Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Νέες αναρτήσεις και προβλέψεις για τις αρχές Οκτωβρίου 2013

Τα να περιμένει κάποιος ένα σεισμό εδώ και προτού γίνει να το περιγραφή το πώς θα συμπεριφερθεί είναι στην σφαίρα της φαντασίας, το να λέει τη  ίδια ώρα ότι σε τόσο χρόνο θα γίνει σεισμός εκεί, είναι επίσης στην σφαίρα της φαντασίας. Όταν όμως αυτά είναι επιστημονικά δεδομένα τι είναι;;; 
Έχουν ανέβει οι προβλέψεις για την αναμενόμενη δραστηριότητα στις 4 κ’ 5  Οκτωβρίου 2013 και είναι εδώ ( http://www.astropro.gr/kosmikes-provlepsis/eq-gre-4-5-oct-2013 ) Στη παρακάτω δημοσίευση λέγαμε ότι περιμέναμε να επιβεβαιωθούμε για τις 13 ~ 15 Σεπτεμβρίου και είναι αυτή ( http://www.astropro.gr/kosmikes-provlepsis/seismologikes-aug-2013 ) και εδώ είναι τα επιστημονικά δεδομένα της επαλήθευσης που περιμέναμε,  (http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=334020 ) να σημειώσω ότι ο σεισμός έγινε στην περιοχή που είχε προβλεφτεί σε αναμενόμενη χρονική περίοδο. Γεγονός που δεν έχει παρουσιαστεί πουθενά από κανέναν.
Αποποίηση ευθύνης
Η πρόβλεψη που ακολουθεί λαμβάνει γνώση από επιστημονικά δεδομένα. Παρακαλούνται οι αναγνώστες της, να μην την μεγαλοποιούν και να μην την μεταφράζουν κατά το δοκούν· επίσης όσοι την αναπαραγάγουν σε δικά τους site, blogs και άλλες μορφές ηλεκτρονικής ή κάθε είδους μαζικής πληροφόρησης να μην την παραποιούν.
Επίσης να αναγνώσουν την πρόβλεψη με νηφάλιο και ψύχραιμο πνεύμα. 
Τυχών παραποίηση και ψευδή διασπορά της είναι δυνατόν να επιφέρει νομικές ή αστικές διεκδικήσεις.
Παρ, όλα αυτά, όσοι την αναπαραγάγουν, ρητά απαγορεύεται να την τροποποιήσουν και υποχρεούνται να αναφέρουν τον συντάκτη της που είναι ο Γιάννης Μπαρδόπουλος καθώς είναι ο μόνος που φέρει την ευθύνη αυτών των προβλέψεων. Επίσης ρητά υποχρεούνται να αναφέρουν το site από όπου αναπαραγάγανε την πρόβλεψη και να έχουν ηλεκτρονικό σύνδεσμο κατευθείαν στην πρωτότυπη δημοσίευση. Την ευθύνη της κάθε ανάρτησης έξωθεν του www.astropro.gr την φέρει ακέραια ο κάθε διαχειριστής για την αναπαραγωγή της πρόβλεψης καθώς και για την ορθότητα της και δεν επιμερίζεται ευθύνη με άλλους διαχειριστές από αλλά sites ή blogs.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα