Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Αποτίμηση !!



Γεια σας. Νομίζω ότι είναι ώρα να κάνουμε μια αποτίμηση σε κάποια ενδιαφέροντα συμβάντα, τα οποία είναι:

1)     Για την βομβιστική επίθεση στο Άθλημα του Μαραθώνιου στην πόλη της Βοστόνης έχει ανοιχθεί σελίδα στο αξιόλογο ιστολογίο astro.com και στο astro data bank ταυτόχρονα και στη εγκυκλοπαίδεια wiki pedia.



2)     Για την κατάρρευση του Κτιρίου στην Ντάκα του Μπανγκλαντές, έγινε ακριβώς το Ίδιο, σελίδα στην astro data bank και σελίδα στην wiki pedia.

Γιατί επανέρχομαι; Απλά δεν υπάρχει κανείς αστρολόγος που να έχει προβλέψει κάποια παγκόσμια γεγονότα, και να έχουν μπει στην βάση δεδομένων της astro data bank. Όπως είναι φυσικό εμένα δεν με αναφέρει, δεν χρειάζεται άλλωστε, δεν υπάρχουν αστρολόγοι, παρά μόνο «αστρολογικές προσωπικότητες». Μην πάτε μακριά ξανά σύμπτωση! Δέκα φόρες να ξαναγινεί αυτή η διαδικασία και οι δέκα είναι πάντα «συμπτώσεις», από την ενδέκατη πρόβλεψη τι είναι;
Είναι και πάλι σύμπτωση, όπως με την Νο 4 την επίθεση στις Σκουριές, και που βγήκα πάλι σωστός στην 37, όπως και για την Νέα Ορλεάνη που έλεγα χρήση οπλών, είναι στην 37, σύμπτωση και αυτή!; Το αερόστατο στην Αίγυπτο, σύμπτωση και αυτό!; Να μην σας κουράζω μέχρι σήμερα από τις 10 Φεβρουάριου έχουμε φτάσει στις 37 αστρολογικές προβλέψεις. Όλες στηρίζονται σε, χρονικό πλαίσιο με αρχή και τέλος, είδος του γεγονότος, και πιθανές περιοχές, «όλες συμπτώσεις» που έχουν πραγματοποιηθεί στο χρονικό πλαίσιο που έχω ορίσει, το είδος του γεγονότος που έχω πει, αλλά έχουν γίνει και στις περιοχές που έχω πει. Μέχρι στιγμής κανένας αστρολόγος της αλλοδαπής, σπουδαίος και με πτυχία, δάσκαλος μεγάλος· δεν έχει παρουσίαση τέτοιες «συμπτώσεις». Θα μου αντιτείνεται ότι όλο και κάτι θα συμβεί που θα παρομοιάζει, και ότι απαιτείται περισσότερη «ακρίβεια». Δεν θα διαφωνήσω και περιμένω τις συμβουλές σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα