Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Σεισμική Δραστηριοτητα 20 Σεπτεμβρη 2013

Γεια σας, η θεωρία Τσιάπα είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, για τους σεισμολόγους είναι άγνωστη, και ο κ Τσελεντης, θυμήθηκε μετά από ένα μήνα ότι το ΒΑΝ είχε δει τον σεισμό της Αμφίκλειας στις 7 Αυγούστου· φαίνεται ότι μερικοί πάνε με το παλιό ημερολόγιο και έχουν ακόμα καύσωνα.
Από τις 20 Αυγούστου έχουμε προβλέψει με την θεωρία Τσιάπα κάποια επίκεντρα από το αρχικό σεισμό που έχει ξεκινήσει με δυναμική στα 5.4 Ρίχτερ.
Η διάφορα που έχει προσφέρει ο υποφαινόμενος είναι το κερασάκι στην τούρτα, αφορά την εύρεση του επίκεντρου, φυσικά και το αν θα έχουμε εκδήλωση σεισμού στην Ελλάδα ή όχι. Δηλαδή για το αν πράγματι και σύμφωνα με την θεωρία θα έχουμε σεισμό ή θα εκδηλωθούν ανατολικότερα οι σεισμικές δραστηριότητες, πχ στην Τουρκία.

Αυτό είναι το ζητούμενο στην φυσική και στην σεισμολογική ερευνά, να γνωρίζουμε το ποτέ πρέπει να περιμένουμε σεισμό και την ένταση του.

Η πρόβλεψη του σημερινού επίκεντρου και σεισμού (20 Σεπτεμβρίου 2013) είναι εδώ και εδώ.

Βέβαια, μερικοί θα σκεφτείτε ότι τα λέμε μετά, μπορείτε να δείτε τη αναμένουμε για της 28 Σεπτέμβρη 2013, και για της 4 κ’ 5 Οκτωβρίου 2013,

Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλείουμε και άλλους αστρολόγους ερευνητές, πχ  σαν τον κ Ριζοπουλο όπου στις 18 Σεπτέμβρη 2013 ανάρτησε μια άποψη περί σεισμών· και είναι η παρακάτω. Φυσικά αδυνατεί να προσδιορίσει επίκεντρο. Γεγονός που έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθών από τα παγκόσμια γεγονότα, και ό,τι προβλέψεις έχουμε από τον Αύγουστο τις έχουμε αναπτύξει πλήρως περιγράφοντας την συμπεριφορά τους στην Ελλάδα και αλλού μαζί με τα επίκεντρα τους.






Παραπάνω είναι τα ενημερωτικά δελτία από την τηλεόραση για το σεισμό και το επίκεντρο στις 20 Σεπτέμβρη 2013. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα