Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Γέροντας Παϊσιος

Καλημέρα, η είδηση ήταν κάτι σαν αστραπή, για τους Πολύ Πιστούς όμως όχι καθώς ήταν αναμενόμενο. Δράττομαι της ευκαιρίας για να αναρτήσω ένα αστρολογικό χάρτη ενός ατόμου που Θεωρείτε από τους καλύτερους σύγχρονους εκπρόσωπους της Ορθοδοξίας μας, του Γέροντα Παϊσιου. Στοιχεία για την ερευνά σας, όσοι θέλετε μπορείτε να βρείτε από εδώ , εδώ, και η είδηση πηγάζει από εδώ.

Κάποια αστρολογικά στοιχεία: δεν μπόρεσα να βρω την ακριβή τοποθεσία με την σύγχρονη ονομασία στη Τουρκία, παρά μόνο σαν περιγραφή και προτιμήθηκε με ελάχιστη απόκλιση η πόλη της Καππαδοκίας. Σαν ώρα έχω την Ανατολή του τόπου. Εκείνο που μου προκάλεσε έντονο ενδιαφέρων είναι η ικανότητα του Γέροντα να έχει το χάρισμα της Θειας Προφητείας, στον αστρολογικό Χάρτη έχω ΟΛΑ τα στοιχεία όπου δείχνουν την εύνοια του Θεού προς τον Γέροντα. Ταυτόχρονα είναι πολύ συμβατή με την θεματολογία που έγινε στον σύλλογο «Πάμε Αστρολογία» στις 2 Δεκεμβρίου 2012. Έντονο ενδιαφέρον έχει και η θεωρία των Πυλών.  
Υ. Γ. Επίσης η Ρωσική εκδοχή, που μάλλον τον θεωρεί με το παλιό ημερολόγιο θέλει να είναι στις 7 Αυγούστου 1924. 


_____________________________________________________
Υ.Γ. Αργά την ίδια μέρα:
Παρακάτω είναι η τοποθεσία του χωριού με την σημερινή τούρκικη ονομασία. Και οι συντεταγμένες είναι 37N54΄ 56΄΄και  35E29΄16΄΄(37° 54′ 56″ N , 35° 29′ 16″ E). Επίσης να τονίσω ότι για την πύλη που αναφέρομαι είναι αποκλίνουσα.  


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.defencenet.gr/defence/item/όλες-οι-προφητείες-των-αγίων-πατέρων-συγκεντρωμένες-vid

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα