Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

Στο στόχαστρο της εφορίας αστρολόγοι και μελλοντολόγοι και μαθαινουμε ό,τι .....

Ανακάμπτει η οικονομία της Σλοβενίας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010, 13:20

Αύξηση της τάξεως του 2,2% κατέγραψε το β΄ τρίμηνο του 2010 το ΑΕΠ στη Σλοβενία, έπειτα από έξι, συνεχόμενα τρίμηνα συρρίκνωσης, ανακοίνωσε η εθνική στατιστική υπηρεσία.

Σε σύγκριση με το α΄ τρίμηνο του 2010, η αύξηση του ΑΕΠ ήταν της τάξεως του 1,1%.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010, 13:20

_____________________________________________


Αστρολόγοι και μελλοντολόγοι στο στόχαστρο της εφορίας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010, 12:39

Στο στόχαστρο των φορολογικών υπηρεσιών της Σλοβενίας βρίσκονται για πρώτη φορά οι αστρολόγοι κι άλλα άτομα που πληρώνονται για να προβλέπουν το μέλλον, σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας «Finance».

Παρότι ορισμένοι αστρολόγοι δημοσιοποιούν τον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών τους, συμπεριλαμβανομένου του φόρου προστιθέμενης αξίας 20%, η εν λόγω μερίδα επαγγελματιών θεωρείται ότι ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου για φοροδιαφυγή.

Για μία απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση που αφορά στο μέλλον, μία αστρολόγος στη Σλοβενία λαμβάνει το ποσό των 30 ευρώ και η δημοφιλής ανάλυση συντροφικής σχέσης πληρώνεται 60 ευρώ. Για μαθήματα αστρολογίας 40 ωρών, καταβάλλεται το ποσό των 360 ευρώ. Πολύ πιο ακριβά, δε, κοστίζει η σύνταξη αστρολογικού ημερολογίου για έναν χρόνο.

Στον κατάλογο των επαγγελματιών που θα ελεγχθούν από τη φορολογική υπηρεσία της χώρας βρέθηκαν, επίσης, για πρώτη φορά μουσικοί, τραγουδιστές, πωλητές κατοικίδιων ζώων, κοσμηματοπώλες και έμποροι επενδυτικού χρυσού.

Το εμπόριο αυτοκινήτων, ο κατασκευαστικός κλάδος και το εμπόριο μετοχών είναι κλασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες που ρέπουν σε φοροδιαφυγή, όπως επίσης και οι οδοντίατροι-στοματολόγοι, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της σλοβενικής εφημερίδας.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010, 12:39

______________________________________________

Στο στόχαστρο της εφορίας αστρολόγοι και μελλοντολόγοι


Τελευταία ενημέρωση: 31.08.2010 | 13:22
Πρώτη δημοσίευση: 31.08.2010 | 13:06

Σίγουρα δεν θα το είδαν ούτε στα άστρα αλλά ούτε στα χαρτιά οι αστρολόγοι και οι μελλοντολόγοι ότι θα τους σκάσει μύτη η εφορία και θα τους κάνει τα βιβλία φύλλο και φτερό!

Στη λίστα των επαγγελματιών, οι οποίοι θα ελεγχθούν περαιτέρω, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι αποκρύπτουν εισοδήματα, εντάχθηκαν για πρώτη φορά από τη σλοβενική φορολογική υπηρεσία οι αστρολόγοι κι άλλα άτομα που πληρώνονται για να προβλέπουν το μέλλον, σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας «Finance» στην Σλοβενία.
Παρ’ ότι ορισμένοι αστρολόγοι δημοσιοποιούν τον τιμοκατάλογό των υπηρεσιών τους, συμπεριλαμβανομένου του φόρου προστιθέμενης αξίας 20%, η συγκεκριμένη μερίδα επαγγελματιών θεωρείται ότι ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου για φοροδιαφυγή.
Για μία απάντηση σε συγκεκριμένη ερώτηση που αφορά το μέλλον, μία αστρολόγος στη Σλοβενία λαμβάνει το ποσό των 30 ευρώ και η δημοφιλής ανάλυση συντροφικής σχέσης πληρώνεται 60 ευρώ. Για μαθήματα αστρολογίας 40 ωρών, καταβάλλεται το ποσό των 360 ευρώ. Πολύ πιο ακριβά κοστίζει η σύνταξη αστρολογικού ημερολογίου για ένα χρόνο.
Στον κατάλογο των επαγγελματιών που θα ελεγχθούν από τη φορολογική υπηρεσία της χώρας βρέθηκαν, επίσης, για πρώτη φορά μουσικοί, τραγουδιστές, πωλητές κατοικίδιων ζώων, κοσμηματοπώλες και έμποροι επενδυτικού χρυσού.
Το εμπόριο αυτοκινήτων, ο κατασκευαστικός κλάδος και το εμπόριο μετοχών είναι κλασικές επιχειρηματικές δραστηριότητες που ρέπουν σε φοροδιαφυγή, όπως επίσης και οι οδοντίατροι-στοματολόγοι, αναφέρεται στο δημοσίευμα της σλοβενικής εφημερίδας.
Φαίνεται λοιπόν ότι και στην Σλοβενία άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα ενώ η κυβέρνηση είχε διαμηνύσει εδώ και καιρό ότι δεν πρόκειται για να χαριστεί σε κανέναν.

και εδω, εδω,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα