Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Αχ βρε Μαριάννα ΙΙΙ και τελευταίο …


Θα έχετε απορήσει όλοι, εγώ να δείτε το «σοκ» που έπαθα.

Παντός να ξέρετε δεν είναι να «εμπιστευόμαστε γυναίκες» ακόμα και ότι έχει γυναικείο όνομα.

Λοιπόν, έχει τελειώσει ωραία και καλά, ένα ακόμα χρονικό πλαίσιο, μαζεύω τα στοιχεία για την επιτυχία ή όχι των προβλέψεων και τις αναρτώ, και λόγω του περασμένου της ώρας δεν έχω το περιθώριο να περιμένω.

Και φυσικά δεν πήρα καθόλου χαμπάρι το τι έκανε η «Μαριάννα», 35 λεπτά μετά την λήξη του ορίου. Στην ουσία είναι αμέσως μετά το πρώτο δευτερόλεπτο, αν κρίνουμε από το βάθος και την ένταση. Τα έμαθα την επόμενη.

Κοιτάτε να δείτε πιο αναλυτικά. «and ending time on May 13, 2013 at time 23:59 G.M.T or U…… intense seismic activityk» ήταν ένα από τα οποία είχε η πρόβλεψη, και ναι μεν έγιναν http://astroproverifing.blogspot.gr/2013/05/37-astroprogr-predictions-of-2013-may.html.
Ότι περιμέναμε στην πρόβλεψη αλλά η «γυναικεία ζήλια» για τις συνεχείς επιτυχίες έβαλε το χεράκι της. Όποτε τι λέτε ότι «έπραξε». Όπως είπαμε αμέσως μετά το πρώτο δευτερόλεπτο που έληξε το όριο έβαλε «η Μαριάννα» μπροστά το καταχθόνιο σχέδιο της και οδήγησε τον Εγκέλαδο σε βάθος 605 χλμ και του τραβάει ένα … βρισίδι που ήταν όλο δικό του, τσαντισμένος αυτός της … ρίχνει ένα σεισμό άξιας 6.8 Ρίχτερ.

Και όλα αυτά γιατί σαν πολιτισμένος ο εγκέλαδος είναι πολύ προβλέψιμος παράδειγμα εδώ (http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?num=1243521702/100#108) και εδώ (http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?num=1243521702). Που έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα πολιτισμού.

Επειδή έχει βαρεθεί να τον θεωρούν αγροίκο θέλει να ξέρουμε το ποτέ μας επισκέπτεται και μας το λέει αλλά η ζήλια της «Μαριάνας» είναι ικανή για όλα. Γιαυτό σαν Κύριος που είναι ήρθε και μου εξήγησε τα καθέκαστα με την «κύρια  MARIANA ISLANDS» με την παράκληση από πλευράς του να τα μάθετε.

Αυτά λοιπν τα νεα της κύριας MARIANA ISLANDS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα