Όσοι Θέλετε συγκεκριμένες προβλέψεις για τον εαυτό σας σε λογικές τιμές και αποστολή στο e-mail σας μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Oklahoma Tornado, Monday 20, May 2013


Καλημέρα, δεν πρόλαβα να σχολιάσω για τις «αποτυχίες μου» στην αστρολογική πρόβλεψη Νο 41, και το ίδιο βράδυ, για εμάς Ελλάδα, «σκαι»  ο τυφώνας στην Oklahoma City  και πήρε και σήκωσε στην κυριολεξία το προάστιο Moore. Μάλιστα κατά τη επαφή με το έδαφος και διαδρομή του τυφώνα από το την ευρύτερη περιοχή της Oklahoma κατέστρεψε δυο δημοτικά σχολεία - primary school - όπου και· δυστυχώς σημειώθηκαν απώλειες μαθητών.

Από αστρολογικής πλευράς, σε λίγο θα μάθουμε, φυσικά μετά το γεγονός, γιατί έγινε ο Τυφώνας. 

Στην Πρόβλεψη Νο 41, που έχει αναρτηθεί εδώ (  http://astropro.blogspot.gr/2013/05/2013-may10-wwwastroprogr-world.html )
Ονομάτιζα την Oklahoma City OK, και έδινα σαν πρόβλεψη το  physical  or  technical  thrusts  (=impulse)  of  machines  with  victims.
φυσικές  ή  τεχνικές  ωστικές  δυνάμεις  από  μηχανήματα  με  θύματα.
Οι επιβεβαιώσεις είναι εδώ

Τώρα αν μερικοί δεν γνωρίζουν τις ωστικές δυνάμεις και το που συγκαταλέγονται οι δυνάμεις που γεννιούνται σε ένα τυφώνα, τότε όλος ο Πλανήτης πρέπει να μάθει γράμματα των αγράμματων   
Κάποιοι τώρα θα πουν τα αδικαιολόγητα! Στην αστρολογική πρόβλεψη Νο 41:  Έχουμε χρονικό πλαίσιο, ονομασία περιοχής, και φύση του Γεγονότος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Πλανήτες, Σήμερα και ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις

η Γη κ' η Σεληνη τωρα