθήσουν να συνεχίσει να υπάρχει μία εταιρία που δίνει δουλειά σε πολλούς ανθρώπους.

Πέτρος Κωστόπουλος»

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

από την Zougla του Μάκη μαθαίνουμε οτι πραγματοποιείται

Έφοδος του ΣΔΟΕ σε μέντιουμ και αστρολόγους

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011, 21:20

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=296971&cid=4



Ρεπορτάζ: Γ. Μανουσακάκης

Στο μικροσκόπιο των Ράμπο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων βρίσκονται μέντιουμ και αστρολόγοι με τραπεζικούς λογαριασμούς ύψους ακόμη και 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίοι δεν δικαιολογούνται με παραστατικά, γεγονός που μαρτυρεί ότι μπορεί μεν να προέβλεπαν σωστά τη μοίρα των άλλων, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να δουν τι τους επεφύλασσε το δικό τους μέλλον.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το Σ.Δ.Ο.Ε. έχει ξεκινήσει ελέγχους σε μέντιουμ και αστρολόγους, καθώς σχεδόν όλοι γνωρίζουν ότι αυτοί σε μεγάλο ποσοστό μπορούν να δηλώνονται στην εφορία σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά στην πραγματικότητα το μαύρο χρήμα πάει και έρχεται μεταξύ των Ταρώ, του καφέ, και του αστρολογικού χάρτη. Τα περισσότερα μέντιουμ και αστρολόγοι λειτουργούν στην πλειονότητά τους όπως κάποιοι γιατροί που δέχονται να πληρώνονται με μαύρα χρήματα, αντί να δίνουν πάντα αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.


Το δεδομένο αυτό καθώς και καταγγελίες πολιτών που έχουν πέσει θύματα των... έγκριτων προβλέψεών τους έστρεψαν το ενδιαφέρον του Σ.Δ.Ο.Ε. προς τον συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο, με αποτέλεσμα να βρεθούν πολλά εκατομμύρια ευρώ κρυμμένα σε τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, γνωστό ζευγάρι αστρολόγων – μέντιουμ εντοπίστηκε να έχει τραπεζικούς λογαριασμούς σε όλες τις τράπεζες με συνολικές καταθέσεις που φθάνουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, οι ελεγκτές του Σ.Δ.Ο.Ε. δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν φορολογική δήλωση σαν ζευγάρι μόλις 22.000 ευρώ ετησίως. Το συγκεκριμένο ζευγάρι αστρολόγων, επειδή γύριζε ανά την Ελλάδα, πουλώντας τις προβλέψεις του σε κάθε αδαή, δυσκόλεψε το Σ.Δ.Ο.Ε., αφού για μήνες δεν μπορούσε να τους εντοπίσει, προκειμένου να τους επιδώσει την κλήση – πρόσκληση για έλεγχο και απολογία στα γραφεία του.

Σχεδόν παρόμοια περίπτωση έχει διαπιστωθεί επίσης σε γνωστό τηλεοπτικό μέντιουμ – αστρολόγο, που, όπως δείχνουν οι πρώτοι έλεγχοι, έχει περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ καταθέσεις αδήλωτες στην εφορία και οι οποίες βέβαια δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με τις μερικές χιλιάδες ευρώ που αναγράφει κάθε χρόνο στη φορολογική δήλωση.

Στην περίπτωση πάντως του ζευγαριού μέντιουμ – αστρολόγων, το πρώτο πρόστιμο που τους αναλογεί

έχει καταλογιστεί και ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια θα επιβληθούν και άλλα πρόστιμα λόγω των ψευδών φορολογικών δηλώσεων, ενώ σίγουρο ότι θα παραπεμφθούν και στα ποινικά δικαστήρια βάσει της νέας νομοθεσίας.

Η εντολή που έχει δοθεί από τον επικεφαλής του Σ.Δ.Ο.Ε. και νυν γενικό γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Γιάννη Καπελέρη είναι να διενεργηθούν έλεγχοι σε όλους τους μελλοντολόγους που διαφημίζονται για τις μαντικές τους ικανότητες στα διάφορα σχετικά περιοδικά. 

Επιπλέον, ελεγκτές του Σώματος εξετάζουν και τις καταγγελίες πολιτών για τις περίφημες καφετζούδες, καθώς -ως γνωστόν- ο καφές που σερβίρουν και λένε στην πραγματικότητα είναι πολύ... πικρός, αφού η τιμή του κυμαίνεται από 20 ευρώ και φθάνει μέχρι και τα 80 ευρώ, και βέβαια χωρίς απόδειξη.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011, 21:28



Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οι τελευταιες εξελιξεις, φυσικα γυρω απο τα UFO ....

Αλήθεια ή ψέμα; Βρέθηκε εξωγήινος στη Σιβηρία! Δείτε ΦΩΤΟ και βίντεο

απο εδω

Τελικά είναι και οι εξωγήινοι θνητοί; Ναι, αν πιστέψει κανείς βίντεο που κυκλοφορεί στο youtube τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με το οποίο βρέθηκε στη Σιβηρία το άψυχο σώμα ενός... «επισκέπτη».

Το βίντεο που ακολουθεί έχουν ήδη παρακολουθήσει περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι! 1,047,153 από τις 17 Απριλίου που ανέβηκε στο διαδίκτυο έως τις 19! Και τι δείχνει; Κάτι που θυμίζει εξωγήινο με βάση τουλάχιστον την εικόνα που μας έχουν περάσει για τους εξωγήινους.

Το... πτώμα ισχυρίζονται πως βρήκαν δυο περιπατητές στο Irkutsk της Ρωσίας, περιοχή γνωστή ως... «στέκι» των τυπάκων με τους ιπτάμενους δίσκους. Τον περασμένο μήνα, εξάλλου, υπήρξαν αναφορές για συντριβή αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου.

Μισοθαμμένο στο χιόνι, βαριά τραυματισμένο, αυτό που φαίνεται στο βίντεο θα μπορούσε να παραπέμπει και σε άνθρωπο.

Πολλοί θεωρούν πως πρόκειται για απάτη. υπάρχουν όμως και οι οπαδοί των... X-Files που πείθονται...

___________________________________________________________

Δεν πρόκειται περί αστείου αλλά για επίσημες αναφορές πρακτόρων του FBI που σκόρπισαν τον πανικό στο Λευκό Οίκο στα τέλη της δεκαετίας του 1970 αλλά και τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1980.

απο εδω

Στα αποχαρακτηρισμένα πλέον, πρώην απόρρητα έγγραφα των ομοσπονδιακών πρακτόρων που διέρρευσαν στο Internet, υπάρχουν αναφορές για μαζικές ''απαγωγές'' βοοειδών από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.Με έκπληξη διαβάζουμε πως οι εξωγήινοι άρπαζαν τα ζώα και μετά τα ξαναπετούσαν νεκρά στη γη, σε νοτιοδυτικές περιοχές των Η.Π.Α, αφού προηγουμένως τους είχαν μυστηριωδώς αφαιρέσει τις γλώσσες, τα χείλη, τα όργανα αναπαραγωγής, τα μάτια και τα αυτιά ενώ βρέθηκαν επίσης ζώα χωρίς κόκκαλα και ''αποστραγγισμένα'' από αίμα!

Ο φόβος για τους εξωγήινους που έκαναν θυσίες ζώων κυρίευσε πρώτα τους κτηνοτρόφους σε New Mexico, Nebraska και Colorado και μετά την Washington.

Τον Ιανουάριο του 1979 ο γενικός εισαγγελέας των Η.Π.Α Griffin Bell έγραψε στον γερουσιαστή Harrison Schmitt : ''Από τις αποδείξεις που μου έστειλαν προκύπτει ένα πολύ περίργο φαινόμενο''.

Τρομοκρατημένος ένας αστυνομικός ανέφερε στα κεντρικά στους ανωτέρους του : ''Ένας 11 μηνών ταύρος πετάχτηκε από ένα είδος αεροσκάφους βόρεια ενός ράντσου.Τα όργανα αναπαραγωγής του είχαν αφαιρεθεί από ένα αιχμηρό αντικείμενο μεγάλης ακρίβειας.Τα κόκκαλα του είχαν αφαιρεθεί και η σάρκα του είχε μία περίεργη ροζ απόχρωση.''

Το μυστήριο δεν εξιχνιάστηκε ποτέ και έτσι αναπτύχθηκαν θεωρίες, από το FBI μάλιστα, ότι επρόκειτο για απόρρητα βιολογικά πειράματα που διεξήγαγαν από κοινού η CIA και το υπουργείο Ενέργειας.

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα