Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

H επόμενη θεματολογία του www.astropro.gr

Καλήμερα, Σάββατο Σήμερα,7/9ου/2013  ιδιότυπη αργία και σκέφτηκα να σας δώσω ένα δείγμα, με την επόμενη θεματολογία που θα προστεθεί στο www.astropro.gr . Όσοι μπορείτε ή μάλλον καλύτερα όσοι έχετε χρόνο μπορείτε να σκεφτείτε με τι θα ασχοληθεί ο Γιάννης Μπαρδόπουλος.

Φυσικά με την ανάλογη επιτυχία που έχει παρουσίαση εδώ και χρονιά με τα παγκόσμια γεγονότα, ξεκινάμε με ιστορικές ρίζες.
http://www.astropro.gr/kosmikes-provlepsis/eksistorontas-tous-seismoys-tis-konstantinoypolis
Τα αποτελέσματα από το παραπάνω κείμενο είναι μοναδικά για τις μέρες μας και με το κατάλληλο μυαλό (μην ανησυχείτε μερικοί υποστηρίζουν ότι δεν το έχει ο Γιάννης μπαρδόπουλος επειδή δεν ανήκει σε κλίκες τους και δεν υπακούει στις επιθυμίες τους) το έχουν κάποιοι άλλοι πολύ πιο έξυπνοι.
Για την τελευταία πρόταση και παράγραφο θέλω να ζητήσω την επιείκεια σας! 

Άλλα το να μπορεί να προβλέψει κάποιος σεισμούς και μάλιστα να δίνει τα επόμενα επίκεντρα, δείτε εδώ http://astroproverifing.blogspot.gr/2013/06/index-of-most-important-world.html  και αναζητήσετε την Νο 4 όπου είναι η ένοπλη επίθεση στις Σκουριές της Χαλκιδικής και κατά "σύμπτωση" ο Σεισμός την  ίδια μέρα  που έγινε στην Πύλο. Όπως και η  Νο 26 που αντιστοιχεί στην στην 15η και 16η Απριλίου και αντιστοιχεί στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στην Βοστόνη Των ΗΠΑ και στον σεισμό των 7,7 R . 'Αλλα να δείτε και την http://www.astropro.gr/confirmed/con-aug-2013-52 που αντιστοιχεί στον σεισμό που έγινε στην Αμφίκλεια.  Αυτές οι δυο τελευταίες στην σειρά μεγάλες αστρολογικές επιτυχίες κάποιοι της κάνουν κρεμαστάρια όταν "κλείνει το εργοστάσιο των αστρολογικών προβλέψεων" ή κλαίνε όταν γράφουν τις αστρολογικές τους προβλέψεις, άκουσον - άκουσον γιατί γνωρίζουν ότι θα βγουν αληθινές. Μονό που δεν λένε σε ποιες προβλέψεις τους αναφέρονται, φυσικά δεν μας το λένε γιατί απλά ... δεν υπάρχουν οι ... προβλέψεις και καπηλεύονται επιτυχίες άλλων.

Όσοι ακόμα απορείτε; πολύ σύντομα σε μερικές μέρες  αρχίζουν και αναρτώνται και προβλέψεις σεισμών με επίκεντρα που αφορούν την λεκάνη της ανατολικής μεσογείου και ανατολικότερα, πολύτιμη βοήθεια σε αυτές τις επόμενες επιτυχίες μου έχω από την Θεωρία του κ Ηλία Τσιάπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα